2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
گلم کجا زیاد بود!!!! تو رنج نرمال بود که مال من پیشم نیست برات بذارم ولی همین حدودا بود روما هم خی ...

دکتر مشایخ رو کجا میتونم پیدا کنم؟ رویان هست؟ اگه آره چه روزایی هستش؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
زینب جون بعد انتقال دارم روزی یه دونه ویتامین دهزار میخورم wellw0man ول ومن هم‌میتونم بخورم فرتیل ای ...

نه بابا، همون دو تا هم به نظرم جای ولومن فمیبیون 1 بگیری بهتره حتی

اون واسه قبل پانکچر فرتیل اید و ولومن میدن

اینا رو همه دکتر گفت بعد انتقال بخوری؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیش کی برم 😢

من معصومه صرافان سر شهید عراقی رفتم

البته گفت آب هویج هر روز یک سوم لیوان بخور که قبول نکردم 

یا گفت تخم مرغ عسلی کن بخور که گفتم فدات شم خانم دکتر پس سالمونلا رو کجا دلم بذارم 

ولی بادکش و بقیه کارها رو انجام دادم 

نمیگم معجزه کرد ولی کمک کرد

اهان فسنجون و خورش خلال هم واسه من عالی بود، به طرز معجزه آسایی حالمو خوب می کنن

ولی بگم این یه دوره ست که باید بگذره

من هنوزم درگیرش هستم ولی کمتر از قبل

اون موقع ها صنعتی و سنتی با هم میزدم تا بیمارستان بستری نشم ولی ان شاالله شما به اونجاها نمی رسی

دکتر مشایخ رو کجا میتونم پیدا کنم؟ رویان هست؟ اگه آره چه روزایی هستش؟ 

آره رویانه فقط 

الان مکه رفته ولی گفتن 20 شهریور میاد مرکز، دوشنبه ها صبح و بعد از ظهر مطب بود 

باز برنامه جدیدشو فهمیدم بهت میگم

نه بابا، همون دو تا هم به نظرم جای ولومن فمیبیون 1 بگیری بهتره حتی اون واسه قبل پانکچر فرتیل اید و ...

یه هفته قبل انتقال برام نوشتن البته فمیبیون نوشت ولی داروخانه داد گفت اونو نداریم تا قبل انتقال خوردم اونا رو 

روز انتقال یادم رفت بپرسم

الهی مرا  آن ده که آن به 
من معصومه صرافان سر شهید عراقی رفتم البته گفت آب هویج هر روز یک سوم لیوان بخور که قبول نکردم  ...

که صنعتی و سنتی ر باهم می زنی داداش  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام گلم. خوبم خدا رو شکر . تو خوبی؟ نی نی کوچولو در چه حاله؟ آره عزیزم من درد پریودی داشتم مرکز ...

شکر خدا منم خوبم عزیزم،جنسیت بچه من هنوز مشخص نیست و من الان ۱۴هفته ام چرا برای پسر خوب نیست چه ضرری داره؟؟ امروز صبح با اینکه روزی سه تا شیاف دارم ی کم خونریزی داشتم گفتم بپرسم به شما چی دادن ممنون جواب دادی عزیزم😘

خدا جونم شکرت...
فشارم که همیشه تو خونه میگیرم نه و نیم هست تا ده و نیم  قند هم ۷۰ بود تو ازمایشه  یه ماه ...

عروسک جان منم آزمایش دادم قندم ۷۰بود که دکترم گفت قندت پایینه البته من متفورمین میخورم به نظرم دوباره قندت و چک کن احتمالا افت قند داری

خدا جونم شکرت...
سلام خدمت همه دوستان و عزیزانیکه ک جویای احوالم بودنو بعد اونهمه استرس احوالپرسیشون بهم انقد روحیه د ...

عزیزم ما دعاگوت هستیم و از خدا نمیخوام تا اخر این ماه نگهش داره ازش میخام که انشاللللللللله و به سلامتی کامل تا۲ماه دیگه نگهش داره و به سلامتی بعدش زایمان کنی🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عروسک جان منم آزمایش دادم قندم ۷۰بود که دکترم گفت قندت پایینه البته من متفورمین میخورم به نظرم دوبار ...

💖💖باشه عزیزم  به دکتر میگم بنویسه برام 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
یه هفته قبل انتقال برام نوشتن البته فمیبیون نوشت ولی داروخانه داد گفت اونو نداریم تا قبل انتقال خورد ...

پس فقط همون فولیک بخور تا فمیبیون گیر بیاری

چون بقیه مکمل ها ویتامین آ دارن که به صلاح نیست