2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم تا خونریزی کردی امپول پروژسترون و شیافت و زیاد کردی؟ و اسپرین قطع شه؟

عزیزم من یک لحظه افتادم به خونریزی و لخته دفع کردم اصلا مجال نداد که. شیاف یدونه زود برداشتم نوبت آسپرین هم نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله بسلامتی عزیزم خدا کمکت کنه،،منکه هیچی فعلا رفتم همران طب سنتی بهمون گفت جفتتون طبعتون سرد وب ...

عزیزم نگران نباش اصلا، اون خانم پزشک بوده آخه اینو گفته

خیلی اوقات مشکلات ما با طب سنتی قابل حل نیست 

فقط این طب کمک کننده هست اغلب موارد

خلاصه هر وقت درمان لازم شد با دل قرص جلو برو، ان شاء الله نتیجه میگیری

والله گفتن فردا صبح برو سونوگرافی. من دیگه با نی نیم خدافظی کردم انگار دارم خواب میبینم

اين چه حرفيه عزيزم هنوز سونو نكردي 

من خونريزي كامل كردم همراه چند تا لخته ولي هماتوم بود 

انشاالله ني ني حالش خوبه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان من رفتم پیش دکتر زنان. متاسفانه ارولوژ تا شنبه تهران نیست باید صبر کنم که دیوونم میکنه این صب ...

عزیزم کاش از مادرتون بپرسی اینا رو، شاید هم برای شما کمتر بشه چون مادرتون پرسنل اونجا هستن

واسه عکس رنگی هم واسه من دردش قابل تحمل بود خودم هم علاقه نداشتم بیهوش بشم، اما اگر خیلی می‌ترسی حتما درخواست بیهوشی بده، نباید که همش عذاب کشید

نه والله فقط گفتن میتونیم سونو واژینال انجام بدیم اونم چون لخته دفع میکنی خطرناکه 

من شكمي انجام دادم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خانما از تورک آنا خبری نشده؟

سلام عزیزم، خوبی؟ از خودت هم خبری نبود اتفاقا میخواستم صدات کنم، خیلی به یادت بودم 

آنا جون به همه سلام رسوند، حالشون خوبه ولی خیلی خیلی التماس دعا داره 

خیلی تحت فشار هستن، که ان شاالله به زودی با دعای شما اوضاعشون خوب میشه

سلام دوستان میشه یکم راجب آی وی اف توضیح بدین، من هیچی راجب‌ش نمیدونم، کسانی که بچه دارن هم میتونن ب ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

گلم 10 صفحه اول تاپیک اطلاعات جامعی در مورد آی وی اف هست

هزینه ها بالاست، برای تعیین جنسیت دیگه خیلی بالاتر

عزیزم من که به خاطر عوارض و دردسرهاش هر کس رو بتونم منصرف میکنم

چون ممکنه کلی داروهای هورمونی و هزینه کنی آخرش جنسیت مطلوب حاصل نشه، به نظرم اصلا اصلا ارزش نداره

مگر اینکه خودت با چشم باز بری جلو و انتخاب کنی 

باز هم به استرسش نمی ارزه

البته این نظر شخصی خودم بود

بهم گفتن دوباره از اول باید با یه پزشک زنان ویزیت بشید تا سیکل دیگه ای براتون شروع کنه

عزیزم خیلی ناراحتم برات😔😔😔😔

حتما خوب بررسی کن، حتی بخواه اگه لازمه دوباره آز های هورمونی رو انجام بدی، هیسترو و بقیه اقدامات جانبی هم دنبالش برو حتما

سلام به همگی  یه سوال داشتم  جنین های فریز 5 روزه هستن ؟؟ یا سه روزه هم میشه فریز کرد؟؟ ...

سلام عزیزم اغلب جنین ها رو سه روزه فریز میکنن و اگر قرار باشه بلاست انتقال بدن میذارن تو محیط کشت دو روز بمونه

جنین 5 روزه بله یعنی 5 روز از لقاح گذشته 

عزیزم من یک لحظه افتادم به خونریزی و لخته دفع کردم اصلا مجال نداد که. شیاف یدونه زود برداشتم نوبت آس ...

عزیزم منم خونریزی کردم تو هپون هفته ها و لخته اومد اما خداروشکر بچه نبود مطمین باش اینا برای ما طبیعیه استراحت کن و شیاف بزار و فردا برو سونو و انشاللله خبرای خوب بده فکرای منفی هم نکن بچه ها این تجربه رو داشتن و چیزیم نبوده خدارو شکر🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم