2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست

سلام شب همگی بخیر ببخشید من زیاد سوال میکنم میگم من چند دقه پیش داخل اتاق مورچه  بودمایع حشره کش دوماهه  زدم رو دهنم گرفتم ولی بوش  احساس میکردم بعد از یه دقه رفتم اتاق بیرون داخل حیاط بعداز 5 دقه برگشتم الان آخر دوماه بارداری خواستم بدونم روجنین تاثیر  نداشته ممنون میشم جواب بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم انشاالله که مامان میشی اینسری...من که طاق باز میخوابیدم پاهامم دراز نمیکردم ..به پهلوی چپ ...

ميگم همش بايد دراز بكشيم من فقط امروز برا نماز و دستشويي پا شدم ولى خيلى خسته كننده است اين طورى

سلام دوستای گلم❣ از همتون بابت تبریک های گرم و صمیمیتون یک دنیا ممنونم☘🍃 ببخشید تک تک پاسخگو نبود ...

سلام عزیزم.... 

خبر زمینی شدن فرشتت رو شنیدم..... 

مبارک باشه و انشالله زیر سایه مامان باباش شاد و سلامت و موفق باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چی بگم والا 🤔🤔🤔 شاید شرایط شما فرق داره، شاید منظورش اون دو هفته بوده ان شاالله هر چی هست خیره

نه گفتم باید استراحت مطلق باشم بعد سر کلاژ گفت شما همین الان هم باید مطلق باشی چون ای وی اف کردی 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
آنا جون ان شا الله مشكلتون زودتر از چيزي كه فكر ميكني حل ميشه ، اگر مشكل مالي هست كه واقعا فقط بسپار ...

فدات عزیزم.... 

آره شکر فقط مالیه.... 

دقیقا همینطوره..... 

این مشکلات به هر حال حل میشن.... 

مهم سلامتیه..... 

انشالله تن خودت و وروجکات و تک تک دوستان و عزیزاشون سلامت باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چی بگم والا 🤔🤔🤔 شاید شرایط شما فرق داره، شاید منظورش اون دو هفته بوده ان شاالله هر چی هست خیره

خدا رو شکر زینب جان که حالت خوبه.

عزیزم نمیدونی نظر دکترت در مورد سفر بعد از سرکلاژ چیه؟

مثلا میشه کسی سرکلاژ کنه بعد فرداش مثلا با پرولز بره خونش؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آنا جون ان شا الله مشكلتون زودتر از چيزي كه فكر ميكني حل ميشه ، اگر مشكل مالي هست كه واقعا فقط بسپار ...

مامان سبحان جون...شما ک.تجربت بیشتره ی مشورت ...بنظرتون بچه رو میشه از همون اول تو تخت گذاشت یاباید حتما گهواره باشه...نمدونم کدومو بخرم کاربردی تره...یا هردورو روبخرم؟

مامانای گل ممنون میشم.بقیتون هم ک.تجربه دارین نظربدین .🌼🌼

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستان عزیز که حالم رو پرسیدین خیلی خیلی ازتون ممنونن ببخشید تک تک جواب ندادم خیلی نرمال نیستم هنوز

زینب جون انشالله بقیه بارداری به خوشی بگذره و نینی سالم بیاد بغلت

مامان سبحان جون...شما ک.تجربت بیشتره ی مشورت ...بنظرتون بچه رو میشه از همون اول تو تخت گذاشت یاباید ...

عزيزم من اون موقع كه ميخواستم سيسموني بخرم جا نداشتم از اين تختهاي كودك نوجوان بخرم و فقط يك تخت كوچيك چوبي كنار تخت مادر خريدم كه تا ٤ ماه اول دخترم داخلش ميخوابيد ولي بعدش چون تكون و غلت ميخورد از خواب ميپريد و يك مدت كوتاه هم روي تخت خودمون كنار من ميخوابيد ولي بعدش كه ديگه اومديم خونه خودمون از ٦ ماهگي تا الان توي اتاق خودش ميخوابه كه البته قبلا من كنارش ميخوابيدم و الان هم پدرش كنارش ميخوابه و خدا رو شكر كه تخت كودك نوجوان رو براش نخريدم چون خيلي تكون ميخوره توي خواب و به نظرم توي اون تخت هم راحت نميخوابيد و بيدار ميشد چون همين الان هم كه روي زمين توي رختخواب ميخوابه وقتي به مانعي برخورد ميكنه بيدار ميشه .

پسرم هم توي همون تخت كوچيك كه براي دخترم گرفته بودم ميخوابه فعلا . والله امروز ديدم اون هم از حالت عمودي افقي شده و داره قر قر ميكنه توي خواب . 

من كه تا ٥ الي ٦ ساله نشن براشون تخت بزرگ نميگيرم . 

دوستان باعرض مغذرت ی سوال من همیشه از دستشویی فرنگی استفاده میکنم امروز مجبور شدم خونه مادرم دستشویی معمولی برم این موردی نداره باعث فشار ب رحم یا جنین نمیشه

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزيزم من اون موقع كه ميخواستم سيسموني بخرم جا نداشتم از اين تختهاي كودك نوجوان بخرم و فقط يك تخت كوچ ...

ممنون.عزیزم...حالامنم موندم چکار کنم...اکثرا دیدم میگن.تخت ضرورتی نداره برا سالهای اول...در حدیکی دونفر دیدم فقط ک.تو تخت گذاشتن بچه رو...فک.کنم ب بچه هم.مربوطه. اخه هر بچه ای ی قلقی داره دبگه..حالامنم موندم چی بخرم..ببینم.چی پیش بیاد حالا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹