2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان وقت بخیر،روزاول ماه صفره، خوندن سوره واقعه تاچهارده روز اول این ماه خیلی سفارش شده برای براورده شدن حاجات،روز اول یکبار،روزدوم دوبار،تاچهاردهم چهارده بار، بخونید انشالله بزودی مامان میشید

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
سلام عزیزم، مبارکه  کار خاصی نمیخواد انجام بدی، فقط سعی کن آرامش داشته باشی، میدونم سخته ولی ب ...

مرسی عزیزم الان بستری شدم برا انتقال

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
عزیزم راستش نمیدونم، هر چی بوده دیگه تمام شده  مشکل انعقادی که نداری؟ اگر هم بررسی نکردی احتما ...

سلام زینب جان.والا انقدر درگیرم که نمیتونم دو دقیقه با خیال راحت بیام سایت ..هنوز مادرشوهرم رو تخته و اوضاش خوب نیست..هرروز کلی مهمون دارن.بخاطر همین نمیتونم استراحت کنم بعد از انتقال...

مشکل انعقادی داشتم که قراره انوکسان بزنم بعد از انتقال هرشب..دفعه پیش نداشتم انوکسان رو

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم دکترت گفت دو تا شیاف بذاری یا خودت داری بخاطر محکم کاری میذاری؟ لکه بینی و هماتوم داشتی احیان ...

مرجان جون شما به خاطر هماتوم فقط شياف ميزاري يا آمپول هم استفاده ميكني؟ بعد لك بيني هم داري ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اگه منظورت پانکچر و انتقاله نهایتا همون هفت هشت تومن میشه تازه با فریز. مگر اینکه دارو و سونو اینام ...

که اینطور آره همون منظورمه ممنون😍💓

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزيزم من ماه پيش انجام دادم دارو و سونو و ميكرو و انتقال فرش 11 ميليون شد البته هنوز آزمايش ندادم

انشاالله که نینی داری ممنون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مرجان جون شما به خاطر هماتوم فقط شياف ميزاري يا آمپول هم استفاده ميكني؟ بعد لك بيني هم داري ؟

نمیدونم برای چی شیاف دارم هنوز. اما نه ربطی به هماتوم نداشتم. از اول بود با آمپول.کم کم آمپول حذف شد ، شیاف مونده هنوز.

هماتومم هم خیلی کوچیک شده.

لکه بینی شاید ده روزی یک بار ، مثلا بیام تهران برم دکتر و تو راه باشم و ....

یک کم اذیت بشم ، معذرت میخوام ، ترشحاتم  کرم رنگ متمایل به قهوه ای روشن میشه.

بعد خودش خوب میشه‌.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نمیدونم برای چی شیاف دارم هنوز. اما نه ربطی به هماتوم نداشتم. از اول بود با آمپول.کم کم آمپول حذف شد ...

واسه منم همينطوره

هنوز امپول و شياف رو دارم 

بعد تو غربالگيري بهت گفتن كوچيك شده ؟ راستي واسه غربالگيري اول بايد بريم سونو بعد فرداش بريم آزمايش خون ؟

يه سوال ديگه شما الان حالت تهوع داري

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من که خودم رویان انجام دادم میکرو8، قبلش رفتم صارم پرسیدم گفت وقتی داری میای اینجا 15 تومن در نظر بگ ...

صارم هم شاید با دارو و سونو و هیسترو منظورش بوده آخه 15 تومن پانکچر و انتقال؟ هرچند بعیدم نیست والا میگن اینا که چاره ای ندارن حتما میدن دیگه. خدا آخر عاقبت همه مون رو ختم بخیر کنه. نمیدونم تو چه مرحله ای هستی اما امیدوارم به زودی طعم شیرین مادر شدن رو بچشی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
صارم هم شاید با دارو و سونو و هیسترو منظورش بوده آخه 15 تومن پانکچر و انتقال؟ هرچند بعیدم نیست والا ...

احتمالا منظورشون تا 15 بوده و  کل مراحل و دارو غیره را گفته چون هزینه درمان واسه هرکسی متفاوته، احتمالا ماکزیممش را گفته