2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
کلانتر😂😂😂😂😂 😂 😂  واقعا این خانواده ها فضولی نکنن چه قدر خوب میشه  به خدا هر جا می ...

امان از مادرشوهر غر غرو پرتوقع😖

عزیزم اون موقع ها که حالت تهوع داشتی چه جوری میرفتی خونه اقوام همسرت؟میتونستی بری؟

من اصلا حال ندارم بشینم .اصلا نمیتونم حرف بزنم با کسی .حالم بهم میخوره حرف زدنی.مادرشوهرم توقع داره برم خونشون 😔 هرروز زنگ میزنه همسرم غر میزنه که چرا سارا نمیاد.همسرمو ناراحت میکنه.الان هیچ کی درک نمیکنه که من دارم چی میکشم جز تو .یه بار رفتم خونشون همین طور موندم دستشویی .ولی باز درکم نمیکنه.هرروز زنگ میزنه با مسخره میخنده میگه خوب نشدی هنوز😔 انقدر دلم میشکنه.میشینم گریه میکنم ..فکرمیکنه دروغ میگم حالم بده..شیطونه میگه یه عالمه سوپ بخورم برم رو فرش خونشون 🤮🤮🤮 حالش جا بیاد 😆

خانواده همسرت به شما نمیگفتن چرا نمیای اینجا؟؟ 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممنون عزیزم، هرچی فکر میکنم دوتا انتقال قبلیم چندم سیکلم بود یادم نمیاد آلزایمر گرفتم واقعا😅 من که ...

19 تا 21 سیکل بهترین زمان لانه گزینیه عزیزم

انشالله اینبار مامان دوقلوهایی

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@زینبی_بابا   جون دکتر امروز بهم ال دی و اسپرین داد واسه شروع سیکل انتقال

داروخونه ازم پرسید دکتر گفته اینا رو همزمان بخوری؟ من گفتم نگفت گفت پس آسپرین رو بعد نهار بخور ال دی رو شب

اما الان که فکر میکنم انگار دکتر گفت باهم بخورم

به نظرت آسپرین هم همون شب با ال دی بخورم؟

اسید فولیکو زوری میخورم از این به بعد منم فقط لواشک و نارنگی میخورم صبح تا شب..کی میشه خوب بشم یه د ...

سارا اولین بارداریت هست؟؟؟

میگذره این روزا من که هر وقت حالت تهوع داشتم همه اش میگفتم الحمدالله خدا نصیب کنه اونایی که منتظرن 

ولی چون درد پریود و اینا زیاد داشتم ودارم یکم نارحتم میکنه و استرس بهم میده 

یعنی تهوع طبیعی هست براهمه 

تموم میشه 🤩🤩

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سارا اولین بارداریت هست؟؟؟ میگذره این روزا من که هر وقت حالت تهوع داشتم همه اش میگفتم الحمدالله خدا ...

نه بارداری دوممه...میدونی چیه..اخه سر دخترم تا روز زایمان حالت تهوع داشتم.حتی بعد زایمان میترسیدم غذا بخورم.میدونم تااخرش همینم.بهم خیلی سخت میاد.چون میدونم طولانیه .اگه میدونستم دوماه دیگه خوب میشم تحمل میکردم و غر نمیزدم اصلا ☹

ان شاء الله به سلامتی نی نی ها رو بغل بگیری عزیزم ❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
19 تا 21 سیکل بهترین زمان لانه گزینیه عزیزم انشالله اینبار مامان دوقلوهایی

حالا من فکر میکردم وسط سیکل خوبه

خیلی ممنون عزیزم، انشاالله❤❤❤

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه بارداری دوممه...میدونی چیه..اخه سر دخترم تا روز زایمان حالت تهوع داشتم.حتی بعد زایمان میترسیدم غذ ...

زنده باشه دخترت و توراهیت ⚘⚘

ممنون عزیزم . همچنین

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
این قرص سلنیوم هستش ک دکتر واسه همسر منم نوشتن تا قبل از عمل پانکچرم روزی یدونه میخوردن واسه اسپرمه& ...

بله دکترم برای شوهر منم نوشته بود

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم..شما پیش کدوم دکتر مراجعه میکردید؟؟اخه منم خوزستانی ام

سلام گلم. من تهران رفتم. کلینیک ابن سینا.

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
دوست جونا من امروز پریود شدم رفتم واسه سیکل انتقال بهم گفت ۲ هفته ال دی بخورم بعدش برم دوباره دارو ...

هر کی وارد سیکل انتقال میشه ال دی میدن؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آره گلم خیلی ربط داره مثلا با ذخیره زیر 3 خیلی خیلی نادر هست هایپری  هر چی پایین تر بیاد احتم ...

پس یه ربطایی داره ممنون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام عزیزم. خوبی؟چه خبر گل پسرمون؟به دنیا اومد به سلامتی؟

سلام عزیزم..چطوری خوبی در چه حالی؟..پیدات نبود همش ب فکرت بودم .

منم ب لطف خدا شمارش معکوسه ..انشاءالله 4روز دیگه انتظارم.به سر میاد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اسید فولیکو زوری میخورم از این به بعد منم فقط لواشک و نارنگی میخورم صبح تا شب..کی میشه خوب بشم یه د ...

سارا نارنگی زیاد نخور...بعضی دکترا باهاش مخالفن اوایل باردا ی...نمدونم چرا...میگن.ی ماده داخلشه خوب نیست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹