2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046459 بازدید | 684513 پست
حتمی نیست اما میگن خیلی بهتره استفاده کنی به رحم فشار نمیاد و لکه بینی اینا رو زیاد نمیکنه  ما ...

ممنون اخه من چون انتقالم تو شهر خودم نیس 

گفتم اگه نیازه اونجا تهیه کنم

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.
سلام دوستان، امروز سرکلاژ شدم، خود عمل اصلا سخت نبود ولی من رگهای دستم خیلی نازکه، به خاطر اون یک ما ...

سلام زینبی جان خداروشکر عزیزم ک بسلامتی عملت انجام شد

خیلی مواظب خودت باش گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم اون آمپولی که ۳۶ ساعت قبل پانکچر میزنن چیه؟یادم رفته کلافه شدم

لی لا جون فکر کنم نسبت به اینکه احتمال هایپری هست یا نه فرق میکنه بمن اول سیکل نسخه کرده بودن پریگنیل دو تا ولی سونوی اخر قبل تخمک کشی گفتن اونو استفاده نکن بجاش سه تا دیفرلین زدم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنون.عزیزم از راهنمایبت..چقد خوبه ک بی بهونه جدا شده تو اتاق خودش...البته ..فک کنم من نتونم زود جدا ...

نه بابا چک کردن نمیخواد هر چند تا صبح چند بار واسه شیر بیدار میشن و باید بری شیر بدی😂

من تخت کودک نوجوان خریدم واسش از اون مدل که متحرک بود نه الان دیگه اون پاتختی پایینش و هم باز کردم شده میزش روش نقاشی میکنه تختش هم شده تخت بزرگسال دیگه فقط خوییش اینه سفید ساده خریدم کل سیسمونی رو با قلب های قرمز اینه که یه دختر نوجوون هم بشه لازم نیست عوض کنم دیگه 😂والا با این گرونی

سال۹۲ شد۳/۵میلیون تخت و کمد و دراور و کتابخونه🤷🏻‍♀️

ممنون.عزیزم...حالامنم موندم چکار کنم...اکثرا دیدم میگن.تخت ضرورتی نداره برا سالهای اول...در حدیکی دو ...

عزیزم منم خیلی این سوالارو پرسیدم از دوستام.اکثرا فقط جنبه ی تزئینی داشت تخت و کمد کودک نوجوان!من دلم میخواست اتاق نی نیو بچینم ولی وقتی نشستم فکرکردم دیدم اوایلش نمیشه که تو تخت بذارمش چون نیاز داره پیشم باشه.حتی تا یکی دو سال.

اتاق خواب خودمونم اونقد بزرگ نیس که تخت براش بگیرم بذارم کنار خودم واسه همین تصمیم گرفتم از این تخت گهواره های جدید که میگن تا یکی دوسالگی کاربره داره بخرم و بذارم کنار تخت خودمون.چون جمع و جورتر از تختای کودکه

بعد بزرگتر شد ایشالا براش تخت خوشگل میگیرم😁 من اصلا چیزای غیرضروری نگرفتم.حتی کالسکه اینا هم توی اولویتم نیست.ولی گهواره برام واجبه.باز خودت فکرکن گلم ببین کدوم به دردت میخوره بیشتر

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام به خانمای گل و عزیز میگم انتقال جنین معمولا رو چندم پریدی هست ؟؟ توماه صفر بیفته عیبی نداره ...

نه عزیزم اصلا جایی گفته نشده ماه صفر اقدام به بارداری نکنید نگاه کن ببین اگه تو قمر در عقرب میافته صدقه حتما حتما بذار 

سلام بچه ها، يه سوال ايا براي ماها كه همسرامون ضعيفن بعد از نزديكي يكي دو ساعت بعد اون مايع مني كه ...

سلام عزیزم،بنظرم اونی ک بعد از بلند شدن میریزه دیگه باید بریزه و به اندازه کافی داخل میره خودتو درگیر اون نکن،بنظرم اینکه خودت به ارگاسم برسی دیگه کافی باشه بدنت خودش میکشه بالا و کمک کنندست انشاءالله

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
نه عزیزم نکردن برام پی جی دی و پی جی اس چیه دقیقا؟ به احتمال 99% زرنانی بهم سرم میده.اونجوری که من ...

اینا تست های ژنتیکی هست که روی جنین انجام میدن و DNA خود جنین رو از لحاظ سلامت و نبود یک سری بیماری ها بررسی می کنن 

از یزد خبر. ندارم ولی می دونم هر جایی انجام نمیدن و کار هر کسی نیست، تهران میدونم انجام میشه، کیت های گرونی هم لازم داره 

نه گلی فکر بد نکن، میدونی چیه اینکه تا حالا بهت سرم ندادن یعنی قشنگ چندین بار شانس رو ازت گرفتن، آخه مگه میشه بین حدود 50 تا جنین که داشتی یکیش از لحاظ ژنتیکی 100 در صد اوکی نبوده تا حالا!!!!

ببین تو تمام انتقال های شما دو تا چیز هیچ وقت بررسی نشده، یکی ایمنی و انعقادی یکی محتوای کروموزومی، که باز بحث ایمنی محتمل تر هست

یعنی در این حد حس میکنم که اون دفعه اول که بار دوازدهم مثبت شدی اگر سرم داشتی ادامه پیدا می کرد، یعنی سرمو بکوبم به دیوار از دست اینایی که این همه سستی کردن برات🤯🤯🤯🤯🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ثمین فیزیوتراپی رحم هم خیلی خوبه واسه مثبت شدن