2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا    

عزیزم من از دیشب خیلی فکرم مشغول شده میگماااا 😁تو لاپاراسکوپی یا هیستروکوپی معلوم میشه که تخمکا وضعیتشون چطوره ؟ یعنی خدایی نکرده پوچ یا ضعیف باشن تخمکا از این راه تشخیص داده میشن اصن؟

برای من قبل انتقال استرادیول داده با آسپرین آمپول اینا نداده 

امکانش هست بعد انتقال آمپول بده؟ 

چون من قراره سه روز رو اونجا تو هتل بمونم که فاصله داره با شهری که میخوام انتقال بدم همش تو فکرش موندم که اگه آمپول بده چیکار کنم؟ 

سلام دوستان جان امیدوارم حال همگیتون خوب باشه امیدوارم همتون به زودی زود طعم مادر شدن بچشید به راهنماییتون نیاز دارم من هنوز ساک بیمارستانمو جمع نکردم میخواستم کمکم کنید ببینم چیا باید برای خودمو و نی نی جمع کنم لطفا یه لیست کامل بهم بدید به احتمال زیاد هم سزارینی هستم بازم ازتون ممنونم و نیازمند دعای تک تکتون

سلام زینب جان.والا انقدر درگیرم که نمیتونم دو دقیقه با خیال راحت بیام سایت ..هنوز مادرشوهرم رو تخته ...

ایشالا اون بنده خدا هم زودتر خوب بشه 

ولی بعد از + شدن دیگه قضیه فرق داره، باید بیشتر استراحت کنی و به خودت فشار نیاری

واسه منم همينطوره هنوز امپول و شياف رو دارم  بعد تو غربالگيري بهت گفتن كوچيك شده ؟ راستي واسه ...

گلم سونو و آزمایش حتما باید تو یک روز باشن

ناشتا لازم نیست 

حالت تهوع هم بهت قول میدم بهتر میشی،الان تو پیک ‌‌ش هستی وارد هفته 13 بشی خیلی بهتر میشه 

برای من قبل انتقال استرادیول داده با آسپرین آمپول اینا نداده  امکانش هست بعد انتقال آمپول بده؟ ...

گلم منم آمپول نداشتم، بعد از لکه بینی بهم گفتن آمپول بزنم 

اگر هم برات تجویز کردن ترجیحا به همسرت یا همراهت یاد بده خیلی بهتر و دلسوزانه تر از درمانگاه برات میزنن

دوستان من چیکار کنم

از هفته ۶که رفتم سونوی قلب دیگه سونو نرفتم

خیلی نگرانم. از اولم حالت تهوع نداشتم که اون خیالمو راحت کنه

نمیدونم چجور بفهمم حال نی نی خوبه؟؟

اینجاهم نمیتونم دکتر برم بیخودی چون هنوز بیمه ندارم. مجبورم صبر کنم تا غربالگری اول که دیگه اجباره😕

هی میخام فکرای بد نکنم ولی نمیشه

دوستم بعد از سونوی قلب تو هشت هفته جنینشو از دست داد😞😞

نمیدونم چرا هی اون میاد جلو چشمم😩😩

راهی نیست بجز دکتر رفتن که بشه فهمید ؟؟

البته بعضی وقتا حالم بد میشه همچنان. یه حس خامی تو دل و‌ روده ام میپیچه که آزاردهنده س

بعضی صبحا هم که برا نماز بیدار میشم بابد حتما یه چیزی بخورم بعد بخوابم وگرنه از گشنگی نمیتونم بخوابم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️