2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
گلم منم آمپول نداشتم، بعد از لکه بینی بهم گفتن آمپول بزنم  اگر هم برات تجویز کردن ترجیحا به هم ...

مرسی ک جواب دادی زینب جان

مث سینال هست طریقه زدن امپولاش؟ اگه مث اون دور ناف اینا باشه خودم میتونم بزنم 

سلام مامانا  من زايمان كردم ٤٠ روزه

سلام.عزیزم..بسلامتی..قدمش مبارک....خوبی خودت؟مدتها رفتی دیگه پیدات نبود 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما بیمارستان مادر ای وی اف شدین!!!منم قراره اونجا ای وی اف شم،الان داروها رو شروع کردم،چطور ب ...

سلام عزیزم.بله من بیمارستان مادر بودم.اذر ۹۷ تخمک کشی انجام دادم و بهمن ماه انتقال دادم با دکتر افلاطونیان که خداروشکر با اولین انتقال مثبت شدم.ان شاالله شما هم با اولین انتقال جواب بگیری عزیزم😍💖بله گلم اگه از شلوغیش صرف نظر کنیم خیلی راضی بودم.البته مهمه که خودت چه حسی به دکترت داشته باشی.دکتر افلاطونیان خیلی ارامش میداد بهمون و البته من به علمش ایمان داشتم.

اما خب به هرحال یه سری ازمایشا رو اونموقع زیاد قبول نداشت.مثل همین ازهای ایمنی انعقادی...ولی من راضی بودم.ان شاالله شما هم خیلی زود نتیجه میگیری و مامان میشس

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گلم سونو و آزمایش حتما باید تو یک روز باشن ناشتا لازم نیست  حالت تهوع هم بهت قول میدم بهتر می ...

قربونت بشم زينب جون ممنووون 

انشاالله 

حالت تهوع خودت خوب شد ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من که خودم رویان انجام دادم میکرو8، قبلش رفتم صارم پرسیدم گفت وقتی داری میای اینجا 15 تومن در نظر بگ ...

سلام خانم منم رویان میرم ، شما بار اول تو رویان انتقالتون مثبت شدش؟؟ سیکل لانگ بودید؟؟

دوستان من چیکار کنم از هفته ۶که رفتم سونوی قلب دیگه سونو نرفتم خیلی نگرانم. از اولم حالت تهوع نداش ...

هومت جان الكي استرس نداشته باش ني نيت سالمه سالمه 

به كس ديگه اي هم فكر نكن  غربالگيريت واسه چندمه ؟ آخه تقريبا با هميم من ٢٩بايد برم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
هومت جان الكي استرس نداشته باش ني نيت سالمه سالمه  به كس ديگه اي هم فكر نكن  غربالگيريت و ...

من ندارم غربالگری

دکتر تو ایران بهم گفت اونجا هفته ۱۱برو غربال

ولی هزینه ها اینجا خیلی بالاس. نمیخام برم

یه ویزیت ساده ۱۲۲یورو میشه

موندم چیکار کنم😕

۲۹چه ماهی ؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
هومت جان الكي استرس نداشته باش ني نيت سالمه سالمه  به كس ديگه اي هم فكر نكن  غربالگيريت و ...

اگه منظورت ۲۹ مهره که خیلی دیره

چرا این تاریخو دادن؟؟

شنیدم میگن هفته ۱۲-۱۴. فک کردم اجباریه هفته ۱۲باشه حتما

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام بچه ها من امروز روز نهم انتقال هستم... دل درد پریود دارم همش، امروز اگه بی بی چک بزنم معلوم می ...

نه عزيزم  اصلا بي بي چك نزن انشاالله مامان شدي

من ندارم غربالگری دکتر تو ایران بهم گفت اونجا هفته ۱۱برو غربال ولی هزینه ها اینجا خیلی بالاس. نمیخ ...

اره ٢٩مهر

اول ٢٤مهر گفتن برو كه دكتر پيري وقت نداشت دكترم گفت ٢٩برو 

يعني ديره 🤔

چقدر هزينه اونجا بالاست 

ایشالا اون بنده خدا هم زودتر خوب بشه  ولی بعد از + شدن دیگه قضیه فرق داره، باید بیشتر استراحت ...

زينب جون من ١٥مرداد انتقال دادم جنينم بلاست بود 

به نظرت ٢٩مهر دير واسه غربالگيري؟

اره ٢٩مهر اول ٢٤مهر گفتن برو كه دكتر پيري وقت نداشت دكترم گفت ٢٩برو  يعني ديره 🤔 چقدر ...

اتفاقا تو اینجوری گفتی من خیالم راحت شد هنوز وقت هست

نوبت دکتری که گرفتم برا ۷ابانه. اون خودش سونو داره

من فقط نمیدونم تو ایتالیا غربالگری حتما باید انجام بشه یانه

چون میگن تو انگلیس و فرانسه کلا برداشته شده

من فقط در حدی میخام بدونم که نی نیم هستش. وگرنه غربالگریش برام مهم نیست

شماهم نگران نباش. همین تاریخ برو

بیخودی هم فقط ادمو میترسونن تو غربال😒

اتفاقا تو اینجوری گفتی من خیالم راحت شد هنوز وقت هست نوبت دکتری که گرفتم برا ۷ابانه. اون خودش سونو ...

خب پس حتما برو اونجا يه سوال بكن كه واجب هست يا نه 

انشاالله كه اين دوران رو به سلامت بگذروني🥰 

واقعا خيلي استرس غربالگيري زياد من همش دارم بهش فكر ميكنم