2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
خدا رو شکر آبجیش تا یه هفته میاد بغلت.نگفتن دلیلش چی بوده؟ توی سونو نگفتن چند هفته و چند روز بودین؟ ...

مرجان جون دوقلو بارداری؟😍😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینب جان سلام. جواب تومور مارکرام اومده. میشه یه نگاه بندازی؟ استرس گرفتم آخه CA 125انگار زیاده  ...

گلم کجا زیاد بود!!!! تو رنج نرمال بود که

مال من پیشم نیست برات بذارم ولی همین حدودا بود

روما هم خیلی مهم بودن که خدا رو شکر عالی بودی

ببین اینا رو به هر کی نشون میدادم میگفت اول پانکچر بد عمل

ولی مشایخی شدیدا مخالف بود، 

شما هم روی همون ایمنی و انعقادی فوکوس کن قول میدم بی لاپرا انتقال بدی، مامان هم بشی، 

من نگران کیفیت تخمک هام بودم به خاطر اندو که دکترم گفت چون تومور مارکر ها نرمال بوده جای نگرانی نیست

ببین دکترم کلی از عوارض عمل گفت برام، گفت تازه معلوم نیست بعدش چسبندگی های جدید سراغت بیاد یا نه، گفت خیلیا دیگه بعدش ضخامت رحمشون بالا نرفته و، خودم کلی تحقیق کردم دیدم داره درست میگه، هر کی درد پری و آندو داره کاندید عمل نیست

بهم گفت اگر کیس عمل بودی تعارف نداشتم ارجاع میدادم ولی بین متخصصین زنان هم کلی بحث هست سر این لاپرا

بچه ها.اگه درباره قند بارداری اطلاعاتی دارین ممنون میشم ب من بگین چیا بخورم..مثلا من دیروز و امروز خودم دارم رژیم رعایت میکنم..ولی دارم ضعف میکنم..اصلا نمدونم چی باید بخورم..اخه همه چی ک قند داره ..صبح خیلی کم نون خوردم اصلا کفاف نداد😐اخه هر چیزی ک ادمو سیرمیکنه ک قندداره😕

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
برامن.از 6هفته شروع شد😣ولی سیستم بدنی هرکس متفاوته..امیدوارم شما نداشته باشی

نفس جون واسه من دوروزه شروع شده فقط حالتش بهم دست ميده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نفس جون واسه من دوروزه شروع شده فقط حالتش بهم دست ميده 

تازه شروعشه عزیزم😬امیدوارم بدویار نباشی مثل من

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
لیانا جون انقدر استرس علائم نداشته باش عزیزم کی میری سونو قلب؟

گلم چهارشنبه ميرم انشاالله واسم دعا كن خيلي استرس دارم خيلي ميترسم چون همه فهميدن باردارم بيشتر استرس اون روم هستش 

حالت تهوع دوروزه دارم ولي همش ميگم شايد به خاطر قرص استراديول باشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
از هفته 6 شروع شد😣😄

مررررسي گلم

بچه ها.اگه درباره قند بارداری اطلاعاتی دارین ممنون میشم ب من بگین چیا بخورم..مثلا من دیروز و امروز خ ...

سلام، نون بیشتر سنگک یا نون جو بخور، سوپ جو هم خوبه، میوه خیار و سیب خوبه، موز و هندوانه فعلا نخور، برنج نخور، یا نصف بخور بجاش خورشت بیشتر بخور، سیب زمینی نخور، عدسی یا عدس پلو هم عالیه

تازه شروعشه عزیزم😬امیدوارم بدویار نباشی مثل من

مرررسي نفس جون واسم دعا كن تا آخرش خوب پيش بره سونو قلب كه ميرم همه چي خوب باشه 

اشكال نداره ويار داشته باشم ميدونم سخته الان زينب جون دعوام ميكنه ولي انقدر خوندم سونو قلب رفتن قلب تشكيل نشده كه اعصابم  خورد ميشه