2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام خانوما من خیلی استرس دارم لطفا اگه کسی هست کمکم کنه تشکیل شدن جنین در بارداری طبیعی  با ...

نه عزیزم چرا پوچ باشه.

من ۶ هفته و ۵ روز رفتم یکیشون رو دید.

اما دوتا بودن.حالا اون یکی کجا بود خدا میدونه.

از شمام میتونه همین طور باشه.

تازه من جایی رفتم که گفتن متبحره توی سونوی ساک.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسلامتی انشاءالله😃

ممنووون واسم دعا كن 💋🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ولی من فکر میکنم زیاده 😂پارسال کل دارو هام شد یک میلیون و سیصد،امروز همین جلسه اول با قرصها شد یک م ...

نمیدونم والا تاحالا نگرفته بودم ولی خدا کنه برای ههمون نتیجه بده و این ماه مامان بشیم . امپول امروزو زدی عزیزم؟ یا فردا باید شروع کنی؟ دور نافه ؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
نه عزیزم چرا پوچ باشه. من ۶ هفته و ۵ روز رفتم یکیشون رو دید. اما دوتا بودن.حالا اون یکی کجا بود خد ...

واقعا؟

سونو واژینال بودی عزیزم؟

خیلی استرس دارم

اخه یک جا خوندم تو ای وی اف حتما جنین باید دو هفته بعد مثبت شدن ازمایش دیده شه

دعا کنین برای منم دیده بشه

💔
عزیزم بلا دوره انشالله. همسرم میگه اموکسی سیلین ۵۰۰ بخور و قرص سرماخوردکی معمولی جای کلداستاپ. همسرم ...

یک دنیا ممنون عزیزم، بله پزشک عمومی نوشته، 

بهشون گفتم سابقه عفونت سینوس دارم که با همین کو آموکسی خوب میشد، فکر کنم واسه همین نوشتن

با آموکسی به تنهایی خوب نمیشد، چون خودم کادر درمانی بودم قبلا مریض میشدم اگر ویروسی نبود همیشه آنتی بیوتیک یه مقدار قوی تر بهم میدادن 

تو رو خدا حلال کن دائم زحمتت میدم

بمیرم.زینب جون منم دو هفتس درگیر گلو درد شدم شدید و هرکاریم کردم خوب نشدم تا الان از داروی شیمیایی ب ...

خدا نکنه عزیزم، نگران نباش خوب میشی حتما

فقط مراقب باش بعد انتقال سرما نخوری کلی محدودیت دارو داری

سلام دوستای خوبم چند روزی برای تغییر حال و هوا اومدم سفر برای همین فرصت نکردم بیام تاپیک. امیدوا ...

خوب کاری کردی گلم واسه روحیه خودت و خانواده عالی ترین راه همین مسافرت بوده

ان شاالله همیشه شادی باشه از این به بعد

آره گلم چون قبلش ریزش می کنه با پریود

زينب جون راستي امروز واسه سونو من زود نيست ١٥مرداد انتقال دادم جنين ٥روزه 

الان زمانش خوبه براي سونو؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
انتقال جنين دارم امروز به دكترم گفتم جنين ٥ روزه بهتره يا ٣ روزه گفت تو مركز ما معمولا ٣ روزه ها بهت ...

گلم جنین سه روزه از خیلی جهت ها بهتره مگر اینکه بررسی بیشتر نیاز باشه تا بلاست کنن، اصلا نگران نباش فکرتو درگیر نکن حتی 1 درصد

واقعا؟ سونو واژینال بودی عزیزم؟ خیلی استرس دارم اخه یک جا خوندم تو ای وی اف حتما جنین باید دو هفت ...

عزیزم نخون اینا رو، یکی از دوستان بود همینجا اولش جنین ندیدن بعد از دو هفته دو قلو ها و قلبشون رو دیدن

یه کم لب مرزه الان ولی ان شاء الله دیده میشه 😍😍😍😍

مرررسي انشاالله🌹🌹

سلتم به همه من امروز رفتم دکتر آز و سونو خودم و از همسرم دکتر گفت خوبه فقط ویتانین dمن کم بود دوتا آمپول داد گفت تخمکات زیاده بخاطر سنته احتمال داره با آمپول یهو بیش تر از ۲۰ تا تخمک بشه که فریز می کنین سومین پری انتقال میدیم من ناراحت شدم کاش انقدر طول نکشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود