2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش می کنم عزیزم، شلوغی که متاسفانه پای ثابت مراکز و مطلب های ناباروری شده نه داروهای انتقال بیشت ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم، تو نی نی سایت خوندم که نوشته بودن لوبیا سبز و اب نشاسته ضخامت رحمو بالا میبره و خوبه

ن عزیزم بیمه من سلامته. تکمیلی هم ندارم. خودمم تعجب کردم کم شد 

ولی من فکر میکنم زیاده 😂پارسال کل دارو هام شد یک میلیون و سیصد،امروز همین جلسه اول با قرصها شد یک میلیون و سیصد که فکر کنم یک میلیونش پول آمپولهاست برای چهار روز 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها من از دکترم پرسیدم که چرا همون روز پانکچر عمق رحم رو اندازه نمیگیری،گفت که اون موقع آندومتر دستکاری میشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام لیانا جان درخواست دوستمون قبول می‌کنی عزیزم 

سلام عزيزم چشم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانم ها شما هم داخل سیکل پانکچرتون قرص آ اس آ و پردنیزولون داشتین ؟

من نداشتم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم از راهنماییت عزیزم، تو نی نی سایت خوندم که نوشته بودن لوبیا سبز و اب نشاسته ضخامت رحمو بالا م ...

آره گلم دوستان امتحان کردن گویا بالا میبره، من که واقعا تو رمضون امکانش نبود برام

همون موقع سیکل شروع کنی فکر کنم خوبه

@آزی25776

سلام آزی جان خوبی؟ گلم من شدیدا سرما خوردم و سینوس هام عفونت داره، آبریزش چرکی، و درد ناحیه بینی هم دارم، دکتر برام کو آموکسی کلاو نوشته ولی همسرم وسواس عجیبی داره میگه از چند تا دکتر دیگه بپرس

هر چی هم بهش میگم بابا رده مصرفش تو بارداری B هست باز گوش نمیده 

هیچی متوجه نمیشه دارم جون میدم، تهوع و استفراغ به کنار حالا این مریضی هم اضافه شده نمیذاره دارو بخورم 

صبح یواشکی یه کلد استاپ خوردم تا یه کم بهتر شدم و خوابیدم، گیر داده فقط درمان گیاهی و خونگی😭😭😭😭

اونا رو هم انجام میدم ولی اصلا اثر نداشتن، فکر کنم باید بمیرم تا متوجه بشه حالم خوب نیست 

@آزی25776‍ 

@آزی25776 ‍ سلام آزی جان خوبی؟ گلم من شدیدا سرما خوردم و سینوس هام عفونت داره، آبریزش چرکی، و درد ن ...

زينب جون ايشالا زود خوب بشي 😢

ولي خب به همسرت نگو همون قرصارو يواشكي بخور چون دكتر داده پس بد نيست ليمو تازه با آب ولرم هم زياد بخور