2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046193 بازدید | 684502 پست
عزیزم حرفت کاملا درسته مخصوصا الان که بارداری! باید بهش میگفتی تو که انقدر وابسته به مادرت هستی اص ...

ووالا اینجوری نبود از وقتی افتاد دستش شکست این برنامه باب شد،خیلی خستم از دستشون😔

ممنون مهربون کلا من آی وی اف رو زیاد نمیدونم چجوریه دکترم که کلا حرفی نمی زنه و همش باید از این و ...

نگران ذخیرت نباش.من پارسال ۳ بار تخمک گیری شدم. ماه دیگم میخوام اگر خدا بخواد برم دوباره. امسال خیلی خودمو تقویت کردم آزمایش ذخیره تخمدانم بهتر شده بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم، حالم خیلی گرفته هست،گفتم با شما درد و دل کنم هر چند که میدونم جاش اینجا نیست!😔 ه ...

خوب توهم باهاش برو اونقدر برو که بهش بگه تو دیگه نیا

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مال شوهر من تعدادش ۱۴میل بود درهر سی سی حرکت ۳۰مورفو یک بعددوماه خرنوب دادم تعداد شد پنج میل حرکت ۵ ...

بنظرم اشتباه گفته چون دیدم dfi با مصرف دارو سریع میاد پایین

باز از زینب جون بپرس

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خوب توهم باهاش برو اونقدر برو که بهش بگه تو دیگه نیا

آخه من برم دیگه همسرم کاملا خیالش راحت میشه و این میشه عادت همیشگی‌ فردا بچه به دنیا بیاد میگه با هم بریم،بعد اونجا جای خواب مناسب نیست و اینقدر شلخته هستن من بعضی وقتا چندشم میشم به فنجون چای بخورم!

سلام دوستان راستي يكي از دوستان بود بارداريش تقريبا با نفسي جون بود و طبيعي با طب سنتي باردار شده بو ...

سلام.عزیزم.نیوا جون بود، منم چندبار حالشو پرسیدم بچه ها گفتن خبری نداده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
پانکچر دوم رو کی انجام دادی؟ یعنی چند وقت بعد اولی؟چیا رو رعایت کردین که خوب شد؟

پانکچر اولم پارسال دی ماه بود پانکچر دومم شهریور امسال

سریه دوم قبلش یه ماهو نیم پودر اینوفولیک خوردم، ویتامین ای، چهار مغز با عسل روزی یه قاشق، دو سه هفته یه بارم ویتامین دی

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام بچه ها خوبین چ خبر؟نمیرسم پستها روبخونم...مریم جون چکار کرد؟انتقال داد؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
قبلا  معتقد بودم خدا به مو میرسونه ولی نمیزاره پاره شه ولی درمورد خودم بارها پاره شده و خدا نظا ...

والله شماهارو میبینم جوونیتون تو این راه گذشته بخودم میگم اقلا راحت و اسوده جوونیمو کردم 

همین دو سال اندازه ده سال پیر شدم بس که غصه خوردم و رفتم دکترو سونوگرافی و در به در دنبال دارو گشتم.... اخرشم هیچی 

نمیدونم والله میگن اگه خدا ارزویی رو به دلمون بندازه توان رسیدن بهش رو هم بهمون میده واقعا دیگه فکر کنم اوستا کریم تو محاسبه توان ما خیلی اغراق کرده 

چه خبره والله؟ مگه چه گناهی کردیم ما؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بنظرم اشتباه گفته چون دیدم dfi با مصرف دارو سریع میاد پایین باز از زینب جون بپرس

زینب جون چندروز قبل پرسیدم گفتن میاد پایین حتی خودشون با dfi۳۸....بعد دوماه قرص وارد سیکل شدن و باردارن...نمدونم چرا دکتر رستمی به من گفت بخاطر dfiفقط اهداییی

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
من انقدر گریه کردم کارم به بیمارستان کشید رفتم زیر و سرم و کلی آمپول زد بهم دکتر تازه برگشتم خونه کل ...

عزیزم انشاءالله خدا بهت صبر بده میفهمم چی میکشی ..من خودم سه بار منفی شدم انگار دنیا رو سرم خراب شد ولی بخاطر اینکه همسرم ناراحت نشه حتی یه قطره اشکم نری ختم...انشاءالله یا طبیعی مامان میشی یا دفعه بعد مثبت میشی ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیزم انشاءالله خدا بهت صبر بده میفهمم چی میکشی ..من خودم سه بار منفی شدم انگار دنیا رو سرم خراب شد ...

الهام جون این سری چیکار کردی برای انتقالت که سریا قبل انجام ندادی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام بچه ها خوبین چ خبر؟نمیرسم پستها روبخونم...مریم جون چکار کرد؟انتقال داد؟

سلام نفسی جون❤

نه متاسفانه جنینش رشد نکرده بود انتقالش کنسل شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40