2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046943 بازدید | 684566 پست
سلام بچه ها خیلی خیلی بی حالم .انگار ساعتها منو زدن. کوفتم و سرگیجه دارم و حس بد  . شما اینجور ...

سلام عزیزم کاملا درکت می کنم مامان شدی دیگه😍😍😍

ولی ان شاالله هفته های 15 و 16 خیلی حالت بهتر میشه 

ببین من یک ماه تمام سرم زدم، اصلا امیدی نداشتم خوب بشم، ولی الان نمیگم کامل ولی خیلی تهوعم کمتر شده 

خیلی سخته ولی میگذره ان شاء الله به سلامتی هم میگذره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها ب احتمال زياد سزاريني😍😍😍سينه درد يا تهوع داري؟؟

هردو. تقزیبا شدید.

انقر ک دستا و زیر بغلم درد میگیره.

تهوع هم صبح تا صبحونه نخورم خوبه. ولی یعدش شروع میشه.ولی شبا و عصر ها بیشتره.

سر پسرم صبح تا ظهر بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من آز ذخیره ندادم  شما انتقال کی داری؟

تیرماه که شهرستان پانکچر کردم جنینا رشدشون متوقف شد کار به انتقال نرسید.تازه اونجا گفتن ذخیرت اصلا اون چیزی که آزمایش ذخیرت هست نیست خیلی کمتره.بهم گفتن ذخیرت هشت دهمه.دیگه اومدم تهران رویان.اینجا روز سوم پریودی سونو شدم گفتن ذخیرم همون یک و نه دهمه.الان فعلا سیکل لانگ رو برام شروع کردن.ده مهر باید بیام سونو بشم و داروهای اصلی تحریک تخمدان بگیرم.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
منم شنبه دکترتون کی هست؟انتقال کی دارید؟ من سه روز خونریزی داشتم دوباره امروزم خونریزیم شروع شد،نم ...

دکتر نصر عزیزم ، یکشنبه پانکچر شدم بیمارستان بهمن، یه کم لکه بینی داشتم ، اره عزیزم پریود شدی،من که انقدر ورم دارم هی دعا میکنم زودتر پریود بشم

عزيزم به منم گفته سپتوم داري سپتوم يعني چي ؟  چقدر هزينه عملت شد شكم و كه برش نميدن  بعد ...

نه پارگی شکم نداره من دوروز بعدش بلند شدم چند روز هم خونریزی داشتم میگن مادر زادی اگر باش باعث سقط جنین میشه هزینشم ۲و نیم شد پارسال 

گلم خون رسانی به رحم زیاد شده دیگه به خاطر نی نی، واسه همونه😍😍😍

مرسي عزيزم از جوابت مهربونم شمام اينطور شدي؟؟

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
بیمه سلامت بیمه پایه هست به نظرم همه جا قبول میکنه  ولی درصد زیادی پایین نمیاره به نظرم حالا ب ...

نه عزیزم من اصلا اشنایی باهیچکدوم ازدکترا وبیمارستانش ندارم متاسفانه،،،به اصرار داییم میخام برم میگه خیلییی خوبه  وچندتا از همکاراش اونجا نتیجه گرفتن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام مامان های گل حالا و آینده

یه سوال دارم

من 10 روز پیش انتقال جنین داشتم 

سه روز پیش از ظهر تا شب لکه بینی داشتم که کم کم کمرنگ شد و تا فرداش تموم شد تا امروز صبح دوباره یهو خونریزی کردم دوساعت بعدش تموم شد یه نقطه سیاه تو خونریزیم بود که احساس کردم جنین دفع شده الانم لک نارنجی رنگ دارم که رو به سفیدی داره 

بنظرتون طبیعیه؟ 

ضمنا صبح بی بی چک گذاشتم یه حاله انداخت ...

نمی دونم چیکار کنم

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بابت هدیه های قشنگت ممنونم ، خودت مراقبشون باش ، به خودت سپردمشون   ((  الحمدالله رب العالمین ))  

سلام دوستان ی سوال؟تیرویید تو بارداری چند باشه باید دارو مصرف بشه؟مثلا کسی ک قبل بارداریش تیرویید نداشته باشه ولی تو بارداری بشه۳/۹۸باید دارو بخوره؟

لطفا جواب بدین🙏

چو ایران نباشد تن من مباد💙💙💙درود بر کوروش بزرگ🙏💕👌🏻
سلام مامان های گل حالا و آینده یه سوال دارم من 10 روز پیش انتقال جنین داشتم  سه روز پیش از ظ ...

سلام عزیزم به سلامتی مامان شدی دیگه

فقط به مرکزتون زنگ بزن ببین به خاطر خون ریزی چی میگن بهت

فردا یا یکشنبه هم آز بده