سلام دوستان عزیزم،دخترای خوشگلم که الهی به زودی زود مامان شین به حق حضرت علی اصغر امام حسین علیه السلام.
هرکس رفت مراسم شیرخوارگان،برهممون دعاکنه.
ولی یه مسأله ای رمیخواستم بگم:
اینکه بنده گفتم وقت دادن نمونه اسپرم،همسراتون ر همراهی کنین تا احیانا مشکل شرعی نداشته باشه،نمی دونم کجاش اشکال داشت که بعضی عزیزان دلم ،موضع گرفتن؟!!!
خپ مگه ما مسلمون نیستیم؟؟؟!!! مگرنبایدبه احکام شرعمون عمل کنیم؟ مگرهرچه اسلام میگه به نفع ومصلحت بشرانسانی نیست؟؟؟!!!
چطورمیشه که هممون اینجا ازهمدیگه سوال میکنیم که چه دارویی مصرف کنیم که کیفیت تخمک وجنین مون عالی شه وبرای یه داروی خوب وتوصیه شده،عالم ر زیر و رو میکنیم ولی این ور قضیه ر رهامیکنیم ونفی میکنیم؟؟؟؟!!!!
بنده نگفتم که کسی که این مسأله رنمیدونسته وشوهرش تنهایی نمونه اسپرم داده و از همون اسپرم، جنین تشکیل شده وباردارشده و......ناصالحه !!! چون خدا خودش روزه کسی که یادش بره روزه هست و غذا تناول کنه ر قبول میکنه وبرای همه غفلتها و ندونستن های مااحکام خاص داره.و خودش ارحم الراحمینه.
اگر کسی نمیدونسته،بر او حرجی نیست،اما اون کسی که دونست و احکام رفهمید دیگه عمل به حکم به گردنش میاد ،حالا باخودشه استنکاف کنه یاعمل کنه.
اما من خودم به عنوان زنی که آرزوی در آغوش کشیدن فرزندم ر دارم،هرکاری میکنم برای بچه م چه ازنظرپزشکی چه ازنظرشرعی.
مادر فداش،ان شاالله سرباز امام زمان شن،ان شاالله در راه دین محکم و عامل باشند وصالح وسالم و امام زمان پسندباشن.الهی آمین