2777
2789
عنوان

سرفه زیاد و زخم شدن گلو

90 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من یکی دو هفته است همش سرفه میکنم و از بس سرفه کردم حس میکنم گلوم داره زخم میشه

قرص و دارو هم خوردم فایده نداشته چای بابونه بادوم و اینا ک شنیده بودم خوبه خوردم شما راهی میشناسین من دیگه کمتر سرفه کنم :( ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین الان گلوت رو با روغن زیتون یا هر روغن دیگه ای که تو خونه داری چرب کن خوب خوب و بعد با یک روسری نخی گلوی خودتو ببند. دیگه عمرا سرفه کنی تا صبح. هر ۵،۶ساعت هم اینکارو تکرار کن دوسه روزه کاملا خوب میشی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

عزیزم دکتر رفتین ؟ شاید از،ریه هاتون باشه باید بری دکتر سی تی اسکن شاید نیاز،باشه اگه طول کشیده و اذیتی دکتر برو حتما 

منم مدت زیادی گلودرد و التهاب لوزه داشتم حدود دوسه ماه 

حتی یه میوه هم نمیتونستم بخورم ،هرچیزی ک ادویه داشت ،یا حتی تخمه واجیل و..‌ولی من سرفه نداشتم فقط گلو درد 

شیر با زردچوبه  دو س بار گرم کن بخور 

دخترم‌همیشه میدم‌ ی روزه سرفشو کم میکنه تو دوروز قط میشه ازاون حالت سرفه خشک درمیاد 

پرتغال ابپز هم سرفه رو کم میکنه  سرشو ببر یکم نمک بزن بزار تو یکم اب بپزه بخور 

دم نوش و اینا اصن نمیندازه ولی شیر عالیه