2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزیزم این دفعه چون ضخامتت بالا رفته شدید شده نگران نباش

زينب جون شياف رو كه ركتال ميزاريم چقدر طول ميكشه اثر كنه ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لی لا جون سپتوم مادرزادیه؟ یا ممکنه بعد از جراحی ایحاد بشه؟ من پارسال مرداد ماه جراحی داشتم عمل باز ...

تارا جون ظاهرا سپتوم مادرزادیه. منم یه انتقال منفی داشتم و یه سقط. فقط خط اول و خط آخرت رو تونستم بخونم. بقیه خط ها حروف قاطی شده هیچی نتونستم بخونم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من 5 سال با اون 25 درصد و به قول دکتر زنان بدون مشکل نتیچه نگرفتم بخاطر همین اصلاً رو درصدها خوش ...

عزیزم غصه نخور من انقدررررررررررررر از این موردها دیدم به خاطر کار مادرم. حتما حل میشه مشکل شما نگران نباش. جنین فریز داری دیگه؟ 

1_ هیسترو از دکتر زنان بپرس ٢_ایمنی و انعقادی فقط برای خودته و آزمایش خون هست، پیش متخصص خون و متخص ...

خیلی ممنونم امروز خیلی وقتتو گرفتم خدا خیرت بده ،، فقط اینکه داروی خارجی پیدا میشه ؟؟؟ مثلاً داروخانه رویان داره یا باید بیرون تهیه کنم؟؟؟ من نمیدونستم متخصص خون با ایمونولوژست فرق دارن !!! پس همسرم هم پیش دکتر ژنتیک باهام نیاد میشه برای هر دومون ازمایشو بنویسه؟؟؟

نه عزیزم فریز ندارم ، من موقع تخمک کشی 10 تا تخمک داشتم ولی متاسفانه گفتن فقط دو تا جنین تشکیل شده و ...

آخه زینب جون گفت که اکثر کسایی که دو مرحله ای انتقال میدن دیده که مثبت شدن. مثلا امروز جنین سه روزه انتقال میدن برات و دو روز دیگه جنین 5 روزه.

پس یه پانکچر دیگه دارین.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دلارام جان یادمه واسه شما ایمنی هم نوشته بود کامل، فقط سی دی مارکر ها رو نداشتی، بعیده اونا زیاد بشن

جدی ؟ بین اونا ایمنی هم بود؟یبار دیگه بفرستم بهم بگین دقیقا کدوما ایمنی هستن؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
آخه زینب جون گفت که اکثر کسایی که دو مرحله ای انتقال میدن دیده که مثبت شدن. مثلا امروز جنین سه روزه ...

آره متاسفانه یه دور دیگه باید این مراحل احتمالاً 45 روزه رو برم و بازم با بدبختی خودمو به سونو گرافی برسونم آخرشم دوتا فقط تشکیل بشه

کلاً چقدر هزینه این آزمایشات بالاست واقعاً ،،، خود میکرو حدود چهار تومن میشه ولی آزمایشات از قیمت 4 ...

دوستم با دکتر غدد هم مشورت کردی؟ یه سری موارد هم هست دکتر غدد بررسی می کنه. با یه متخصص زنان دیگه هم مشورت کن. بالاخره یه راهی پیدا میشه. غصه نخور. یکی از آشناهای ما سال ها پیش نازایی ناشناخته داشت. رفت آی وی اف کرد چهارقلو گرفت اون موقع ریداکت مد نبود زیاد اگه اشتباه نکنم فریز جنین هم حتی به اندازه الان نبود. با این که از اول میدونستن رحمش گنجایش نداره و با وجود استراحت مطلق نتونست بچه ها رو نگه داره یکی تو چهار ماهگی سقط شد سه تا هم شش ماهه دنیا اومدن و نموندن. وضع مالی خوبی هم نداشت ولی باز می رفت دکتر گفتن دوباره آی وی اف کن گفت هزینش رو ندارم گفتن حالا یه بار آی یو آی امتحان کن با این که اصولا" آی یو آی مرحله قبل از آی وی افه. از سر این که بی کار نباشه و حالا یه کاری کرده باشه رفت آی یو آی و در کمال ناباوری باردار شد. 

كاملا دركت ميكنم عزيزم باز امروز رفتم يه دكتر ديگه كه گفت با استراحت و شياف و آمپول رفع ميشه  ...

الان هفته ۱۱ هستم نگفت جفت کی میاد بالا و هماتوم کی خوب میشه الان یکی دو ماهه که استراحت هستم شیافم میزارم خوب نشده

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
آره متاسفانه یه دور دیگه باید این مراحل احتمالاً 45 روزه رو برم و بازم با بدبختی خودمو به سونو گرافی ...

حالا یکم استراحت به خودت بده بعد هم کی گفته قراره این دفعه هم دو تا جنین تشکیل بشه؟ مگه ذخیره تخمدانت چند بوده؟ شاید دز داروها رو تغییر بدن برات 

راستی دلارام جان یادتونه دکتر خون ( اسم علمیشو نمیدونم) همین که براتون این آزمایشات رو نوشت چند شنبه ...

دکتر ژنتیک فکر کنم همیشه هستن.دقیق نمیدونم. متخصص ایمونولوژی اینطور که فهمیدم سه شنبه ها هست.متخصص خون هم که من رفتم سه شنبه و پنج شنبه بود.دیگه بقیه روزا رو نمیدونم.فقط از قبل زنگ بزن نوبت بگیر..من متخصص خون رو حضوری رفتم سه شنبه انگار اتاق عمل بود گفتن اونایی که از قبل نوبت گرفتن رو میبینه وقت نمیشه.دیگه همون موقع نوبت گرفتیم برا  پس فرداش.از اونجایی که نتونسته بودم سه شنبه نوبت گیر بیارم زینبی گفتن برو ایمونولوژی نوبت بگیرکه .برا ایمونولوژی هم ظهر که برگشته بودیم هتل زنگ زدم گفتن فقط سه شنبه ها هست و اگه میتونین الان بیاین که ما راهمون دیر بود و نتونستیم بریم.دیگه همون پنج شنبه رفتیم پیش متخصص خون

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
کلاً چقدر هزینه این آزمایشات بالاست واقعاً ،،، خود میکرو حدود چهار تومن میشه ولی آزمایشات از قیمت 4 ...

عزیزم این آزمایش هارو بعضی بیمارستان های دولتی هم دارن خیلی کمتر هزینه اش...البته نمیدونم دقت جاهای خصوصی رو داره یا نه

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏