2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

سلام . ببخشین ک نتونستم بیام .من بازم روز شنبه سونو شدم گفتش ک باز آی یو جی ار دو شدم و خونرسانی ضعیف شده بودش و بچه وزنش کم شده ک گفتش فورا سزارین و همون شنبه ساعت یک ظهر سزارین شدم و بچه با وزن ۱۸۶۵ متولد شد و فورا رفت تو ان آی سی یو و ریش تکمیل نشده مشکل ریه و تنفس داره . برام آمپول ریه نزدن بخاطریکه دیابت داشتم . راستی تو ۳۴ هفته و ۳ روز سز شدم . شب دوشنبه وضعیت بچم خیلی بد بود الان ی کمی از دوشنبه انگار بهتره زردیش هم رفته بالا و مهمتر از اون crp هم شده ۵۰ . الان چهار روز هستش ک تو دستگاه هستش و دکتر هم میگه توکل بر خدا کنین ببین چ میشه خیلی میترسم . امروز وزنش شده بودش ۱۷۰۰ . هنوز شیر هم بهش ندادن فقط سرم میگیره . خیلیییی میترسم همش بیمارستانم و شاهچراغ تو این چار روز . برام دعا کنین . خیلییییی نیاز ب دعاتون دارم . خیلیییییی سختی کشیدم خیلییییی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام مامان سبحان عزیز و بقیه دوستای خوب و مهربونم که به یادم بودین ببخشید که زودتر نتونستم بیام خبر ...

سلام نگین جان قدم گل پسرت مباااارک باشه اصلا نگران وزن و قدش نباش بچه های من که 34 هفته به دنیا اومدن وپسرم وزنش 1800 و قدش 43 بود منم مثل الان تو خیلی نگران بودم ولی الان که 8 ماهشه هر کی میبیندتش باورش نمیشه موقع تولد ریزه میزه بوده برای شیر دادنش هم از پرستار یا یه دکتر کمک بخواه بهت شیر دادن با سرنگ رو یادت بدن تا وقتیکه راحت بتونه شیشه بخوره 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه اينوفوليك براي تقويت تخمك بهتره من الان نزديك انتقال هستم دكتر داروخانه گفت يدوفوليك بخور براي ه ...

منم کم کاری دارم و ناشتا قرص میخورم دکتر زنان به من ید فولیک داده بود ولی وقتی باردار نشدم بعد به مرکز ناباروری مراجعه کردم گفتن فقط اسید فولیک ۱ باید بخورم

سلام به همه دوستان نی نی سایتی عزیز مخصوصا آنای مهربون خیلی وقت بود دلم میخواست بیام و پیام بدم و حال شما عزیزان رو بپرسم ولی حسابی گرفتار شدم انشالله که همه اتون به این گرفتاری شیرین دچار بشید 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
چرا عزيزم هماتوم داري ؟

نه هیچی نداشتم حتی لکه بینی هم نداشتم از اول انتقال تا الان. یدفه افتادم به خونریزی لخته دفع کردم منتظر ویزیت هستم به احتمال ۹۵ درصد سقط کردم لخته شبیه جنین بود😯😯😯

سلام . ببخشین ک نتونستم بیام .من بازم روز شنبه سونو شدم گفتش ک باز آی یو جی ار دو شدم و خونرسانی ضعی ...

سلام عزیزم..خیلی نگرانت بودیم و منتظر که از خودت خبر بدی.حدس زدیم ک زایمان کرده باشی..عزیزم تو هم خیلی سختی کشیدی تو بارداریت...انشاءالله ک پسرت هم.زود رو به راه میشه و حالش خوب میشه و.میبریش خونه...نگران نباش توکل بخدا...همگی براتون دعا میکنیم🌸🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
11 هفته مثل اینکه سقط کردم اومدم بیمارستان

عزیزم بد ب دلت راه نده...هر خونریزی ک.معنی سقط نیست..حتما هماتوم داری خیلی از بچه هااینطوری بودن ک لخته هم دفع کردن انشاءالله ک.مشکلی نیست..از خودت خبربده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام مامان سبحان عزیز و بقیه دوستای خوب و مهربونم که به یادم بودین ببخشید که زودتر نتونستم بیام خبر ...

نگين جون خيلى خوشحالم كه خودت و پسرت خوبين و بهت تبريك مى گم💕🌸

از ته قلب خوشحال شدم عزيزدلم وزن دختر منم زياد نبود تو ٣٧ هفته 

خيلى ناراحت شدم همون روزا اما منى كه ٤ ماه از اون روزا مى گذره تجربه ٤ ماهمو بهت مى گم غصه نخور به هيچ وجه 

اينقدر زود روزا مى گذره و هر روزى كه مى گذرن چنان وزن مى گيرن كه اصلا باورت نمى شه بعد از يه مدت كوتاه كه واقعا كم وزن بوده

فقط قوى باش خدايى كه پسرتو سلامت تو آغوشت گذاشته از اين به بعد هم مطمينا همراهتونه و پسر گلت هم زود زود وزن مى گيره و از ديدنش نهايت لذت رو مى برى🙏🏼💕

سلام دوستان 

پنجشنبه صبح میرم برای ازمایش خون 

از فکرش بدنم میلرزه از استرس 

میشه دعام کنید مثبت بشه ازمایش بارداری و باردار باشم 😔💔

یه دنیا ممنون میشم از هرکسی ک دعام میکنه ♥️♥️♥️😘

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
سلام . ببخشین ک نتونستم بیام .من بازم روز شنبه سونو شدم گفتش ک باز آی یو جی ار دو شدم و خونرسانی ضعی ...

مبارك باشه عزيزم قدمش💕🌸نگران نباش زين جان.خدا همراهتونه و مطمينم پسر گلت صحيح و سلامت به خونه جديدش مى ياد فقط قوى باش و مطمينا دعاى همه ماها همراهتونه