2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهار جان الان بهتری؟ 

سلام زینب جون،تو خوبی خانم؟

هفته پیش یکی دو روز بود و تموم شد.

اما دیشب دل درد شدیدی گرفتم وقتی رفتم دستشویی یه لخته ازم خارج شد.😥

از دیشبم خونریزی دارم😢نمیدونم داره چه اتفاقی میفته

شما اون اوایل بارداریت خونریزی داشتی؟؟؟؟

مبارکه عزیزم....ایشالا به سلامتی ۹ ماه دیگه بغلش(ون)کنی

با این هاله کمرنگ دو تا که نیست صد درصد.یدونه خدا کنه باشه.کاذب نباشه حالا

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
سلام عزیزم خوبی هیچی سونوی اخرم گفت یکی از جنینا داره ازبین میره یکی دیگشم اصلا رو ضربانش حساب نکن و ...

سیمایی جون الان چطوری؟؟؟؟

منم از دیشب خونریزی دارم و دل درد.نمیدونم داره چه اتفاقی میفته

برا منم دعا کن 👃👃👃👃👃👃👃

بله

دوست گلم مطب دزاشیب ویزیت شدی باهاش؟ من عاشق رزاقی ام مریضش بودم رفت خارج رفتم عارفی

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
بچه ها من سی اُم انتقال دادم.اگه خود روز انتقالم حساب کنم میشه صبح روز چهاردهم امروز. بی بی چک گذاش ...

ای جان مبارکه عزیزدلم

خیلی ها بعد آزمایش هم زدن کمرنگ بوده عزیزم نگران نباش مامان شدی خدا واست حفظش کنه

نمیدونم تو عکس معلومه یا نه.ولی از نزدیک یکمی پررنگ تره.نظرتون چیه؟چیزی میبینید؟

مثبته که😍 مبارکه ان شالله پاییز بغلته

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
منم خیلی کم ترشح دارم ولی زیاد نه.. البته من هیچوقت ترشح زیاد نداشتم فقط زمانهایی ک دارو استفاده می‌ ...

عزیزم مبارکه نشونه های خوبیه نه عزیزم جنین خیلی کوچیکه الان چطور می خوای الان حس کنی

ای جان مبارکه عزیزدلم خیلی ها بعد آزمایش هم زدن کمرنگ بوده عزیزم نگران نباش مامان شدی خدا واست حفظش ...

خدا از دهنت بشنوه.خدا به دل هممون نگاه کنه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
عزیزم مبارکه نشونه های خوبیه نه عزیزم جنین خیلی کوچیکه الان چطور می خوای الان حس کنی

وای هواسم نبود موهامو شونه میکردم رو مبل  خودمو خم کردم  یه دونه مو روزمین بود برداشتم البته بهم فشار نیومد ارتفاع کمه.. یه کم ترسیدم یه وقت چیزی نشه الان دراز کشیدم.. نگرانم

وای هواسم نبود موهامو شونه میکردم رو مبل  خودمو خم کردم  یه دونه مو روزمین بود برداشتم الب ...

نه بابا نترس دیگه در این حدام نیست بخدااا ماها خیلی دیگه می ترسیم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بو تلخی میدن.مشکلی نیس

انشاالله که خیره عزیزم درک میکنم انقدر ما جواب منفی دیدیم که مثبت هم بشه باور نمیکنیم ولی تو میکرو تا دارو قطع نشه پریود نمیشه .. این لک انشاالله لک لانه گزینی .. فردا برو یه ازمایش بده بی بی هم نزن به حق علی اصغر امام حسین 9 ماه سفت بچسبه به دلت بعدش روی ماهشو ببینی