2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم دکترم بهم میگفت شاید برات فریز کنین که اذیت نشی و جنین بیشتری تشکیل بشه ولی روز یکشنبه بهت میگم ...

عزیزم درسته به تعداد تخمک ربط داره ولی خواسته تمام احتمالات رو بهت گفته باشه که سورپرایز نشی

من اینجا گفتم که دارم دوسین میخورم ولی هیشکی نگفت که بهتره نخوری.بعد که فولیکول تشکیل نشد گفتن که کا ...

شرمنده عزیزم اصلا به چشمم نخورده، یعنی شاید دیده باشم ولی اون لحظه ذهنم درگیر بوده و انگار ندیدم 

سیاهدونه عسل که میگن برای تقویت فولیکول و تخمدان عالیه  امتحانشو پس داده

والا منم نمیدونم بالاخره خوبه یا بد ولی کلا چون تو طب سنتی دارو حساب میشه منم موقع سیکل نخوردم که با این شیمیایی ها تداخل نکنه 

وگرنه تو حالت طبیعی اگر کسی پرولاکتین بالا نداشته باشه، اون موقع برای باروری خوبه، البته تو روزهای قاعدگی نباید مصرف بشه

سلام عزیزم چشم حتما ببینم جواب میدم گلم جمعه ها به خاطر همسرم خیلی نمیتونم بیام سر بزنم وگرنه هر وق ...

زینب جون

چهارشنبه ای که گذشت قرار بود انتقال داشته باشم که دکترم گفت تخمدان‌هات کمی بزرگ‌تر از حد طبیعی هست و این ماه که پریود شدی نه پریود بعدی بیا،ولی دیگه از دردهای زیر دلم و تخمدان‌هام خبری نیست و اینکه اصلا هایپر هم نشده بودن

م.حالا میخواستم بپرسم به نظرت این ماه بعد از پریودی برم یه سونو بکنه منو یا نه؟و اینکه داروهای انتقال از چندم سیکل شروع میشه؟؟میگم شاید این ماه وضعیتم‌یرای انتقال اوکی بود😢

این متن ر یه تاپیک زده بودن الآن،منم گفتم بذارم برای شماهم شاید حقیقت داشته باشه ∆∆∆∆∆∆∆∆∆

دستت درد نکنه عزیزم 

هر بود دعاهای خوبی داشت، هر چند فکر کنم من دیر دیدم ولی باز هم خیلی عالی بود

سلام، من بهمن ماه پارسال میکرو کردم که متاسفانه منفی شد و جنین دیگه نداشتم که برم انتقال بدم باید دوباره از اول شروع کنم که فعلا نتونستم برم دنبالش،چند بار اینجا دیدم گفتید لوله هیدرو دلیل منفی شدن میشه، میخواستم ببینم لوله هیدرو علائمی داره،نمیدونم چرا حس میکنم دلیل منفی شدن منم همین لوله هیدرو هست از کجا باید بدونیم که این مشکلو داریم

زینب جون چهارشنبه ای که گذشت قرار بود انتقال داشته باشم که دکترم گفت تخمدان‌هات کمی بزرگ‌تر از حد ط ...

گلم خیلی کار خوبی کرده مجدد چک کرده و روی هوا انتقال نداده

بهتره از خود دکتر بپرسی با توجه به وضعیتت کی بری، شاید یک سیکل قاعدگی کافی نباشه 

به نظرم دیرتر بشه ولی مثبت ارزش داره