2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
قربونت آنا جون ...مرسی از تایپیک خوبت ...اینجا برامون مثل خونه دوم شده...خدا بچه های قشنگت هم برات ح ...

فدات عزیزم.... 

برا منم همین حکمو داره....

منماز شما ممنونم که اینجارو حفظ کردین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم. البته من فکر میکنم که آزمایشم خوب بوده. عکسش رو میذارم الان

سلام عزیزم منم.... 

انشالله همه چی روبراهه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خواهش می کنم عزیزم کار خوبی کردی. فعلا که بی خیال شدم احتمالش هم زیاد هست کلا بی خیال شم خودم همیشه ...

عزیزم پیاماتو خوندم خیلی ناراحت شدم ولی خوشحالم که نمیخوای جدا بشی به نظرم برو پیش ی مشاور به همسرت کمک کن مطمئن باش با عشقی که بهش داری موفق میشی من خیلیا رو میشناسم شیشه مصرف میکردن ولی الان دارن سالم زندگی میکنن برای شما و همسرتم بهترینارو آرزو میکنم 

خدا جونم شکرت...
عزیزم نمیدونم چرا دکتر این سونو رو نوشته بود.اخه ده هفته که سونو نمیخاست..اتفاقا دکتر تا اون ماسماسک ...

خدا سالم بزارش تو بغلت😍😍 

كجا رفتي سارا جون واسه سونو ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها این پست منو دیدین؟😶😶😶

عزیزم والا من دیدم اما خوب شناختی نسبت به مرکز تون ندارم.... 

برا همین نمیدونستم چی جواب بدم اما ظاهرا تناقضاتی تو حرفها هست.... 

سلام شمیم جان، خوبم ممنون، خوبی خودت؟ انشاالله فردا انتقالمه دیروز رفتم برام آمپول gcsf تزریق کردن ...

خدارو شکر ،،منم خوبم

انشالله بسلامتی عزیزم،،این امپول رو دکتر خودش تزریق کرد یاخودت گفتی واست بزنن،،من نه هنوز دو دلم میگم اول ازمایشات ایمنی وانعقادی رو انجام بدم بعد برم،،،یه بار میگم بدون این ازمایشات برم واسه انتقال،،موندم چکار کنم والا از پس هزینه هاشم برنمیام

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم تو تغذیه شنیدم رو کلا بذار کنار!!!!!  طبعت رو بشناس و مناسب طبعت بخور....  من طبعم ...

سلام آنا جون❤ مرسی از تاپیک خوبت😍😍😍😍

عزیزم یه سوالی داشتم، چجوری بفهمیم طبعمون چیه؟ آخه من هرچی گرمی بخورم اذیت نمیشم هرچی ام سردی بخورم همینطور، کلا رو بدنم تاثیر خاصی نمیذاره، یعنی الان من طبعم معتدله؟ ولی پریود میشم مخصوصا دو روز اول لخته های تیره میاد، این یعنی رحمم سرده؟

راستی فردا انتقال دارم انشاالله، برای بار سوم😶

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه گلم اگر طبعت گرمه از من تقلید نکن همون روال قبل رو ادامه بده

اوکی💋

راستی یه سوال دیگه،ببخشیدااا

علایمی نداره برای اینکه امیدوار باشی؟؟؟

۵روزه گذشته و من عین خیالم نیست،فقط یکم ضعیف تر شدم

عزیزم تو تغذیه شنیدم رو کلا بذار کنار!!!!!  طبعت رو بشناس و مناسب طبعت بخور....  من طبعم ...

دقیقا منم تا 4_5 ماهگی جرات نداشتم لب به سردی بزنم ولی الان برعکس شدم

انگار خودم شوفاژ شدم منبع تولید حرارت، فقط دارم چیزای خنک میخورم 

اوکی💋 راستی یه سوال دیگه،ببخشیدااا علایمی نداره برای اینکه امیدوار باشی؟؟؟ ۵روزه گذشته و من عین ...

نه گلم هیچی علائم نداشتم کلا بی خیال علائم بودم، اگر هم چیزی بود میگفتم حتما مال دارو بوده

فدات عزیزم....  خدا خودش از دلم خبر داره که روزایی که کنارتون بودم روحا خیلی ارضا بودم و کمک م ...

قربونت انا جون،انشالله هرجا هستی سلامت وموفق باشی ،،در نبودت زینب جون وبقیقه دوستان بهم کمک میکنن ،خدا شما وبقیه دوستان رو اجر بده🙏

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏