2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
نه الان درد نداره دیشب خیلی اذیت شده بعد پا درد تا صبح نخوابیده ، بهش اصرار کردم زنگ زد رویان گفتن ف ...

آهان خدا رو شکر خیالم راحت شد

از دست این مادر شوهر و کلا افراد نا آگاه🥴🥴🥴🥴

کاش میدونست خطر لخته شدن خون تو عروق عمقی پا خیلی جدیه خدای نکرده، خصوصا با اون همه داروهای هورمونی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم از هفته چندم ميخوري؟! من تازه اول راهم براي منم مناسبه؟!

نمیدونم دکتر داد یادم نیست از کی داده🤔🤔

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
زینب جان من روز ۱۹ انتقالمم و عدد بتام هم پریروز ۲۳۹بود، الان کمی پیاده روی داشتم و اومدم خونه کمی ل ...

آره گلم عادیه فقط تو این هوا اصلا اصلا بیرون از خونه نباید بری

اگر قطع نشد یا بیشتر شد یک وعده شیاف رو حذف کن و به جاش دو تا آمپول بزن 

و استراحتت رو بیشتر کن ولی مطلق نه

آهان خدا رو شکر خیالم راحت شد از دست این مادر شوهر و کلا افراد نا آگاه🥴🥴🥴🥴 کاش میدونست خطر لخت ...

اره واقعا ، ممنون عزیزم خیلی لطف کردی 😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
جدي قبول نميكنه دكتر خصوصي؟! من دارم امشب ميرم خداكنه ويزيتم كنه چون خيلي سوال دارم كه رويان امروز ا ...

والا منو اون موقع هیچ جا قبول نمیکردن، دکتر خودم مکه بود، هر جا میرفتم واسه تهوع حتی، تا میگفتم ivf انگار موجود فضایی ام، میگفتن برو همون رویان فعلا

با کلی درد سر واسم سرم میزدن

الهام جون این سری چیکار کردی برای انتقالت که سریا قبل انجام ندادی؟ 

هیچی راستش ...آخه من فکر میکردم میخوان سیکل لانگ انتقال بدن ..وقتی رفتم سونو گفتن همین ماه نچرال انتقال میدیم دیگ وقت نداشتم ...با توکل به خدا فقط سعی میکنم رحمومو گرم نگه دارم چون طبعم سرده به نظرم ..و چیزهای گرم بخورم ..البته دو روز دیگ انتقالمه نمیدونم اثر داره یا نه ...به امید خدا میرم اینبار..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
زينب جون شرمنده يه سوال ديگه منو هرازگاهي لرز ميگيره اون براي چيه طبيعيه؟ شماهاهم اينجوري ميشدين؟!

عزیزم دشمنت شرمنده، هر سوالی داری بپرس، بلد باشم جواب میدم

بله شدیدا طبیعیه

گاهی تو تابستون چنان لرز میکردم و زیر پتو میرفتم و کولر خاموش میکردم انگار زمستونه 😅😅😅😅

حتی این قدر ترسیدم از دوستان اینجا هم پرسیدم

حتی بودن از دوستان با سشوار زیر پتو خودشون رو گرم میکردن

گاهی هم کم پیش میومد گر گرفتگی

دردهای پریودی شدید و خفیف

درد واژن 

درد تخمدان خصوصا تخمدان چپم که کیست آندومتریوما داره و... 

حالت تهوع و کم و زیاد شدنش 

دل‌درد بعد از حمام که باید حسابی بعدش شکم و کمر گرم گرفته بشه 

این ها همه هست

زينب جان برام يه مكمل نوشتن كه توش ويتامين A و آهن داره به نظرت مناسب اين دوران هست؟! شما مكملات رو ...

عزیزم فکر کنم داروخانه اشتباه داده 

دفعه اول به منم داروخانه قائمیه اشتباه داد، پس دادم و تذکر دادم برای زن حامله اصلا مناسب نیست، گفت، چون ارزونتر بود اینو دادیم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️کلی بهش گفتم دیگه از این کارا نکن

زينب جان برام يه مكمل نوشتن كه توش ويتامين A و آهن داره به نظرت مناسب اين دوران هست؟! شما مكملات رو ...

ویتامین د3 من در حد اور دوز بود نیازی نداشتم

فقط فولیک خوردم تا هفته 16

بعدش آهن و پرینامکس شروع کردم 

از هفته 20 به بعد هم کلسیم و امگا 3 اضافه شد

که باز دکترم تاکید کرد اگر روزی سه لیوان شیر بخورم بهتره تا کلسیم

و اگر هفته ایی دوبار ماهی بخورم بهتره نسبت به قرصش

ولی آهن و مکمل غذایی باید در هر صورت باشه برای هفته های بالا

شما تا هفته 12 جز فولیک اسید یا نهایت ویتامین د3 چیزی نیاز نداری مگر با تشخیص پزشک 

سلام عزیزم ، من شما رو جای دیگه دیدم که در مورد طب سنتی و طبع نوشته بودین میخواستم بپرسم من پیش کی ...

گلم طبع و اینا خیلی بهتره رعایت بشه 

الان شما فقط رژیم پر پروتیین و آب زیاد و میوه زیاد رو فقط رعایت کن

بعد از پانکچر اگر انتقال ندادی برو دنبالش

خودم گروه دکتر خیر اندیش تو درمانگاه سجاد سمت پونک رو قبول دارم ولی الان فقط همون چند تا نکته رو رعایت کن

خم و راست نشو