2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
سلام عزیزم منم....  انشالله همه چی روبراهه....

سلام آنا جونم. خوبی؟ دلمون که برات یه ذره شد. بچه های گلت خوبن؟ ریه هات بهتر شد؟ دختر نگرانمون کردی. ایشالا که خوب خوبی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم والا من دیدم اما خوب شناختی نسبت به مرکز تون ندارم....  برا همین نمیدونستم چی جواب بدم ا ...

ممنون آنا جون

منم این چیزارو میبینم استرس میگیرم آخه یه بارم یه خانومی گفت یه دونه بلاست براش فریز کردن بقیه سه روزه گفتم شاید داره اشتباه میگه ولی کارت فریز این یکیو دیدم فهمیدم نه واقعا بلاستم فریز میکنن

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  زینب جون اگه بتا بالا باشه ممکنه دوقلو‌باشه؟ واسه من اولی500 بود دومی ۲۵۰۰ من ی بچه دا ...

سلام عزیزم خیلی خیلی مبارکههههههههه 💃 💃 💃 💃 💃 

از روی بتا نمیشه نظر داد

گاهی سونو اول هم دو تا ساک دیده نمیشه، سونو های بعدی نشون میده

عزیزم والا من دیدم اما خوب شناختی نسبت به مرکز تون ندارم....  برا همین نمیدونستم چی جواب بدم ا ...

انقد خوشحالم انگار مامانمون اومده ( البته نه به لحاظ سنی). چقد خوب که اومدی. 

سلام آنا جون❤ مرسی از تاپیک خوبت😍😍😍😍 عزیزم یه سوالی داشتم، چجوری بفهمیم طبعمون چیه؟ آخه من هرچی ...

عزیزم من الان باید برم بیرون برگردم مفصل جواب میدم..... 

یادم رفت یادآوری کن!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه گلم خارج رحمی کلی علائم داره، درد کتف، درد تو ناحیه تخمدان  نگران نباش

گفتی هیولا خنده ام گرفت. هرکار کردم نتونستم هیولا تصورت کنم دوست مهربون. 

من که همش دارم روز شماری می کنم پری بیاد برم به امید خدا برای اتتقال  این چند روز کیا مامان شد ...

وای مامان ماهک منم همینطورم.شما که جلوتر از منی.ولی این روزا من خیلی بی قرار شدم.از اونجا که قراره دی ماه غیبتی طولانی از جمع خانوادگی داشته باشیم الان داریم جبران میکنیم و کلی بچه قد ونیم قد میریزن دورم .همین دیدن بچه ها منو بی قرار تر میکنه.

اما میدونم خیلی زود اینم میگذره به همون سرعتی که آبان گذشت.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سه روزه

عزيزم پس خيلي زود بي بي گذاشتي ١٤ انتقالت برو آز 

من چون جنينم بلاست بود ١٢ انتقال رفتم آز 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم خیلی متاسفم، قلبم به درد اومد😢😢😢😢 اصلا تو مخیله ام یه همچین چیزی نرسید  خدا کمکت کن ...

زینب جون من همون اوایل که شک کردم رفتم مشاور. مشاور رو هم تونست گول بزنه در حدی که مشاوره به من گفت شما سختگیر و بدبینی چطوری به همچین کسی تهمت معتاد بودن زدی؟ گفت خیلی شوهرت دوست داره و به خاطر تو هر کاری حاضره بکنه. حتی قبل از اقدام برای بچه دار شدن هم باز رفتم پیش مشاور و کاملا" تایید کرد شوهرم رو. آخه شوهر من خیلی رفتارش مقبوله تو خلوت خودمون هم رفتارش خوبه ها نه که بگم فقط جلوی بقیه فقط بعضی وقت ها خیلی عصبی میشه که اون هم به قول باباش احتمالا" به خاطر همین موضوعه و قلقش دستم اومده. حالم خیلی بده واقعا" گیر افتادم انگار. من اگه جدا بشم فقط از لحاظ عاطفی ضربه میخورم وگرنه تو خانوادمون نه این که تشویق به طلاق کنن ولی وقتی شرایط زندگی سخته طلاق رو خیلی بد هم نمی دونن. خودم هم شاغلم و میتونم تامین کنم از نظر مالی حالا سخت و کم و زیاد بالاخره میگذره یه زمانی نگران این بودم که مراحل طلاقم سخت میشه که الان دیگه اون نگرانی رو هم ندارم جواب آزمایش اسپرمش رو تو هر دادگاهی ببرم دیگه نیاز نیست اصلا" به هیچ مشکل دیگه ای اشاره کنم که مراحل بخواد طولانی بشه ولی این دل واموندمو چکار کنم؟ واقعا" احساس می کنم تو زندگیم هیچ کس رو نمی تونم این اندازه دوست داشته باشم و هیچ کس هم نیست که من رو انقدر دوست داشته باشه. همش خودم رو سرزنش می کنم که شاید سر مسائل مالی بهش غر زدم اینطوری شده یا شاید من براش کم گذاشتم اون قدر که باید محبت نکردم بهش. همش میگم شایددرست بشه من عجله نکنم شاید اگه من یه روش بهتری رو در پیش بگیرم سراغ این چیزا نره. اصلا" شک دارم که شاید همین مواد مخدر عامل آزواسپرمی شده باشه. هیچ وقت هیچ وقت فکر نمی کردم شوهرم بره سمت مواد مخدر و من باهاش زندگی کنم. خدا هیچ بنده ایش رو اینطوری امتحان نکنه. 

سلام عزیزم یعنی دو ماه بعد از انتقال منفی آزمایش میگیرن ؟؟؟ آزمایش انعقادی چطور؟؟؟ پیش متخصص خون هم ...

بله به من گفت حداقل ۲ماه باید بگذره.انعقادی رو نمیدونم.قراره ۳شنبه دوباره با دکتر ایمنی ویزیت بشم و جواب ازمایش هارو ببینه.برای اولین بار هم همون روز با متخصص خون نوبت دارم.