2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
نه بابا خدا ببخشه به خدا وقتی فکر میکنم چطور قسر در رفت و همه مشکلا افتاد گردن من حرصم میگیره از دست ...

مرسی عزیزم.این مردا هرچقدرم خوب باشن و باهات همکاری کنن آخر یه جور حرصت میدن.شوهر منم واسه نمونه دادن خیلی ناراحتم کرد.نذاشت باهاش برم داخل.گفت بهم استرس وارد میشه😬.موندم پشت درهای بسته🤣.اینقدر ناراحت شدم که دیگه باهاش حرف نزدم تا وقتی ک خواستیم بریم اتاق عمل .دیگه روتخت بودم ک اشکام سرازیر شدن.

به هرحال همه یه جورایی باید تحملشون کنیم

ببخشید😁 گفتم شاید قبلا آز داده خداروشکر باردار شدی. اسپرم شوهرم زیر خط فقره.وقتی نمونه شو اونروز ...

واقعا خدا رو شکر.منم خیلی خوشحال شدم.

یعنی من و همسرم از دوران عقدمون هر وقت حرف بچه میشد میگفتیم کاش اگه قرار مشکلی داشته باشیم از طرف من باشه نه اون.که راحتتر باشیم برا درمان.اما عکس شد

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واای همسر منم تنهایی نمی تونه نمونه بده همیشه باید من باشم 🙈و این خیلیییی بدِ خیلی خیلی،همش بهش میگ ...

خ‌ اگه تنهایی نمونه بده که اشکال شرعی داره،خودارضایی محسوب میشه.

بایدماخانم هاکنارشون باشیم ومشایعت بفرماییم.  

خصوصانمونه روز پانکچر،چون می خوادازش جنین تشکیل شه.و اولاد صالح شه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

خانم های باردار کمکککک

شماهاهم معدتون ورم کرده وسفت شده وجلوتر ازشکمتون زده؟ برخانم باردار  زیر بیست هفته میپرسم.

خطرناکه؟یاطبیعی یه؟ ازاول بارداریش دچار یبوست وسفتی  معده شده.

دارو چی میتونه مصرف کنه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
از کجا فهمیدی یکی از تخمدانات کوچیک شده؟یعنی اگه کوچیک بشه ذخیره هم کم میشه؟ همه بعد از لاپارا تخمدو ...

منم تو سونو متوجه شدم کوچیک شده نمیدونم کوچیک شدن زگربطی به پایین اومدن زخیره داره یا نه ولی کلا بعد از لاپاروسکوپی زخیره تخمدان ی مقدار میاد پایین

مگه شما قبل از لاپارا پانکچر نشدی و الان جنین فیریز نداری

خدا جونم شکرت...
خ‌ اگه تنهایی نمونه بده که اشکال شرعی داره،خودارضایی محسوب میشه. بایدماخانم هاکنارشون باشیم ومشایعت ...

آره عزیزم درسته منم چون اونروزا حسابی استرس می گیرم بخاطر همون الکی غر غر می کنم وگرنه که خب حرف شما منطقی و درسته،شوهر من بیشتر از ۲۰ بار آز داده ولی هربار من بودم تنهایی اصلا نمی تونه

خ‌ اگه تنهایی نمونه بده که اشکال شرعی داره،خودارضایی محسوب میشه. بایدماخانم هاکنارشون باشیم ومشایعت ...

من خودمم استرس میگیرم.همسرم هم بدتر از من.همیشه نمونه دادن سخته براش.منم هرچی کمکش میکنم نمیشه.ولی به نظر من این نمونه دادن که از روی لذت نیست.برا درمان هستش.فکر نکنم اشکال شرعی داشته باشه.و ضمنا کمک شما هم باز برا خود ارضایی هست و اشکال داره.

خدایا شکرت  
سلام دوستان عزیز یه سوال ؟ شمایی که انتقال دادید و مثبت شدید همتون لک لانه گزینی داشتید ؟؟ اگه اره ...

نه عزیزم من که نداشتم زینبی بابا هم میدونم نداشته دنبال علائم نباش خواهر جون ان شاءالله مامان شدی

خدا جونم شکرت...
منم تو سونو متوجه شدم کوچیک شده نمیدونم کوچیک شدن زگربطی به پایین اومدن زخیره داره یا نه ولی کلا بعد ...

نه من لاپارا و هیسترو تشخیصی شدم که خداروشکر سالمم بودم ما بظاهر نازایی بدون علت داریم دکتر گفت طبیعی خیلیا بعدش باردارشدن ولی من نشدم دیگه این شد که حالا بعد ۴ سال باید میکرو یا آی وی اف کنم😥

خانم های باردار کمکککک شماهاهم معدتون ورم کرده وسفت شده وجلوتر ازشکمتون زده؟ برخانم باردار  زی ...

نه عزیزم بهش بگو بره پیش ی متخصص گوارش برای یبوستم هر روز ی چیز ملین بخوره که برطرف بشه

خدا جونم شکرت...