2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
دلم ريخت يني منم اون روز ميبينم اي خدا 

منم باورم نمیشد اما الان تیکرم خداروصدهزار مرتبه شکر تک رقمی شد🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حس ميكنم يكيه اخه توام روز ده بتات صد بود منم دو روز جلو ترم چون تو سه روزه بودي ،من ٨ روز و دو س ...

انشاللله که هر چی خیرو سلامتیه و شادیه برات همون بشه عزیزم💚💚🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بتا باید چند به بالا باشه؟؟

روز چندی عزیزم امروز؟

چی بگم ندیدم انقد غلیظ تاحالا تجربه ای ندارم فقط دیدم خیلیا ک اینجورین متاسفانه بارداری خوبی نداشتن

عزیزم من هم ماه۲ هم ماه۵ خونریزی کردم قشنگ برای ماها طبیعیه نگران نباش گلم🌷🌷

عزیزم من هم ماه۲ هم ماه۵ خونریزی کردم قشنگ برای ماها طبیعیه نگران نباش گلم🌷🌷

باشه گلم ممنونم ازت

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان سبحان جان 

ببخشید نتونستم ریپلایی کنم

عزیز دلم😍😍ببوسش خدا نگه دارش باشه. ما هم خوبیم خداروشکر بچه ها هم که همش منتظر نی نی هستن تا تکون میخورم،عطسه میکنم ،دست میزارم رو شکمم ،میگن مامان نی نی داری!؟😂😂😂😂😂

ببین منم اون موقع دکترم همینو گفت ولی شیطنت کردم صبح ها شیاف 400 میذاشتم  شب ها هم دو تا آمپول ...

مرسي زينب جونم خيلي راهنماييم كردي😘

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
عزیزم به این چیزا کار نداشته باش 😉😉😉😉

زینب جان من روز ۱۹ انتقالمم و عدد بتام هم پریروز ۲۳۹بود، الان کمی پیاده روی داشتم و اومدم خونه کمی لک قهوه ای دیدم عادیه؟ شیاف پروژسترون هم روزی دوبار مصرف میکنم

خــــدا امیــد من است...