2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزيزم ، به سلامتي مبارك باشه خانمي ، دردات كم ميشه به زودي و لذت وجود پسرت رو هم ميچشي حتما . ...

سلام مامان سبحان عزیز و بقیه دوستای خوب و مهربونم که به یادم بودین ببخشید که زودتر نتونستم بیام خبر بدم،

من ۳۶ هفته نصف شب کیسه آبم  سوراخ شد با شوهرم رفتیم بیمارستان از ترس به کسی نگفتم دکتر اومد اورژانسی سزارینم کرد به هوش اومدم میترسیدم بچه رو نگاه کنم یا از حالش بپرسم به زور پرسیدم بچه م چطوره پرستاری که نزدیکم بود گفت خوبه بعدم یکی پاشد برش داشت آورد جلوم گفت ببینش که خوبه فقط میگفتم خداروشکر خداروشکر 😭...

پسرم وزنش کم بود شیر هم بلد نبود بخوره بردن بستریش کردن ۵ روز بستری بود همش سونو و اکو و ...انجام دادن منم با درد زیاد همش در رفت و آمد به بیمارستان بودم یه ذره هم استراحت نکردم خداروشکر به خیر گذشت الان ۱۲ روزشه هنوزم بلد نیست درست شیر بخوره شیرخشک میخوره اونم خیلی کم و به سختی ،همش بالا سرش بیدارم ان شاالله خدا بازم کمک کنه... قدش بلند نیست ریزه میزه ست هر کی میبینه میگه چقدر ریزه نمیدونن من چیا کشیدم و منتظر چه چیزا بودم الهی که همه نی نی ها سالم بیان بغل ماماناشون خدا هیچکسو با بچه ش امتحان نکنه...

الحمدالله❤
سلام مامان سبحان عزیز و بقیه دوستای خوب و مهربونم که به یادم بودین ببخشید که زودتر نتونستم بیام خبر ...

عزيزم انشالله كه عاقبت بخيريشو ببينين🙏🙏🙏غصه ريزه بودنش رو نخور ايشالله تا چندوقت ديگه مردي ميشه براي هودش😍براي ما منتظرا خيلي دعا كن عزيزم😘

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان سبحان عزیز و بقیه دوستای خوب و مهربونم که به یادم بودین ببخشید که زودتر نتونستم بیام خبر ...

سلام.عزیزم...ای جووونم  خدارو هزار مرتبه شکر ک سالمه بعد اینهمه سختی ک تو کشیدی..انشاءالله خیلی زود بزرگ میشه مرد کوچولوی ما😚نگران ریز بودنش هم نباش. هر چی باشه زودتر از موعد خودش به دنیااومده..همین که سالمه هزاران بار شکر....حسابی مواظبش باش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منم‌‌همین طور  استرس  یه طرف  اینک   باید  انتظار  بکشی  یه طرف & ...

از انتظار واسه جواب کنکورم بدتره😅😅😅

حالا من عادت دارم حتما باید بی بی چک بزنم، بار اول آزمایش دادم البته قبلش بی بی چکم زدما بار دوم روز دوازدهم بی بی چک زدم منفی بود دیگه آزمایشم ندادم😅

منتظر خبر خوشتم عزیزم😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بجای قرص، خودشو بخورید طبیعی تره . ژل رویال اصل رو منم چند وقته با همسرم میخوریم هر روز صبح ناشتا

آخه هم پیدا کردن اصلش سخته هم اینکه من قراره قبل از انتقالم برم مسافرت، ژل رو باید تو یخچال نگهداری کنی برای همین گفتم قرص راحتتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام نگين جون ، واي نميدوني كه هر روز به يادت هستم خانمي و مطمئن بودم مياي و از سالم بودن پسر گلت خبر ميدي ، خدا رو هزاران بار شكر كه پسرت سالم هست ، نگران ريز بودنش هم نباش همچين چشم به هم بزني بزرگ ميشه ، ديگه اصلا استرس نداشته باش ، خيلي خيلي خوشحال شدم خانمي . 😍😍😍😍

عزيزم انشالله كه عاقبت بخيريشو ببينين🙏🙏🙏غصه ريزه بودنش رو نخور ايشالله تا چندوقت ديگه مردي ميشه ب ...

ممنونم عزیزم الهی که همه منتظرا زود طعم مادرشدن رو بچشن و خدا نی نی های سالم به همه بده که همه مون میدونیم انتظار چقدر سخته🤲

الحمدالله❤
سلام.عزیزم...ای جووونم  خدارو هزار مرتبه شکر ک سالمه بعد اینهمه سختی ک تو کشیدی..انشاءالله خیلی ...

ممنونم عزیزم ❤آره بخدا با اون همه حرص و جوشی که من خوردم همین ریزه میزه هم شاهکار بود، خداروشکر که لطفش شامل حالم شد بخدا هنوزم باورم نمیشه ان شاالله خدا به همه نی نی سالم بده و از همه ممنونم که دعام کردن که مطمئنم لطف خدا با دعای شماها شامل حال من شد🌷

الحمدالله❤
سلام نگين جون ، واي نميدوني كه هر روز به يادت هستم خانمي و مطمئن بودم مياي و از سالم بودن پسر گلت خب ...

قربونت برم واقعا ازت ممنونم عزیزم میدونم خیلی دعام کردین تو اون روزا کنارم بودین دلداریم دادین کمکم کردین و الهی خدا براتون جبران کنه که تنهام نذاشتین که معلوم نبود اون موقع تنها چه تصمیمی میگرفتم، خدا هیچکسو تو همچین شرایطی نذاره ، از همه تون ممنونم❤

الحمدالله❤

نگین گلم....قدم گل پسرت پر خیر و برکت😍😍😍😍

انشاله همونطور که خدا دوران بارداری همراهت بود تا 120 سال یار و یاور گل پسرت باشه.

خسته نباشییییییی...خداقوت....به جسمت برس.خودتو تقویت کن.بچه هم کمکم یاد میگیره شیر میخوره.اصلا به حرف بقیه هم توجه نکن...عاقبت بچت خیر باشه قد و مد رو بیخیال😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام عزیزم .خوبی،ای قرص برای چی خووبه؟؟؟

سلام، قربونت

برای انتقال، البته منم بار اولمه میخوام استفاده کنم اما طبق چیزایی که شنیدم و اینجا دیدم تصمیم گرفتم امتحان کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

◽️ زن 67 ساله چینی طبیعی باردار شد و بچه خود را به دنیا آورد

🔹 خانم«تیان» دختربچه خود را در زائوژوانگ به دنیا آورد و حالا پیرترین مادری است که بچه خود را به صورت طبیعی به دنیا آورده است.

🔹 پدر 68 ساله که فرزندشان به روش سزارین و با وزن 2.56 کیلوگرم متولد شد تاکید کرد خانمش در یک روند طبیعی باردار شده است.

🔹 پیشتر «دان بروک» 58 ساله پیرترین مادر طبیعی دنیا لقب گرفته بود. البته پیرترین مادر دنیا خانم 74 ساله هندی {شوهر 82 ساله}است که به روش آی وی اف باردار شد و دوقلوهای خود را 5 سپتامبر  به دنیا آورد.

🌐 @khabare24