2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست

هر کی مریصه دکتر عارفیه   بهم  بگه  سوال دارم  😢😢😢

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
ممنون گلم خیالم راحت شد 😙😙😙😙

عزيزم رفتي دكتر كي وقت انتقال داد به سلامتي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان

دیشب خیلی استرس داشتم نتونستم درست جواب بدم

ببخشید اگه خیلی کوتاه تایپ کردم

من بالاخره پانکچر کردم شوهرم هم تسه کرد.قبل تشه هم نمونه داد.نظر جنین شناس این بود که چون تخمکام زیاد علاوه بر نمونه ای که داد تسه هم کنه

چقدر سخت گذشت بهم با گریه رفتم اتاق عمل باگریه هم اومدم بیرون

بچه ها کیا قرص کابر گولین داشتن.برام نوشتن که واژینال هم میتونم بزارم.کدومش بهتره؟ حالت تهوع میاره؟

تخمکام هم ۲۵ تا بود.ممکنه ک عوارضش نیاد سراغم؟ 

دلم به حال خودمون میسوزه یکی نیست بیاد بالا سرمون😭

عزيزم الهي شكر الهي صدهزار مرتبه شكر. تو چند هفته بودي عزيزم؟ به من گفت وزنش هم كمه؟ وزن بچه شما هم ...

مرسی ممنون من ۵ ماهه بارداربودم نه وزن بچه عالی بود وموقع زایمان هم نزدیک ۴ کیلوبود

سلام دوستان دیشب خیلی استرس داشتم نتونستم درست جواب بدم ببخشید اگه خیلی کوتاه تایپ کردم من بالاخر ...

قرص کابر گولین رو من بعد از تحمک کشی خوردم چون هایپر شدم 

و چند سال هم به خاطر پرولاکتین بالا 

برای من که فقط سردرد داشتم با خوردنش 

حالت تهوع نبود ولی علایم شاید برا همه مثل هم نباشه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام دوستان دیشب خیلی استرس داشتم نتونستم درست جواب بدم ببخشید اگه خیلی کوتاه تایپ کردم من بالاخر ...

عزیزم چرا گریه؟

منم ۲۵ تا تخمک داشتم.

گفتن هایپر شدی ، اما اصلا حالاتشو نداشتم.

فقط دو ماه انتقال عقب افتاد.

و فقط نفس تنگی داشتم.

ان شاالله شمام چیز خاصیتون‌نمیشه.استراحت کنین حسابی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام ،،،بچها یه سوال؟من یه بارقبل از عید انتقال داشتم ومتبت شدم ولی قلب جنین تو ۸هفته سقطش کردم،،،الانم دکباره انتقال دادم ومنفی شدم،،،بنظرتون احتیاجه قبل از انتقال برم ازمایشات ایمنی وانعقادی روانجام بدم یانه؟؟؟تو رو خدا راهنمایی کنید🙏🙏🙏انشالله هرچی ازخدا ممیخاید بهتون بده

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنون عزیزم. مقدار خون توی ادرار زیاده؟ از شمام اینقدر بود؟

آره گلم منم همین حدودا بود ولی کسی چیزی نگفت، فقط یکی از متخصصها گفت برو سونو کلیه و مثانه منم پیگیری نکردم آخه مطمئنم به خاطر آسپرین بوده، ولی شما مثل من شیطنت نکن😁😁😁برو پیگیری کن

بر چه اساسی دکتر غدد گفت مشکل از اسیپرمه؟

نمیدونم عزیزم

حتی پرسید بازم جنین دارید یا نه؟

گفت حالا اگه با جنینای موجود بارداری موفق نداشتی و خاستی پانکچر مجدد کنی حتما قبلش همسرت باید ازمایش بده و تحت درمان باشه 

فکر کنم دکترای زنانم میدونن داستان چیه چون بعد سقط چوبسازم بهم گفت معرفینامه بدم برید ارولوژ

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من جلسه دومم بود رفتم دکتر غدد  ازمایشامو بردم و سونوگرافی تیروئید رو  واسه ندول تیرویید ...

واااا يعني چي اونوقت اينهمه آدم با عدم تشكيل قلب مواجه ميشن سقط دارن ايا همه از اسپرمه؟! پس چرا خيليا مشكل ايمني يا انعقاديشونو بررسي ميكنن بعدش بارداريشون سالم ادامه پيدا ميكنه؟؟؟ خيلي حرف عجيبي بود با اين قطعيت مشخص كردن كه مشكل از فلانه از بيساره

...
آره گلم منم همین حدودا بود ولی کسی چیزی نگفت، فقط یکی از متخصصها گفت برو سونو کلیه و مثانه منم پیگیر ...

جدا؟ 

اتفاقا من حالت عادی ، سال ها پیش چند بار نمونه ادرار دادم ک توش خون بود و تکرار کردم ، ک در نهایت معلوم شد کلا من مدلم اینجوریه ، البته اون بار مقدار خونش کم بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نمیدونم عزیزم حتی پرسید بازم جنین دارید یا نه؟ گفت حالا اگه با جنینای موجود بارداری موفق نداشتی و ...

دكتر غدد از كجا ميدونه مشكل از تخمكه اسپرمه انعقاديه ايمنيه جنينه چيه اخه

من خودم چن روز قبل پيش فوق تخصص غدد بودم گفت بحث كيفيت تخمك و اسپرم اين چيزا ب ما مربوط نميشه

...