2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام مامان سبحان عزیز و بقیه دوستای خوب و مهربونم که به یادم بودین ببخشید که زودتر نتونستم بیام خبر ...

سلام نگین عزیزم، چشمت روشن😍😍😍😍😍نمیدونی چه قدر خوشحالم اینا رو میگی 

ان شاالله وزن هم میگیره، ‌‌تپل هم میشه 

مهم سلامتیش هست

فکر کنم با بدقلقی شیر خوردنش داره تلافی روزهایی که استرس داشتی سرت درمیاره😉😉😉🥰🥰🥰

وروجکهای خیلی با هوشی هستن دیگه

حسابی از طرف من ببوسش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من خونریزی کردم چکار کنم?

عزیزم اگر آسپرين داری قطع کن یا انوکسا

پروژسترونت چه قدر هست؟ چه داروهایی داری؟ 

فقط تاکید می‌کنم یهو بلند نشی تو این وضعیت از این دکتر به اون دکتر بری، اگر تونستی زنگ بزن مرکز یا دکترت 

شما بارداری خونریزی کردی اومدی اینجا میپرسی چیکار کنی؟ باید بری بیمارستان دیگه دختر خوب

ببخشید گلی تصحیح میکنم، چون خیلی حیاتیه این نکته، این جور مواقع خطرناک ترین کار جابجایی و رفتن به بیمارستان هست

اولین کار استراحت مطلق، زیاد کردن دوز پروژسترون و قطع ضد انعقاد هاست

بچه های فعال گروه دلتنگ همتون هستم.نتونستم امار بگیرم‌ ببینم چه خبره کی زایمان کرده کی مامان شده...ب ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ می بینم خدا رو شکر حسابی مشغول دخترمون شدی

آنا جون سلام رسوند، ولی خیلی خیلی از ته دل براش دعا کنین، همشون سالم هستن خدا رو شکر ولی تحت فشاره خیلی التماس دعا داشت

سلام . ببخشین ک نتونستم بیام .من بازم روز شنبه سونو شدم گفتش ک باز آی یو جی ار دو شدم و خونرسانی ضعی ...

سلام عزیزم مبارکت باشه،😍😍😍😍

عزیزم میدونم الان خیلی نگرانی ولی این جوجه ها خیلی قوی هستن، حسابی براش دعا میکنیم 

خیالت راحت کلی تا حالا بچه دیدم که تو دستگاه رفتن ولی همشون عالی و باهوش و وروجک شدن

بچه شما هم جزء هموناست، حسابی داره ناز میکنه

خیالت راحت زودی مرخص میشه و با هم میرید خونه، ان شاء الله دانشگاه رفتن و دامادیش رو ببینی

سلام دوستان احتمال داره که در طول سیکل دوبار تخمک گذاری داشته باشیم،من امروز باید پری میشدم،آخرای ش ...

سلام عزیزم در یک سیکل فقط یک بار تخمک گذاری هست

نگران این بهم ریختگی ها نباش، بعد از پانکچر طبیعیه

شاید هم مامان شدی

۱۵ مهر انتقال دادم که مثبت شده منتظرم که برم برای اولین سونو. بله، راضی هستم. البته من همه کارام رو ...

ممنون عزیزم،ان شاالله نی نی نازت به سلامتی بیاد توو بغلت.برا منم دعا کن.اگه خدا بخواد و شرایطم مناسب باشه ماه بعد انتقال دارم.

۱۵ مهر انتقال دادم که مثبت شده منتظرم که برم برای اولین سونو. بله، راضی هستم. البته من همه کارام رو ...

راستی شما چند سالتونه و برا شما چند تا جنین انتقال دادن؟

منظورم اینه که تعداد جنینی که انتقال میدن به سن ربط داره؟؟؟؟

دوستای گلم

من چند باری که دکتر طب سنتی رفتم بهم گفتن رحمم سرده،من حدود چهل روز تا انتقالم دارم حالا میخوام بدونم تو. این چهل روز چکارایی بکنم که رحمم گرم بشه و ان شاالله انتقالم مثبت بشه؟؟؟؟

لطفا هر کی مثه من بوده و یا تجربه ای داره کمک کنه.🌹