2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی هم ترسناک نیست.ببین من وقتی بهوش اومدم خیلی درد داشتم اما با مسکن اروم شدم .نیم ساعت بعد عمل هم ...

آره منم دوس دارم به هیچکس نگم حتی مامانم و خواهرم چون می دونم اگه خواهرم بفهمه کل اطرافیان فهمیدن طفلک بس که استرس می گیره دست خودش نیس یجورایی می خواد باهمه حرف بزنه تا آروم بشه بعدم مطمئنم به من بدتر استرس میده...همش میگم خدایا یه توان به من بده که نترسم و مجبور نشم بهشون بگم😢 انشالله خدا از دهنت بشنوه واس منم راحت باشه ولی هرلحظه که یادش می افتم تپش قلب می گیرم ولی بقول شما سعی می کنم از این به بعد زیاد بهش فکر نکنم😔

بله عزیزم اوایل بارداری کاملا طبیعیه بیشترم ترشحات شیری هست ولی اگه بو یا رنگ یا خارش و اینا داشت حت ...

ممنووون عزيزم 🌹🌹اصلا سوزش و خارش ندارم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نگران نباش گلم طبیعیه دائم لباس زیرت رو عوض کن یا اصلا نپوش

ممنون زينب جون روزي ده بار عوض ميكنم 🤣

زينب جون من به ماما گفتم بعضي اوقات رنگش زرد ميشه 

ولي بازم گفت طبيعيه اگه خارش و سوزش نداري 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم ناراحت نکن خودت رو،منم قراره اینبار به کسی نگم،البته اگر خودشون نفهمن، منم استرس اینو دارم که ...

ممنون عزیزم ان شالله قسمت همه بشه. ببین اگه شرایطش رو داری سعی کن به بقیه بگی که خونه نیستین اینجوری خیلی راحتترین.شوهرم برااین قسمتش باهام همکاری نکرد ما تو این شرایط مهمون داری هم میکنیم

ان شالله ک همسرت نیاز ب عمل نداشته باشه ولی اگه لازم شد بگین ک خونه نیستین.ان شالله همه چی درست میشه

آره منم دوس دارم به هیچکس نگم حتی مامانم و خواهرم چون می دونم اگه خواهرم بفهمه کل اطرافیان فهمیدن طف ...

عزيزم قضيه ivfمنو هم هيچكس نميدونه حتي الان 

واسه پانكچر كه اصلا نترس من حتي وقتي بهوش اومدم هم درد نداشتم البته من قبل و بعدش خيلي به  تغذيه اهميت دادم اينجا دوستان گفتن آب زياد خوردن و خوراكي هاي پرپروتيين استفاده كرده از عوارض هايپري كم ميكنه روز قبل پانكچر دو يا سه نوع غذا درست كن بزار يخچال كه از بيمارستان اومدي راحت باشي 

بعد پانكچر هم خم و راست نشو هيچكس هم قرار نيست بفهمه 

نگي بهتره

آره منم دوس دارم به هیچکس نگم حتی مامانم و خواهرم چون می دونم اگه خواهرم بفهمه کل اطرافیان فهمیدن طف ...

عزیزم ببین چجوری راحتتری همون کارو کن.اگه حس میکنی نیاز داری کسی پیشت باشه بگو اگه میبینی استرس وارد میکنن به کسی نگو.من اگه شوهرم نیاز به عمل نداشت خیالم راحت بود و استرس نمیگرفتم.من ک بهت گفتم یه مسیر طولانی رو پیاده رفتم داروخانه  و برگشتم.سخت نگیر عزیزم

بچها شما به خانواده هاتون گفتین برای پانکچر؟ همراهتون اومدن؟یا مثلا وقتی اومدین خونه طوری بودین که ب ...

باورت نمیشه دیشب کل طایفه شوهرم ریختن روسرمون اومده بودن سربزنن هیچ کس هم نفهمید ما دوتامون عمل کردیم😂

عزيزم قضيه ivfمنو هم هيچكس نميدونه حتي الان  واسه پانكچر كه اصلا نترس من حتي وقتي بهوش اومدم&n ...

خدا خیرت بده عزیزم حداقل شماها هستین به آدم آرامش میدین و کمک می کنین انشالله منم همینطور باشم هیچکس نفهمه خیلی بدم میاد کسی بفهمه راستش😢 منم حتمااا همه ی اینارو رعایت می کنم توکل بخدا انشالله همه به آرزوشون برسن الهی آمییییین

عزیزم ببین چجوری راحتتری همون کارو کن.اگه حس میکنی نیاز داری کسی پیشت باشه بگو اگه میبینی استرس وارد ...

دوس دارم هیچکس نفهمه راستش حس خوبی ندارم چون کلا آدم توداری هستم هیچ وقت حرفامو به کسی نمیگم بخدا فقط اینجا با شماها حرف میزنم ...دیگه با حرفای شماها انشالله منم هیچکس نمی فهمه امیدوارشدم

باورت نمیشه دیشب کل طایفه شوهرم ریختن روسرمون اومده بودن سربزنن هیچ کس هم نفهمید ما دوتامون عمل کردی ...

واای خداروشکر چه خووووب که نفهمیدن من جات ذوق کردم چون خودم متنفرم کسی بفهمه😉😁

خدا خیرت بده عزیزم حداقل شماها هستین به آدم آرامش میدین و کمک می کنین انشالله منم همینطور باشم هیچکس ...

انشاالله عزيزم 

خيالت راحت باشه كسي نميفهمه اصلا استرس نداشته باش 

من هم خانواده همسرم نزديكمن همن خانواده خودم ولي هيچكس نفهميد 

اينجوري هيچكس تو كارتون دخالت نميكنه 

انشاالله اصلا عوارض هايپري سراغت هم نمياد من بعد عمل راحت اومدم خونه تازه فرداش هم رفتم تولد 

موفق باشي هر سوالي داشتي بپرس