2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
عزیزم حس میکنی چیزی؟ من زیر شکمم وقتی طاق باز میخوابم مثل نبض یا گره حس میکنم. اما فکر کنم زوده . یع ...

عزيزم جيزي خس نمكنم ولي شكمم پايين نافم نبض  دارد

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
عزیزم حس میکنی چیزی؟ من زیر شکمم وقتی طاق باز میخوابم مثل نبض یا گره حس میکنم. اما فکر کنم زوده . یع ...

منم وقتي طاق باز مخابم شكمم قشنك نبض دارد و بالا پايين ميره...مدوني دليلش جيه؟؟

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم وقتي طاق باز مخابم شكمم قشنك نبض دارد و بالا پايين ميره...مدوني دليلش جيه؟؟

راستش فکر کنم جنینه. یا مثلا رحم داره بزرگ میشه.

ولی خوب اکثرا از هفته های بالاتر حس میکنن جنین رو.

شما بارداری اولتونه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
راستش فکر کنم جنینه. یا مثلا رحم داره بزرگ میشه. ولی خوب اکثرا از هفته های بالاتر حس میکنن جنین رو. ...

اره عزيرم بار اولمه...خدا كند جنين باشد وقتيي ضربان ميبينم دلم خيلي اروم ميشه..فكر مكنم با هم باردار شديم...غربال گري كي ميرين؟؟

چرا قرار بود عکس رنگی بندازی؟  بعد از انتقال منفی این بار، باردار شدی؟ کار خاصی انجام داده بود ...

ماه قبلش انتقالم منفی شد٫ کار خاصی نکردم چون میخواستم عکس رنگی بندازم منتظر بودم پری بشم که برم برای عکس٫ دیدم پری نمیاد همش بدنم داغ میشه که آز دادم دکتر گفت دو رثز بعدش تکرار کن که اینجوری شد٫ الان یعنی لوله هام بازه؟

اره عزيرم بار اولمه...خدا كند جنين باشد وقتيي ضربان ميبينم دلم خيلي اروم ميشه..فكر مكنم با هم باردار ...

ان شاالله که خودشه.

فردا میرم پیش طرازی برای چکاپ، دو هفته بعدش که میشم ۱۲ هفته میخوام به امیدخدا برم غربالگری. ک اگر لازم بود سرکلاژ کنم.

شما آخرین بار کی سونو رفتین؟ من ۳ هفته قبل رفتم. علائم دارم کم و بیش ، ولی نمیدونم در چه حالین دو تاشون. امیدوارم هردو خوب باشن‌.

ان شاالله که خودشه. فردا میرم پیش طرازی برای چکاپ، دو هفته بعدش که میشم ۱۲ هفته میخوام به امیدخدا ب ...

عزيزم واسه من شنبه بعدي ٢٣شهريور كه گفتن ١٢هفته هستي  برام غربال نوشتن،،،من هفته نهم هم سونو شدم الانم هفته يازدهم هستم.،،انشالله بري و با خاطر جمعي بركردي😊😊😊انشالله خود خدا حافظ تموم ني ني هامون باشد....

عزيزم واسه من شنبه بعدي ٢٣شهريور كه گفتن ١٢هفته هستي  برام غربال نوشتن،،،من هفته نهم هم سونو شد ...

ان شاالله.

فکر کنم من یک کَمَکی از شما عقب ترم. البته تیکرم رو برحسب زایمان طبیعی زدم بخاطر همین جلوتره.

ان شاالله. فکر کنم من یک کَمَکی از شما عقب ترم. البته تیکرم رو برحسب زایمان طبیعی زدم بخاطر همین جل ...

اها طببعبي باردار شدين يا ivf??

ان شاالله. فکر کنم من یک کَمَکی از شما عقب ترم. البته تیکرم رو برحسب زایمان طبیعی زدم بخاطر همین جل ...

وااااي مخاي دو قلو طبيعي بياوري سخته عزيزم🥺🥺🥺

سلام عزیزم.قربونت .واقعا بادوقلو وقت هیچکاری نداری

خدا حفظشون کنه😚😚

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
😂😂😂😂😂نه من خودم از دست سوالای محیا کلی حرص می خورم چون محیا اطلاعات بالایی داره اما من از بی اط ...

چه حس جالبي عاخه اتفاقا منم چن روز بود هر وقت ب پُست شما ميرسيدم با خودم ميگفتم اين طفلي از منم شديدتره😂

...