2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
سلام عزیزم...مرسی گلم دقیقا دیگه همین کارو میکنم.دلم میشکنه ولی اصلا به روم نمیارم که متوجه نشن.ولی ...

دقیقا چی شده؟از پست های بچه ها هم هیچی نفهمیدم.فقط تسلیت و اظهار ناراحتی کردن برات.استرس گرفتم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم.ولی تو جهاد به ما گفتن اسپرما مرده هستن.ولی تو رویان گفتن فقط بی حرکتن نه مرده.جنین هایی که ...

انشاءالله اونجا جواب میگیری دوستم منتظر خبر خوش بارداری ت هستیم انشاءالله 😍

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
بعد از پاک شدنت انجام میدن اگر مشکلی نباش ماه بعدش انتقال میدن ولی من سپتوم داشتم و تا ۳ ماه گفتن ان ...

عزيزم به منم گفته سپتوم داري سپتوم يعني چي ؟ 

چقدر هزينه عملت شد شكم و كه برش نميدن 

بعدش درد داشتي 

ببخشيد زياد سوال پرسيدم

عزيزم به منم گفته سپتوم داري سپتوم يعني چي ؟  چقدر هزينه عملت شد شكم و كه برش نميدن  بعد ...

ببخش من ج میدم سپتوم یه دیواره نازک هست تو رحم که باعث چندشاخ شدن رحم میشه و خودش باعث ناباروری میشه 

سهیلا جان شما اعتقادات خودتو که به گفته ی خودت با توجه به شرع هست و گفتی و قابل احترانه هر چی هم که ...

بخاطر همین گفتم زنگ بزنین. دفترمرجع تقلیدتون وحکمش ربپرسید.

هیچ تفسیربه رأیی هم نکردم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مممون عزیزم همچنین،،،والا خودم دو دلم ،،راستی بیمه سلامت قبول میکنه؟

بیمه سلامت بیمه پایه هست به نظرم همه جا قبول میکنه 

ولی درصد زیادی پایین نمیاره به نظرم حالا باز زنگ بزن سوال کن چون من بیمه سلامت ندارم نمیدونم .....

برو یه بار ویزیت شو خب اگه خوشت اومد برو 

گاندی و بهمن هم خوبن 

دکتر خاصی مد نظرت هست تو صارم که میخوای بری اونجا ؟؟؟؟؟؟ یا چون فقط  شنیدی مرکز خوبیه میخوای بری؟؟؟

گاندی و بهمن دکترای خیلی خوبی دارن

لطفا نظر بدین. رفقا شنبه نوبت دکتر دارم. ساعت ۴. حالا به نظرتون با ماشین شخصی برم فردا ظهر . یا ...

گلم با ماشین شخصی خیلی راحت تره، آزادی عمل بیشتری داری، خصوصا که هماتوم داری از صبح تو اتوبوس و بعد شلوغی مطب اذیت میشی

ماه قبلش انتقالم منفی شد٫ کار خاصی نکردم چون میخواستم عکس رنگی بندازم منتظر بودم پری بشم که برم برای ...

قطعا یکی از لوله ها بازه 

ولی انداختن عکس رنگی هم ضرر نداره

شاید دوباره طبیعی باردار شدی، فقط این بار خوب تقویت کن گلم 

ذخیرتون چند بود شما؟ منم تیرماه که پانکچر شدم همین داروها رو داشتم به علاوه منوپیور.همش پنج تا تخمک ...

من آز ذخیره ندادم 

شما انتقال کی داری؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
منم یکشنبه پانکچر شدم

منم شنبه

دکترتون کی هست؟انتقال کی دارید؟

من سه روز خونریزی داشتم دوباره امروزم خونریزیم شروع شد،نمیدونم پریود شدم یا نه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..