2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
ای جان الهی به سلامتی زایمان کنی عزیزم

ممنون عزیز دلم انشاللله قسمت شما هر چه زودتر و به سلامتی🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دیشب رفتم خونه بابام اینا..اینقد گلایه کردن که دیگه ما رو فراموش کردی و ...منم دیگه طاقت نیوردم ...

انشاءالله خوشحالی تون دائمی میشه عزیزم با جواب مثبت...

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
آره گلم طبیعیه عزیزم مطب های خصوصی قبل از 12 هفته ماها که ivf کردیم رو قبول نمی کنن وگرنه خود مرکز ...

جدي قبول نميكنه دكتر خصوصي؟! من دارم امشب ميرم خداكنه ويزيتم كنه چون خيلي سوال دارم كه رويان امروز اصلا جواب نداد انقدر كه عجله اي ويزيتم كردن

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
آهان خوب واسه همین ذخیره آهنت بالاست، بله فقط اهن بالاست فولیک 5 دادن بهتون؟ 

زينب جون من آندو داشتم كه شديد روده ام درگير بود و هميشه دور نافم درد ميكرد و كلا درد روده داشتم كه تو لاپارا ٢٠ سانت از روده ام كات شد

الان باز همون دردا اومده سراغم خيلي ميترسم به نظرت بخاطر هورمونهاست يعني چه خبر تو شكمم؟!

آره گلم طبیعیه عزیزم مطب های خصوصی قبل از 12 هفته ماها که ivf کردیم رو قبول نمی کنن وگرنه خود مرکز ...

زينب جون شرمنده يه سوال ديگه منو هرازگاهي لرز ميگيره اون براي چيه طبيعيه؟ شماهاهم اينجوري ميشدين؟!

زینب جان تنها تفاوت این سیکل من با سیکل قبلی این بود که

اینبار پردنیزولون نداشتم

البته دفعه قبل شب قبل از انتقال نزدیکی داشتیم اینبار نشد مهمون اومد تا دیر وقت موند

یعنی مینونه علت منفی شدنم اینا باشه؟

اینبار هم استراحت بیشتری داشتم هم امگا 3 و ژل رویال و ویتامین E داشتم قبل از انتقال 

جنینها دفعه قبل دو تا بلاست و یک مورولا و اینبار یک بلاست و دو تا مورولا بودن و هر دو سری ab  و b بود گریدشون

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آره احتمالا همین بوده قبلا ازدواج کرده بود ولی خب ممکنه هم بشه چون شنیدم میگن بعضی خانومای مجرد که ا ...

اره هست

روزایی که من میرفتم رویان یه خانومی اومده بود برا ذخیره 

حالا نمیدونم تخمک تنها یا جنین

ولی گفت شوهرم بچه نمیخاد. منم میترسم بعدا نتونم

حتی شوهرش همراش نیومده بود. بیچاره همه کارارو خودش میکرد

برا گرفتن یه شلوار گان مجبورشد از اتاق عمل بره بیرون. چون کسی نبود براش بخره😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

سلام خانوما کسی میدونه هزینه آزمایشهای تانل و Dfi و ایمنی انعقادی چقدر میشه؟؟؟

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
زینب جان تنها تفاوت این سیکل من با سیکل قبلی این بود که اینبار پردنیزولون نداشتم البته دفعه قبل شب ...

سلام تاراجان من الان پستت رو دیدم ، گلم شما انتقال دادی واسه بار دوم؟؟ دکتر چوبساز که هنوز نیومده  

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام تاراجان من الان پستت رو دیدم ، گلم شما انتقال دادی واسه بار دوم؟؟ دکتر چوبساز که هنوز نیومده&nb ...

سلام عزیزم

بله مناسفانه یک تصمیم اشتباه گرفتم و منتظر دکترم نموندم با تهرانی نژاد انتقال دادم و یک منفی خورد تو پروندم

چوبساز نیمه دی میاد 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم