2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست

سلام دوستان عزیزم،دخترای خوشگلم که الهی به زودی زود مامان شین به حق حضرت علی اصغر امام حسین علیه السلام.

هرکس رفت مراسم شیرخوارگان،برهممون دعاکنه.

ولی یه مسأله ای رمیخواستم بگم:

اینکه بنده گفتم وقت دادن نمونه اسپرم،همسراتون ر همراهی کنین تا احیانا مشکل شرعی نداشته باشه،نمی دونم کجاش اشکال داشت که بعضی عزیزان دلم ،موضع گرفتن؟!!!

خپ مگه ما مسلمون نیستیم؟؟؟!!! مگرنبایدبه احکام شرعمون عمل کنیم؟ مگرهرچه اسلام میگه به نفع ومصلحت بشرانسانی نیست؟؟؟!!!

چطورمیشه که  هممون اینجا ازهمدیگه سوال میکنیم که چه دارویی مصرف کنیم که کیفیت تخمک وجنین مون عالی شه وبرای یه داروی خوب وتوصیه شده،عالم ر زیر و رو میکنیم ولی این ور قضیه ر رهامیکنیم ونفی میکنیم؟؟؟؟!!!!

بنده نگفتم که کسی که این مسأله رنمیدونسته وشوهرش تنهایی نمونه اسپرم داده و از همون اسپرم، جنین تشکیل شده وباردارشده و......ناصالحه !!! چون خدا خودش روزه کسی که یادش بره روزه هست و غذا تناول کنه ر قبول میکنه وبرای همه غفلتها و ندونستن های مااحکام خاص داره.و خودش ارحم الراحمینه.

اگر کسی نمیدونسته،بر او حرجی نیست،اما اون کسی که دونست و احکام رفهمید دیگه عمل به حکم به گردنش میاد ،حالا باخودشه استنکاف کنه یاعمل کنه.

اما من خودم به عنوان زنی که آرزوی در آغوش کشیدن فرزندم ر دارم،هرکاری میکنم برای بچه م چه ازنظرپزشکی چه ازنظرشرعی.

مادر فداش،ان شاالله سرباز امام زمان شن،ان شاالله در راه دین محکم و عامل باشند وصالح وسالم و امام زمان پسندباشن.الهی آمین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااي مخاي دو قلو طبيعي بياوري سخته عزيزم🥺🥺🥺

نه اون موقع که تاریخ رو برام ماما حساب کرد نمیدونستم دو تا هستند.

البته اگر بشه که از خدامه. ولی فکر نکنم بشه. هر چی دکتر بگه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خدا رو شکر که بهتری عزیزم

فاطمه جان 

چطوری؟ روز چندی؟ان شاالله مامان چند قلوها میشی.به حق حضرت علی اصغر 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
فاطمه جان  چطوری؟ روز چندی؟ان شاالله مامان چند قلوها میشی.به حق حضرت علی اصغر

ممنون سهیلا جون 

امروز روز  دهم  انتقالم هست 

سهیلا جون دعا کن بشه چون توان روحی و مالی رحم اجاره ای رو ندارم دکترم تعهد گرفته بار آخرم باشه

ممنون از دعای خیرت امیدوارم مثبت بشه 

الهی که تو دوست مهربون و بقیه منتظرا به زودی زود  مادر بشین 😍😍😍🌹🌹🌹🌹

الهی مرا  آن ده که آن به 
ان شاءالله  که برای شما خوب باشه  عزیزم مهم اینه که بتونی با مرکز ارتباط بگیری من که خودن ...

مممون عزیزم همچنین،،،والا خودم دو دلم ،،راستی بیمه سلامت قبول میکنه؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنون سهیلا جون  امروز روز  دهم  انتقالم هست  سهیلا جون دعا کن بشه چون توان رو ...

فاطمه جان

ان شاالله،باخبرشادمیای و دل و روحمون رشادمیکنی

نه اون موقع که تاریخ رو برام ماما حساب کرد نمیدونستم دو تا هستند. البته اگر بشه که از خدامه. ولی فک ...

اها ب احتمال زياد سزاريني😍😍😍سينه درد يا تهوع داري؟؟

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
معمولا مراکز خصوصی پول خوبی می گیرن می زنن اما اگه مرکز دولتی بری باید پزشک همون مرکز دولتی برات نس ...

اصلا پولش برام مهم نیست فقط بزنن اینم شد برام ی فکر و خیال جدید

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان عزیزم،دخترای خوشگلم که الهی به زودی زود مامان شین به حق حضرت علی اصغر امام حسین علیه الس ...

سهیلا جان شما اعتقادات خودتو که به گفته ی خودت با توجه به شرع هست و گفتی و قابل احترانه

هر چی هم که اسلام میگه قبول ولی نه هر چیزی که تفسیر میشه و .......میگه

بدامیدخداباردارشدی بیاتحت نظرظهیری شوبعداون نامه میده برواورژانس اریابزن

اونم فکر بسیار خوبیه.مرسی عزیزم خیالمو راحت کردی بخدا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....