2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
دوستان يکي به من بگه سيکل لانگ يعني چي ؟

سلام، من سیکل لانگ داشتم یعنی از روز ۵ پری یک ورق قرص ال دی شروع شدش برای بعضی ها هم میگن از ۳ پری و همزمان از روز ۱۴ پری هم تزریق آمپول سوپرفکت شروع میشه، بعد بهم گفتم که یک ماه بعد برم سونو بعدشم از روز سونو هرروز سینال اف شروع شدش، تا روزی که اندازه تخمک ها مناسب پانکچر بشه 

در

واقع سيكل لانگ از ماه قبل پانکچر ال دی میدن،،  ببخشید اگه یکم بد توضیح میدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در کل فکر کنم به خاطر استرادیول و این داستانا تو ای وی اف یا اسپرین میدن به طرف یا انوکسا  بعضی ...

خدارو صدهزار مرتبه شکر عزیزم گفتم دوقلو هستش😊😊😊😊و ضربانشم میبینی ❤انشاللللللللللله و به امید خدا به سلامتی بغلشون کنی👐الهی امین😙😙😙😙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خدارو صدهزار مرتبه شکر عزیزم گفتم دوقلو هستش😊😊😊😊و ضربانشم میبینی ❤انشاللللللللللله و به امید خدا ...

ممنونم فدات شم انشالله با دعا شما و این که خدا چی بخاد،یبوست وحشتناک دارم ۶ روزه شکمم کار نکرده چیکار کنم؟هیچی فایده نداره الان کل عضله های شکمم گرفته

سلام، من سیکل لانگ داشتم یعنی از روز ۵ پری یک ورق قرص ال دی شروع شدش برای بعضی ها هم میگن از ۳ پری و ...

ممنون از جوابت سوال من اين يعني بعداز تموم شدن سوﺋر فکت برم سنو يا بعد از تموم شدن قرص ال دي؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
خانما لطف برای من هم دعا کنید من بار سومه که انتقال میدم دعا کنید که نتیجه بگیرم چون واقعا دیگه پولی ...

ان شالله حتما اینبار نتیجه میگیرید،،  یه سوال شما بعد از انتقال منفی تون آزمایشات ایمنی و انعقادیو انجام دادید؟؟

خانما لطف برای من هم دعا کنید من بار سومه که انتقال میدم دعا کنید که نتیجه بگیرم چون واقعا دیگه پولی ...

چقد هزينه کردي تا حالا ؟؟؟؟ چند بار پانکچر شدي

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
شمام اینجوری شدین طبیعیع میشم اخ میگن بعد تخمک کشی یک هفته بعد اش باید پریود شد

به منکه دکتر آمپول پروژسترون داد  گفت اگه نزنی پری نمیشی ۵تا داد زدم ۵ روز بعدش شدم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنون از جوابت سوال من اين يعني بعداز تموم شدن سوﺋر فکت برم سنو يا بعد از تموم شدن قرص ال دي؟

بستگی داره دکترتون چه زمانی رو گفته باشه،،،  ببینید درمورد خودم جوابتون هیچکدامه،،،  من یکم ماه مهر پری شدم و پنجم ماه ال دی خوردم و ۲۱ عدد قرص ال دی ۲۶ ماه تموم شدش ولی رویان به من گفتن یکم آبان برم سونو یعنی چهار روز بعد از تموم شدن ال ذی

از طرفی هم آمپول سوپر فکت از ۱۴ شروع شدش و تا روزی که باید آمپول آزادسازی اچ سی جی تزریق میکردم ادامه داشتش 

فقط وقتی یک آبان رفتم سونو آمپول سینال اضافه شدش ولی همچنان سوپرفکت ادامه داشتش 

راستی شاید در سيكل لانگ اصلا بعد از اتمام ال دی پری نشیم یا لکه بینی فقط داشته باشیم که اصلا مهم نیست پ روند کار ادامه پیدا میکنه 

بازم اگه سوالی هست بتونم جواب میدم

ممنونم فدات شم انشالله با دعا شما و این که خدا چی بخاد،یبوست وحشتناک دارم ۶ روزه شکمم کار نکرده چیکا ...

من دو سه تا قاشق روغن زیتون خالی میخورم هر روز.عالیه.

من خیلیییییی یبوست داشتم همیشه کلا

چند قطره ابغوره یا ابلیمو بریز تو قاشق.روغن زیتونم بریز بخور

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر