2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای .پس اینجوری خوب نیست یعنی؟ من دیدم ۷۸ هست ، دیگه راحت همه چی خوردم. یعنی باید رعایت کنم؟ &nbs ...

ن گلم آزمایش دقیق تر هستش صددرصد . دکتر من فقط مال خودش قبول داره و آزمایش قبول نداره . ولی دکتر زنانم آزمایش قبول داره . مال من دو ساعتام بعد از غذا با آزمایش هم بالاس . ن گلم گیر نوردم . خیالت راحت آزمایش صحیح تره

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام خواهرای گلم😍 بسلامتی دخترم رو بغل کردم🍀🌿☘ تک تکتون رو یاد کردم مهربون ها🌻🌸  همچنان ...

ای جانم 

مبارکت باشه 

خوش اومده پرنسس خاله😘😘😘😘😘😘😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
زينب جون راستي امروز واسه سونو من زود نيست ١٥مرداد انتقال دادم جنين ٥روزه  الان زمانش خوبه برا ...

سلام عزیزدلم خوبی ؟؟ نی نی خوبه؟؟ رفتی سونو ؟؟ 

بیا از خودت خبر بده گلم بی صبرانه منتظرم 

تارا جان همسرت تحت نظر فرهيه؟ مشكلش چيه؟منم همسرم با اونه

نه عزیزم یک ویزیت رفتیم پیش ایشون چنان اعتماد بنفسی به شوهرم داد که کلا دیگه نه قرص خورد نه دکتر رفت

مشکل مورفوی ۲% حرکت a هم ۲%

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
واای همسر منم تنهایی نمی تونه نمونه بده همیشه باید من باشم 🙈و این خیلیییی بدِ خیلی خیلی،همش بهش میگ ...

خدا خیرش بده حالا زیر بار میره میزاره تو باهاش بری همسر من انقدر مغروره حتی اجازه نداد من باهاش برم وقتی هم اعتراض کردم چرا انقدر کم جنین تشکیل شده گفت مگه بیشتر از ۸تا بچه میخوای خدا رو شکر لطف خدا شامل حالم شد و با اولین انتقال باردار شدم وگرنه اصلا نمیدونستم باید چیکار کنم مخصوصا که بعد از لاپرا یکی از تخمدانام کوچیک شده و به احتمال زیاد زخیرمم خیلی اومده پایین

خلاصه که هممون یجورایی با ی مرد کوچک درگیریم😫

خدا جونم شکرت...
ببخشید😁 گفتم شاید قبلا آز داده خداروشکر باردار شدی. اسپرم شوهرم زیر خط فقره.وقتی نمونه شو اونروز ...

نه بابا خدا ببخشه به خدا وقتی فکر میکنم چطور قسر در رفت و همه مشکلا افتاد گردن من حرصم میگیره از دستش 😤

خدا رو شکر عزیزم ان شاءالله شما هم تو اولین انتقالت مامان بشی😍😍

خدا جونم شکرت...
اصن نترس. فقط اگه بت ساعت داده دقیق سر شاعت بزن. برات توضبح داد چطوری بزنی؟

آره گفته ساعت ۶ بزن،امروز شوهرم برام زد،از فردا خودم باید بزنم،مترسم آمپول رو وارد بدنم کنم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خدا خیرش بده حالا زیر بار میره میزاره تو باهاش بری همسر من انقدر مغروره حتی اجازه نداد من باهاش برم ...

آره بابا من باهاش میرم دیگه این یه موردو نمی تونه حرص بده  آخه این مرکزی هم که ما میریم خوبه راحت تو یه طبقه ی جدا که اصلا کسی هم اونجا رفت و آمد نداره یه اتاق مرتب با تمام امکانات برای همین کار بهمون میدن دیگه نمی تونه بهونه بیاره و نزاره😥

خداروشکر عزیزم بازم اولین بار مامان شدی و راحت شدی از این داستانا انشالله که هممون اولین بار نتیجه بگیریم و از دست این مردا هم راحت بشیم که یه ذره همکاری نمی کنن😓

آره گلم دوستان امتحان کردن گویا بالا میبره، من که واقعا تو رمضون امکانش نبود برام همون موقع سیکل شر ...

منم میتونم از الان لوبیا سبز بخورم؟ که اگر خواست فرش انتقال بده،ضخامتم خوب باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خدا خیرش بده حالا زیر بار میره میزاره تو باهاش بری همسر من انقدر مغروره حتی اجازه نداد من باهاش برم ...

از کجا فهمیدی یکی از تخمدانات کوچیک شده؟یعنی اگه کوچیک بشه ذخیره هم کم میشه؟ همه بعد از لاپارا تخمدوناشون کوچیک میشه ،منظورم اینِ که یعنی طبیعیه؟

آخه من ۴ سال پیش لاپارا کردم و بعدش فقط یبار سونوگرافی انجام دادم که تخمدون یه سمتمو زده کوچکتر الان نگران شدم 😓

الان که رفتم سونومو دیدم که نوشته تخمدان سمت راست۲۳×۳۹میلیمتر واندازه تخمدان طرف چپ ۲۲×۳۹میلیمتر بزرگ تر از حد عادی است.

ننوشته کوچکتر من اشتباه گفتم تو پست بالا 😐اما حالا این نوشته که بزرگتر یعنی چی؟کسی می دونه بچها؟😣

شما مشکلتون چی بود؟؟؟ من هم ۲۵ تخمک داشتم هفت جنین ۴ روزه برام فریز کردن؟ کیفیت جنین های شما چطور ب ...

نمونه ای که همسرتون بعد از تسه داد بهتر از نمونه انزالی بود عزیزم؟هیچی برگه ای بهتون ندادن که شرایط اسپرم داخل نوشته باشه؟