2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
نزدیک  موعد پریودمه و روز ۸ انتقالم، امروز همش دل درد پریودی دارم، بعضی وقتا فک میکنم اگه پروژس ...

نیلا جان خیره انشاءالله ...منم مثل تو بودم عزیزم ب فال نیک بگیر😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خواهش میکنم هر کی بلده شما رو به هر کی قسم میدم هر کی میدونه بیاد بگه  ببخشید من آخرین نفر ...

شما سیکل قبلیت لانگ سیکل بوده یعنی سیکل طولانی مدت که بهت ال دی دادن این سری کوتاه مدته، برای من بر عکس شما بود اولین بار کوتاه مدت بودم دکترم گفت بدنت خوب به دارو جواب نداده که با تخمکای زیاد جنینات کم شده این سری سیکل لانگ رو برام انتخاب کرد که برام خوب بود خداروشکر، شما هم به دکترت اعتماد کن بالاخره کارشونه میدونن چه دارویی بدن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم، تو این مدت رژیم یا کار خاصی باید انجام بدم، مرکز به من گفت که ورزش نرم، از طرفی من عاشق ...

منم خیلی نمی دونم از زینبی بابا جون بپرس

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم باد کش رو اصلا همزمان با پانکچر توصیه نمیکنم  حتی داروهای طب سنتی رو موقع شروع سیکل کنار ...

زینب جون ممنونم از پاسخگویی همیشگیت 😘😘😘 من ۳۷ سالمه . خودم مشکلی ندارم . همسرم مشکل تعداد اسپرم تحرک و مورفولوژی داره . واریکوسل نداره. البته همسرم یه مشکل کروموزومی هم داره، جابجایی رابرتسونین که با مشاوره ژنتیک قرار شد ivf + pgs انجام بدیم.

میخوام تا پریود شدن که میشه روز هجدهم آبان داروی طب سنتی و بادکش رو انجام بدم و با پریود شدن قطع کنم. از روز دوم پریود هم برم برای سونو و دارو گرفتن از دکتر .

نظر شما چیه ؟

سلام به خواهرای گلم ، به مهربونایی که همیشه بهم امید دادین به امید خدا شنبه انتقال دارم بالاخره به ...

سلام عزیزم، به سلامتی انشاالله❤

اگه مستعد یبوست هستی نشاسته نخوری بهتره چون باعث یبوست میشه من دو سری که انتقال دادم خوردم همشم یبوست داشتم نمیدونستم نشاسته تشدیدش میکنه تصمیم گرفتم این سری نخورم دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه هامن میگرن دارم، از دیروز سرم درد میکنه، فقط اب خیلی داغ و مسکن قوی حالم رو خوب میکنه‌. الان رفت ...

منم از اول بارداریم فقط سردرد دارم متاسفانه با هیچ چیز خوب نمیشه مگر با قرص که اونم چندبار استامینوفن ۳۲۵ خوردم

سوالای دیگمو نمیدونی گونال و لتروزول داده 

من که سینال داشتم گونال خارجیه همین سینال میشه ولی لتروزول بهم ندادن، سینال روزی 225 واحد میزدم، آمپولا و قرصایی که میدن برای هرکسی یجوره و دوزش فرق داره با توجه به وضعیت تخمدان این داروهارو تجویز میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه هامن میگرن دارم، از دیروز سرم درد میکنه، فقط اب خیلی داغ و مسکن قوی حالم رو خوب میکنه‌. الان رفت ...

منم از اول بارداریم فقط سردرد دارم متاسفانه با هیچ چیز خوب نمیشه مگر با قرص که اونم چندبار استامینوفن ۳۲۵ خوردم

سلام عزیزم، به سلامتی انشاالله❤ اگه مستعد یبوست هستی نشاسته نخوری بهتره چون باعث یبوست میشه من دو س ...

عزیزم مرسی از راهنماییت ،راستش دوستم چهارشنبه انتقالش بود پرستار بهش گفته بود کاش اومدمی نشاسته رو توشیر حل میکردی و با گلاب میخوردی، حالا رفتی خونه بخور🤗میگم راستی سیر میشه خورد؟از این سیر های پوست کنده که میفروشن منظورمه 🥰

عزیزم مرسی از راهنماییت ،راستش دوستم چهارشنبه انتقالش بود پرستار بهش گفته بود کاش اومدمی نشاسته رو ت ...

قربونت، نشاسته خوبه بخوری به شرط اینکه یبوست نداشته باشی چون ضرر یبوست بیشتر از سود نشاسته هستش

سیر رو نمیدونم چیزی ام دربارش نشنیدم که برای انتقال ضرر داره یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40