2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم ایمنی انعقادی فقط برا شماست.من ایمنی نمیدونم اما انعقادی ها و اون چیزایی که برا من نوشت من پرس ...

مرسی عزیزم ، پس خوبه که مستقیم رفتید پیش دکتر حاضر شده براتون بنویسه ،،، آزمایش خونه دیگه؟؟؟ گفتید پیش چه دکتری باید برم ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوخی نمیگم عزیزم جدی میگم ،، دوست ندارم باعث و بانی محرومیت کسی از حق طبیعیش باشم البته اون بنده ...

آخه چون علت ناشناخته هست بررسی این مسائل اهمیتش میره بالا 

الانم نمیگم مشکل ژنتیک دارین، اصلا، فقط اون کلمه ناشناخته و اینکه زودتر نتیجه بگیری، آدم رو به سمتی میبره که انگار باید با وسواس بیشتری همه چی بررسی بشه 

حتی اگر برید پیش متخصص ژنتیک هم ضرر نداره

من طبق وضعیتت به این چند تا چیزی که گفتم شک کردم

هیسترو

ایمنی و انعقادی 

در آخر آز ژنتیک کاریوتایپ برای هر دو

واینکه حتما باید نوع داروها برای سیکل بعد متفاوت باشه 

همسرتون هم تو شرایط با استرس کمتر نمونه بدن

آخه چون علت ناشناخته هست بررسی این مسائل اهمیتش میره بالا  الانم نمیگم مشکل ژنتیک دارین، اصلا، ...

ممنونم عزیزم ببخشید یه جمع بندی داشته باشم یکم گیج شدم لطفاً مثل همیشه کمکم کنید ممنونم

1- هیسترو رو بگم دکتر زنان بنویسه ؟

2-انعقادی ایمنی فقط مال خودمه و خودم برام دکتر خون بنویسه؟

3- آز ژنتیک هم خودم مستقیم نوبت بگیرم و همراه همسرم برم بگم بنویسه؟؟ آز ژنتیک هم آز خونه ؟؟؟ هزینه چقدره حدوداً ؟

4- اگه دوباره همون سیکل لانگ رو درنظر گرفت با همون داروها من چطوری عقیده دکترو عوض کنم؟؟

زودتر میگفتی منم کم میکردم 😂😂 منم از امروز سه تا کنم بس..چهارشنبه وقت دکتر دارم.تااون موقع میشه یا ...

هی وای من هنوز مگه دکتر نرفتی برات کم کنه

گلم هفته 11 بدترین هفته از لحاظ تهوع واسه منم بود، سرم تو دستم بود حالم بهم می‌خورد. ولی بعدش پفک و چیپس شروع کردم، بعدش غربال رفتم دیگه از هفته 13 سرم رو کنار گذاشتم 

چیزی نمونده دیگه تا این روزا تموم بشه

ببینم منم عین شما فوبیا داشتم تا روز آخر بالا بیارم ولی همش به خودم امید میدادم خوب میشه، دقیقا هفته 11 منم کم آورده بودم، دنبال یکی بودم بهم بگه تموم میشه

تازه استرادیول ها هم قطع بشه خیلی بهتر هم میشی اصلا نترس

عزیزم ایمنی انعقادی فقط برا شماست.من ایمنی نمیدونم اما انعقادی ها و اون چیزایی که برا من نوشت من پرس ...

دلارام جان یادمه واسه شما ایمنی هم نوشته بود کامل، فقط سی دی مارکر ها رو نداشتی، بعیده اونا زیاد بشن

بنظرتون منی که یه بار انتقال منفی داشتم قبول میکنن دو مرحله ای برام انجام بدن ؟؟؟

والا اینو نمیدونم 

ولی برای بقیه مسائل که لیست کردم برات منتظر دکتر زنان نشو که ارجاعت بده 

خودت سر خود نوبت بگیر و برو

ممنونم عزیزم ،، بخدا اگه بدونم مثلاً قراره ده بار این راه برم بعد نتیجه بگیرم میرم و آروم میگیرم ولی ...

عریرم اون 40% یعنی شانس هر دفعه دیگه عین طبیعی که میگن هر ماه 25% شانس هست که باردار بشی.پس با تکرارش حتما نتیجه میگیری ان شالله ناامید نشو توکلت به خدا باشه. 

دلارام جان یادمه واسه شما ایمنی هم نوشته بود کامل، فقط سی دی مارکر ها رو نداشتی، بعیده اونا زیاد بشن

کلاً چقدر هزینه این آزمایشات بالاست واقعاً ،،، خود میکرو حدود چهار تومن میشه ولی آزمایشات از قیمت 4 تومن هم تا حالا زد بالاتر ،،، هروقت بهم گیر مرخصی میدن و درمونده میشم یاد این هزینه ها که میفتم کوتاه میام و سربه زیر میشم چون واقعاً این هزینه ها کمر شکنه ، حالا بازم آدم نتیجه بگیره که عالیه ولی بعد از همه این هزینه ها بازم پا درهوا معلق هستم ،،، 

عریرم اون 40% یعنی شانس هر دفعه دیگه عین طبیعی که میگن هر ماه 25% شانس هست که باردار بشی.پس با تکرار ...

اخه من 5 سال با اون 25 درصد و به قول دکتر زنان بدون مشکل نتیچه نگرفتم بخاطر همین اصلاً رو درصدها خوش بین نیستم ،، ولی رو میکرو خوش بین بودم پیش خودم میگفتم بعد از این همه سال که رنگ لقاح رو ندیدم حداقل تو میکرو اینکجشن مطمئنم که لقاح انجام شده و جنین انتقال میدن و احتمال زیاد میشه دیگه فکرشو نمیکردم که وسط کار پریود بشم اونم از نوع شدیدش هر روز شدیدتر از دیروز

ممنونم عزیزم ببخشید یه جمع بندی داشته باشم یکم گیج شدم لطفاً مثل همیشه کمکم کنید ممنونم 1- هیسترو ر ...

1_ هیسترو از دکتر زنان بپرس

٢_ایمنی و انعقادی فقط برای خودته و آزمایش خون هست، پیش متخصص خون و متخصص ایمونولوژیست نوبت بگیر هر دو رو برو

٣_ژنتیک هم خودت مستقیم برو نوبت بگیر، آز خون برای خودت و همسرت مینویسه، هزینه اش رو نمیدونم، ولی یک ماه طول میکشه تا بیاد جوابش و حتی همین الان که تازه هورمون درمانی داشتی هم میتونی انجام بدی

۴_گلم امکان نداره دیگه همون داروها رو بدن، ولی احتمال میدم دوباره لانگ باشه چون قبلش ال دی هست تخمدان بهتر جواب میده اغلب، بدون ال دی یه کم نگرانم جواب نگیری، البته دکتر بهتر تشخیص میده ولی حتما حتما نوع دارو باید عوض بشه، گونال، مریونال، پیورگان و... تاکید کن ایرانی ندن بهت، چون یه حس دیگه ام میگه تخمک های با کیفیت تو این سیکل نداشتی، دو تا جنین خیلی کم بوده، به اسپرم و جنین شناسی شک نداریم که پس میمونه تخمک که باید حتما نوع داروهات عوض بشه

عزیزم منم از اول بارداری تا حالا تقریبا هر روز لکه بینی دارم هم هماتوم دارم هم جفت پایینه نمیدونم کی ...

كاملا دركت ميكنم عزيزم باز امروز رفتم يه دكتر ديگه كه گفت با استراحت و شياف و آمپول رفع ميشه 

شما هم نگران نباش تا ميتوني استراحت كن دولاراست هم نشو سنگين هم بلند نكن 

الان چند هفته اي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

راستی دلارام جان یادتونه دکتر خون ( اسم علمیشو نمیدونم) همین که براتون این آزمایشات رو نوشت چند شنبه تو رویان بود؟؟ از دکتر ژنتیک هم خبر دارید چه روزهایی هست؟؟؟ 

کلاً چقدر هزینه این آزمایشات بالاست واقعاً ،،، خود میکرو حدود چهار تومن میشه ولی آزمایشات از قیمت 4 ...

میفهمم چی میگی عزیزم، ولی شک نکن نتیجه میگیری توکل به خدا

داری تلاش میکنی خدا هم حتما می بینه