2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046391 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون زینب جان خب از سه تا جنین بلاست چطور همونی که نقص ژنتیکی داشته گرفته؟! یعنی اون دوتای دیگه ا ...

والا گلم معنی جنین بلاست این نیست که حتما سالم هست

و علائم و شدتش هیچ ربطی به پوچ بودن یا نبودن نداره

اگر جنین بلاست همه جوره سالم بود که احتمال آی وی اف و میکرو میشد 100 درصد، نه مثل الان تو بهترین شرایط میشه 45 درصد تو هر سیکل انتقال

و اینکه باردار شدی یعنی خیلی جلو تر از کسی هستی که همیشه منفی میشه، یعنی خیلی احتمالش بالاست بقیه جنین هات بینشون سالم کامل باشه، خیلی عالیه 

توکل به خدا گلم، خوب هر بررسی که دلت رو آروم می کنه انجام بده و تهش رو بسپار به خدا، چون تمام این عدد و رقم و درصدها بهانه ایی بیش نیست

اون خدایی که تو 100 سالگی به حضرت ابراهیم، اسماعیل رو میده، یا هزاران معجزه ایی که هر روز می بینیم براش کاری نداره حتی طبیعی بده، ولی نمیدونم حکمتش چیه به بعضیا مثل ما با سختی بیشتری بچه میده

بعضیا با یه تجاوز سریع باردار میشن بعضیا هم مثل ما باید کلی تلاش کنیم

ثمین جان تا حالا pgd یا pgs کردن برات؟  شما دقیقا کیس سرم و بقیه محکم کاری ها هستی یعنی شک ند ...

نه عزیزم نکردن برام پی جی دی و پی جی اس چیه دقیقا؟

به احتمال 99% زرنانی بهم سرم میده.اونجوری که من متوجه شدم از حرفاش همش میپرسید یعنی بعد 16بار دکتر نگفت یکبار سرم رو امتحان کنیم؟گفتم نه والا

زینب جون نگران ی چیزم هستم اونم اینکه اگر سرم بده و باز منفی شم چی.

بعد ی سوال دیگه.اطلاع داری مرکز ناباروری یزد هم سرم میده یا نه و اینکه اونجا پی جی دی و پی جی اس میکنن یا نه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام به خانمای گل و عزیز

میگم انتقال جنین معمولا رو چندم پریدی هست ؟؟

توماه صفر بیفته عیبی نداره

از نظر خودم با صدقه و خونریزی اول ماه میشع دفع بلا کرد

ممنونم

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.

سلام بچه ها، يه سوال

ايا براي ماها كه همسرامون ضعيفن بعد از نزديكي يكي دو ساعت بعد اون مايع مني كه بعد از بلند شدن بيرون ميريزه باعث ميشه احتمال بارداري كم بشه؟؟؟ چه كار بايد كرد بيرون نريزه؟

...
سلام به خانمای گل و عزیز میگم انتقال جنین معمولا رو چندم پریدی هست ؟؟ توماه صفر بیفته عیبی نداره ...

روزش بستگي داره به سن جنين انتقالي و ضخامت و ساير شرايط رحم و خيلي چيزاي ديگه برا همه يكي نيس نميشه گفت، ولي معمولا بين ١٤ يا ١٣ تا بيست و سه چهار سيكل شايد باشه، و امّا ماه صفر ، فكر ميكنم برا كسي كه مشكل باروري داره هيچ ماهي ايرادي نداره والا

...
دوستان من دوروز داروهامو قطع کردم چند روز طول می‌کشه پریود بشم 

معمولا ميانگين برا خودم ٥ روز شده كه بعد از قطع داروها پري اومده، حالا كمتر و بيشترم هست ولي نگران نباش ديگه بيشتر از ده روز طول نميكشه، بابت منفي شدن خيلي متاسفم انشالله ايندفعه ديگه با خبراي خوب خوب دل همه و خودت شاد ميشه

...
میگم بعد انتقال  باید حتما از توالت فرنگی استفاده کرد؟؟

حتمی نیست اما میگن خیلی بهتره استفاده کنی به رحم فشار نمیاد و لکه بینی اینا رو زیاد نمیکنه 

ماه های آخر بارداری هم انشالله توالت فرنگی لازم میشه آدم چون شدید به کمر و زانو فشار میاد