2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046199 بازدید | 684503 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐😐

یکی مثل ما باید با هزار بدختی بخواد حامله بشه یکی هم با وجودیکه ی ساله مطلقه هست حاملست قربون حکمت خدا برم آخه چی میشد ب جای اون بچه بی بی چک یکی از مامانای اینجا مثبت میشد

خدایا منم مثل حضرت زکریا دلم بچه میخواد میشه بهم بدی تا گرمای وجودشو احساس کنم 

[QUOTE=116100106]سلام عزیزان خوبید من آندومتربوزمو ۲۰ روزه عمل کردم که متاسفانه جفت لوله هامو از دست دادم و چسبندگی ...[/QUOT

علایمت چی بود؟

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
چی بگم والا نزدیک ۱۷ خرج کردیم که یه مقدارش پول خودم بود از ارث بابام یه مقدارشم کسی کمکم کرد واسه ا ...

ای بابا تقصیر تو چیه عزیزم؟

افاقا سونوی اخر رفتم گاندی با یک خانمی اشنا شدم از زاهدان اومده بود

کلا 4 تا جنین براش تشکیل شده بود دوتاشو قبلا انتقال داده بودن منفی شده بود فقط دو تا جنین داشت 

میگفت دو ساله رفتم تو یک تهیه غذا منشی شدم سفارش غذا میگیرم پول جمع کردم اومدم ivf دفه اول منفی شدم خدا بهم رحم کنه.... اگه باز منفی بشم دیگه پول ندارم از نو شروع کنم

شمارشو بهم داد گفت برام دعا کن...

هفته بعدشم زنگ زد گفت یکی از جنینا موقع ذوب خراب شده و فقط یدونه انتقال دادن خیلی نگران بود

لک دید روز 9 هراسون زنگ زده بود بمن که لک دیدم و بدبخت شدم چقدر قسم و ایه خوردم عزیز لک دیدی روز 9 نشانه خوبیه شک نکن مثبتی باور نمیکرد خداروشکر پنج شنبه قبل زنگ زد گفت بتاش 500 شده روز 14

بخدا اینقدر خوشحال شدم انگار خواهر خودمه مشکلش حل شده 

از لطف خدا ناامید نشو انشالله دفعه بعد مثبت میشی انتقالم هزینش زیاد نیست البته اگه جنین داری. یک مدت پس انداز کن بخودتم استراحت بده  بعد برو انتقال

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم منم هنوز پیدا نکردم. میخوام از اون ور بگم برام بیارن

دکتر شما کی بود ....میگن سینال خوبه شما زدی جواب نداد...ذخیرت چنده عزیرم

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
هیچ چی شوکه شد سرشو انداخت پایین و رفت

والا ادم تو حكمت خدا ميمونه دوست من با كاندوم حامله شد گفت بايد سقط كنم اينقدر التماسش كردم نكنه اخر كرد بعد ٤ ماه فهميدم سه ماهه حامله اس گفت پشيمون شدم گفتم بزار يكي بيارم 😔به همين راحتي سقط كرد و دوباره حامله شد

اين مكمل هست زينبي جون و بقيه دوستان اين مناسب هفته هاي اول بارداري هست؟!

عاایه منم از این میخورم🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم فعلا فکر الان باش تا بچه ی بعدی خدا بزرگه، اصلا یهو دیدی دوقلو شد من به یه دونه ام راضی ام اگ ...

شما چند بار آی وی اف انجام دادین؟ 

الان اینو گفتی یکم بیشتر نگران شدم اگه نگیره چی واقعا

یه مشکل دیگه هم دارم  کسی با وزن بالا آی وی اف انجام داده که مثبت بشه؟

عزیزم کلا هر چی وزنت و کم کنی درصد موفقیتت بالاتر میره خوبه ورزش و شروع کنی از الان انشالله🌷🌷اما خیلیا با وزن بالا باردار شدن کلا ورزش خوبه برای جریان خون و سلامتی 

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم کلا هر چی وزنت و کم کنی درصد موفقیتت بالاتر میره خوبه ورزش و شروع کنی از الان انشالله🌷🌷

دیگه کلا تا تخمک کشی نهایت دو روز دارم بعدشم که اتقاله، خیلی بتونم نهایت دو یا سه کیلو، من ۹۶ کیلو وزنمه و قدم ۱۷۵