2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
دوستای خوبم سلام ازتون می خوام با دلای پاکتون بازم برام دعا کنین. من از دیشب بیمارستان بستری شدم دی ...

انشاالله ک ب حرمت این ماه هیچ مشکلی نداشته باشی و بسلامتی بارتو زمین بذاری

دوستای خوبم سلام ازتون می خوام با دلای پاکتون بازم برام دعا کنین. من از دیشب بیمارستان بستری شدم دی ...

آخیییی عزیزم،الهیکه حال هردوتانی نیمون خوب باشه ومشکلی براشون پیش نیادعزیزم،شرایطت واقعاسخت وپراسترسه،راهی نداره اب دورجنینات زیادشدن؟سرم بزنی یامایعات استفاده کنی؟دکترنگف چیکاربایدکرد؟الهیکه خطرازتون دورشه عزیزم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهرای گلم😍 بسلامتی دخترم رو بغل کردم🍀🌿☘ تک تکتون رو یاد کردم مهربون ها🌻🌸  همچنان ...

سلام به همگی 

تبریک به مامانای جدید ...چه حس خوبیه اینهمه تیکر بارداری میبینم 

مامان سبحان عزیز...

مرجان ولوبیاش 

مبارک باشه دوستان ..ان شالله قدمشون پر از خیر وبرکت 

خوشحالم واستون

آنا جونم دلم برات تنگ شده امیدوارم هر جا هستی خوش باشی ومشکلتون رفع شده باشه 

دوستان

مثل اینکه ثمین این بار باردار شده درسته؟؟

امیدوارم که این بار دیگه نتیجه گرفته باشه 

ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داشته باشه بگه 

سلام دوستان خوابیدن زیاد تو بارداری میتونه باعث واریس بشه من پاهام خیلی درد مینکه و بی قراره میتونم جوراب واریس بپوشم؟من هنوز دارم متفورمین میخورم ضرری نداره؟

خدا جونم شکرت...
سلام به همگی  تبریک به مامانای جدید  مامان سبحان عزیز... مرجان ولوبیاش  مبارک ...

ان شاءالله قراره به زودی وارد سیکل انتقال بشه و به یاری خدا مامان بشه

خدا جونم شکرت...

سلام عزيزم تو cvs انجام دادي؟ من هم cvs انجام دادم هم آمينو با اين حال مايع دور جنينم الان كمه دكترم ميگفت آسپرين و انوكسا كايع دور جنين رو بالا ميبرم تو استفاده ميكني يا نه؟ مايعات مخصوصا آب هندوانه طبيعي زياد بخور. نگران نباش فقط توكل به خدا كن خدا براي بنده اش بس است. فقط و فقط اميدت به خدا باشه. منم الان شرايط تو رو دارم حتي به خاطره آب دورش وزنش هم كمه واسه من. ولي اميدم فقط به خداست ببينم چي برام ربم زده. الان سرم استفاده ميكني؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام به همگی  تبریک به مامانای جدید ...چه حس خوبیه اینهمه تیکر بارداری میبینم  مامان ...

سلام عزیزم،نه متاسفانه منفی شد،به امیدخداانتقال بعدیش نزدیکه انشاالله اینباردیگه مثبته

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

سلام

خانوما من خیلی استرس دارم

لطفا اگه کسی هست کمکم کنه

تشکیل شدن جنین در بارداری طبیعی  با ivf فرقی داره؟

اخه من ۶ هفته رفتم سونو دکترم جنین و ندید

یعنی دقیقا یک ماه بعد از انتقالم

بنظرتون پوچه؟

💔