2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست

زینبی جون این ازمایش تومورمارکره متوجه میشی چی نوشته،من هرچی میگردم توازمایشام نمیتونم سردربیارم،فقط ال دی اچ رومتوجهدشدم،انگارمخفف نوشته

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بچه هاچرامن نمیتونم عکس ارسال کنم،کسی میدونه دلیلش چیه؟ممنون میشم جواب بدین،میزنم رواون قسمت ک عکس روبایدازگالری انتخاب کردفقط میگه واسه ارسال عکس اینجاکلیک کن ولی نمیره توگالری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هاچرامن نمیتونم عکس ارسال کنم،کسی میدونه دلیلش چیه؟ممنون میشم جواب بدین،میزنم رواون قسمت ک عکس ر ...

عزیزم برا منم نمیشه.به جای گالری بزن رو دوربین همون جا با دوربین از اون چیزی که میخوای عکسش رو بزاری عکس بگیر و بفرست

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
شما بعد انتقال ،علایم بارداری داشتی؟؟؟ قبل دادن ازمایش

فقط حالت تهوع داشتم..خیلی ها علائمی ندارن.من به هورمون hcg حساسیت دارم زود نشون داد 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نه دیگه هر بار خواستم برگردم سراغ کارم یه چیز پیش اومد دیگه الانم چون عمل کردم اجازه ندارم حتی دکتر ...

پس منم فعلا بهش گیر ندم تا ۲۸ هفتگیش  

خیلی تنبل شدم،اصلا حس و حالِ هیچ کاریو ندارم، به زور به کارایِ آشپزخونه میرسم.

عزیزم برا منم نمیشه.به جای گالری بزن رو دوربین همون جا با دوربین از اون چیزی که میخوای عکسش رو بزاری ...

مرسی خواهری ک جواب دادی،عکس دوربین نیس چطوربایدبگیرم؟

بچه ها ادم حين زدن سينافكت پريود ميشه؟

ربطی نداره پریود میشی بعد از شروع داروهای تخمک گذاری دوزش رو نصف میکنن استرس نداشته باش

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

چجوری اروم فرو میکنید درد داره من همسرم زود فرو میکنه با فاصله میگیره و سریع میزنه دیگه درد نداره سو ...

من خودم وقتي آروم فرو ميكردم به نظرم دردش كمتر بود ، كلا يه جوري هست قلقش بايد دستمون بياد ممكنه براي شما اونطوري راحت تر باشه .