2777
2789
تروخدا اصلا توی دیوار برای کار اقدام نکنید اگر خانومیدفقط سو استفاده از خانوماستاگهیا همش فیکه.

دقیقا همه فیکن 

یا کلاهبردارن پول میگیرین اول 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تروخدا اصلا توی دیوار برای کار اقدام نکنید اگر خانومیدفقط سو استفاده از خانوماستاگهیا همش فیکه.

جدی

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

اره بابا :/

من یه چیزی دیدم‌تو دیوارشهرمون

نوشته بود به یک دختر مجرد نیازمندیم برای ۳ روز در هفته

ساعتی ۴ میلیون  فقطم ۳ یا ۴ ساعت بیشار نمیخام

هفته ایی ۱۶ تومن‌میدم

هرچی فکر میکردم خدایا این چه‌کاریه ، اگ‌نظافته من میرم ساعی ۴ میلیون‌ والا خیلی خوبه😂😂

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

من یه چیزی دیدم‌تو دیوارشهرموننوشته بود به یک دختر مجرد نیازمندیم برای ۳ روز در هفتهساعتی ۴ میلیون ...

:)))))))))) با اینهمه اطلاعاتی که داده مشخصه برا چیه 

بعد تو داشتی به نظافت فکر میکردی؟؟؟

قربون ذهن پاکت

من یه چیزی دیدم‌تو دیوارشهرموننوشته بود به یک دختر مجرد نیازمندیم برای ۳ روز در هفتهساعتی ۴ میلیون ...

منم دیدم همچین موردی گفت الان بیامشت وما لم بده3تومن بدم😂

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭