2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
قبل از پانکچر منظورته؟ تغذیم مثل همیشه بود فقط چهار مغز با عسل روزی یه قاشق میخوردم خرما هم میخوردم ...

فکرم درگیر اینه که آیا سیاهدانه باعث شد فولیکول نداشته باشم یانه؟

خدایا شکرت  
سلام دوستان قول دادم بعد جواب مثبت ازملیش بگم چیکار کردم من روز ۳شنبه رفتم مطب دکتر به خیال خودم ف ...

مرسی دوست عزیزم بابت نوشتن تجربیاتت،،کی میشه منم بیام بگم جواب آزمایشم مثبته😞

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شب همگی بخیر خواهشن جواب من بدید اگر اطلاعاتی دارید من هفته 3 بارداری هستم یه بار آزمایش غربالگری  دادم گفتن داخل اداره دفع پروتین هست باید آزمایش تکرار  کنی دوباره انجام دادم گفتم خون داخل ادار دوباره تکرار  کن دوباره دادم دکتر داخل این بار که نشوم دادم گفت خوبه  حالا اگر خوبه پس چرا گهی روزا سوزش ادار دارم که بعداز ادار کردن ببخشید واژینالواژینال خیلی سوزش داره که ممنونم باهم جفت کنم  نمیدونم چکار کنم برایدجنین خیلی میترسم ولا خودم هیچ لطفا جوابم بدید که چکار کنم درمان خانگی برای رفعش میدونیمیدونی یت خطری برا جنین نداره

فکرم درگیر اینه که آیا سیاهدانه باعث شد فولیکول نداشته باشم یانه؟

نمیدونم عزیزم فقط من سیاه دانه رو سیکل قبل از پانکچرم خوردم از روز اول پریودم تا یه هفته ولی سیکل پانکچرم نخوردم راستش ترسیدم تداخل ایجاد کنه با داروهام

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دوستان قول دادم بعد جواب مثبت ازملیش بگم چیکار کردم من روز ۳شنبه رفتم مطب دکتر به خیال خودم ف ...

عزیزم مبارکت باشه من پیامارو میخونم همه رو اما پیام شمارو که ازمایشتون مثبت شد ندیدم.انشاللله به سلامتی و دل خوش تا اخرش باشه🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

میگم دکترم بهم میگفت شاید برات فریز کنین که اذیت نشی و جنین بیشتری تشکیل بشه ولی روز یکشنبه بهت میگم اگه ۵شنبه بیوفته انتقالت مگه به تعداد تخمک نیست که شاید هایپر بشم یا زمان نمیبره برای تعیین جنسیت؟🤔🤔

نمی دونم تونستم حرف و بگم یا نه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نمیدونم عزیزم فقط من سیاه دانه رو سیکل قبل از پانکچرم خوردم از روز اول پریودم تا یه هفته ولی سیکل پا ...

من اینجا گفتم که دارم دوسین میخورم ولی هیشکی نگفت که بهتره نخوری.بعد که فولیکول تشکیل نشد گفتن که کاش نمیخوردی.تداخل ایجاد میکنه!

خدایا شکرت  
من اینجا گفتم که دارم دوسین میخورم ولی هیشکی نگفت که بهتره نخوری.بعد که فولیکول تشکیل نشد گفتن که کا ...

عزیزم، منم همینجوری نخوردم آخه معمولا میگن داروهای گیاهی و شیمیایی رو همزمان مصرف نکنین بهتره

شما پانکچر شدی تخمک نداشتی؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم منم خواهر ندارم، همه شما خواهرهای منین و جز کمک به خودم هیچ کاری نمیکنم امیدوارم خدا کمکت کنه ...

زینب خانوم به نظرشمااستفاده ازروغن سیاه دونه برای روغن مالی شکم ضررداره؟باعث چسبندگی میشه؟

محیا جون اصلا نگران اون نیستم فقط نمیدونم چرا بهم میگه برو سلفری بده به خدا دارم دق میکنم مگه سلفری ...

عزيزم چرا بيخود نگران سل فري هستي ، دكترها به نظر من كه فقط الكي همه رو ميفرستن سل فري .

يادمه شما كرج بودي درسته ؟ سونوهات رو كجا انجام ميدي ؟ به نظر من اگر پيش خدا رحمي نرفتي همون يك سونو برو پيشش من كه فقط سونوگرافي خدارحمي رو توي كرج قبول دارم .

مرسی دوست عزیزم بابت نوشتن تجربیاتت،،کی میشه منم بیام بگم جواب آزمایشم مثبته😞

عزیزدلم 

با تمام وجود درک میکنم حست رو

فقط میتونم بگم ب خدا توکل کن و معجزه قران دست کم نگیر 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم، منم همینجوری نخوردم آخه معمولا میگن داروهای گیاهی و شیمیایی رو همزمان مصرف نکنین بهتره شما پ ...

به پانکچر نرسید.تو سونو معلوم شد آمپولا هیچ تاثیری رووتخمدانام نذاشته.انگار نه انگار.سیکلم کنسل شد.

خدایا شکرت