2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
@خاکستری   جونم ممنونم از انرژی دادنت ، دیگه توکل به خدا ، من که چشم امیدم به خودشه خودت در چ ...

فداتشم گلم.من هنوز اول راهم.تازه روز ششم تزریق امپولم هستم.فردا میرم دکتر سونو شم ببینم تخمکام چطوره.دعا کن برای من😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها یه سوال خیلی مهم دارم.من برای هفت روز دوتا امپول داشتم در‌کل.یکی ۹۰۰ یکی ۶۰۰ واحد.اول اون ۹۰۰ ...

خاكستري اتفاقا روزي كه براي سونو انتقال رفتم يه نفر دقيقا همين اتفاق براش افتاده بود.فكر كنم مسيله مهمي نبود.يادمه پاكت دارو بدست داشت ميرفت مطب دكتر.چندتا امپول براش اضافه كرده بود دكتر

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش من يزد رفتم.ولي الان يك شهر ديگه ام.يزد فقط تا انتقال همراهيت ميكنن.بعدش ديگه با دكتر خودته تو ...

ای بابا چقد بد

یعنی چی‌بعدش با خودمون باشه.اخه منطقه ای که‌من هستم دکترای خوب نداره اصلا.وظیفشونه جوابگو باشن اخه😡

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاكستري اتفاقا روزي كه براي سونو انتقال رفتم يه نفر دقيقا همين اتفاق براش افتاده بود.فكر كنم مسيله م ...

منم برای همین فردا میرم.وگرنه دکتر افلاطونیان گفت روز هشتم پریود بیا.میترسم دیر بشه.فردا میرم خدا کنه قبول کنه و ببینتم

ای بابا چقد بد یعنی چی‌بعدش با خودمون باشه.اخه منطقه ای که‌من هستم دکترای خوب نداره اصلا.وظیفشونه ج ...

اصلا جوابگو نيستن.من خيلي بهشون زنگ زدم.شرايطمو گفتم.ميگفتن برو دكتر،برو اورژانس،برو بيمارستان.انگار خودم عقلم نميرسه برم اينا بايد بگن

اصلا جوابگو نيستن.من خيلي بهشون زنگ زدم.شرايطمو گفتم.ميگفتن برو دكتر،برو اورژانس،برو بيمارستان.انگار ...

شما ساکن شیراز بودی عزیزم؟

نه عزيزم

منم دارم میرم یزد.الان توی راهم.دعا کن همه چی خوب پیش بره گلم.همونجا که هستی نمیتونی بپرس از دکترای زنان؟چقد بی مسئولیتن اخه

درست میگی هانا... ولی شماها میتونین به دکتراتون اعتماد کنید . دکترایی که اینقدر با مسئولیت و متعهدن ...

اينقدر خودتو نگران نكن يه ذره بهشون اعتماد داشته باش شايد اينجورى دلت آرومتر بشه

باور كن منم تا قبل انتقال سوم هى مى گفتم اينا هيچى نمى دونن آخه چند بار منفى بشم اعصابمو بهم ريختن خلاصه همش غر مى زدم

ايران هم كه اومدم كلى بهم دارو تجويز كردن كه به اينا گفتم و تاكيد داشتم بايد اينارو بخورم تا مثبت بشم اما هيچكدومهارو قبول نكردن و گفتن اگه روش مارو قبول ندارى مى تونى از مركز ما برى جاى ديگه با كمال ادب البته

بار سوم هم با كمال بى خيالى فقط چون زمان انتقالم رسيده بود انجام دادم اما همون بى خياليم باعث مثبت شدنم شد و به حرفشون رسيدم كه نياز به خيلى داروها نبود

منظورم از همه اين حرفها اينه ماها بعضى وقتها افكارهامون باعث خيلى از اتفاقات مى شه

شايد از روز اول بهشون اعتماد بيشترى داشتم و بى خيالتر بودم زودتر جواب مى گرفتم و شايد هم نه اما حداقلش اين بود خودخورى هاى بيخودى نداشتم و خودمو اذيت نمى كردم

بعد از اين ماجرا با خودم تصميم گرفتم ديگه تو مراحل درمانشون براى خودم و تجويزشون اصلا دخالت نكنم و خودمو بسپارم به خدا و بعدش به دكترا 

چون واقعا به اين باور رسيدم كه تمام تلاشمونو كرديم و مابقى دست خداست ايشالا آرزوى تك تكمون با حكمت خدا يكى باشه و تك تكمون انتظار چندين سالمون با داشتن بچه و يا بچه هاى سالم و صالح به شيرين ترين شكل پايان بپذيره🙏🏼🌸💕

بچه ها یه سوال خیلی مهم دارم.من برای هفت روز دوتا امپول داشتم در‌کل.یکی ۹۰۰ یکی ۶۰۰ واحد.اول اون ۹۰۰ ...

عزيزم منم گونال پن ٩٠٠ داشتم كه بايد شبى ٢٢٥ واحد مى زدم و پايان شب چهارم هميشه مقدارى ته اش مى موند به نظرم نگران نباش چون اينو مطمينم از ٩٠٠ واحد براى من هميشه تو پن ها بيشتر بود

منم دارم میرم یزد.الان توی راهم.دعا کن همه چی خوب پیش بره گلم.همونجا که هستی نمیتونی بپرس از دکترای ...

نميدونم بخدا.نميفهمم چكار كنم.

نه کلا میخوام ببینم بعد از هفته ۶ که میگن علائم ها ممکنه شروع بشه چی هستن؟  چون خودم سری پیش ن ...

من که والا علائمی نداشتم که نظرمو جلب کنه

درد پریود قبل آزمایش داشتم. درد سینه هم که هیچ. تهوع هم یک روز داشتم که فک کنم معده ام ناراحت بود نه به خاطر بارداری