2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
که صنعتی و سنتی ر باهم می زنی داداش    

😂😂😂😂😂چی کار کنم خواهر دارم می میرم آخه، البته الان واقعا نسبت به هفته پیش پیشرفت داشتم ولی نرمال شدن خیییییلی فاصله دارم

تو رو خدا دعا کن خوب پیش بره این همه کار و تلاش، سالم باشه 😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس فقط همون فولیک بخور تا فمیبیون گیر بیاری چون بقیه مکمل ها ویتامین آ دارن که به صلاح نیست

قربونت عزیزم 

مادر مهربون که اینهمه با صبوری پاسخ میدی 

الهی که نی نی ت سلامت باشه

الهی مرا  آن ده که آن به 
عزیزم ...چرا گریه ؟شماهم می ترسیدی مثل من؟😔

من از پانکچر میترسیدم بدترازون شوهرم هم همزمان با من عمل کرد دیگه هیچکسی نبود ک بالاسرمون باشه.

خیلی ها میگفتن پانکچر براشون راحت بوده اما من خیلی درد داشتم خونریزی هم کردم .اما الان خداروشکر خوبم

شما تو چه مرحله ای؟

😂😂😂😂😂چی کار کنم خواهر دارم می میرم آخه، البته الان واقعا نسبت به هفته پیش پیشرفت داشتم ولی نرما ...

مطمئن باش جوجه سالمه.شک نکن.ان شاالله یه نی نی صالح وسالمه که به موقع میادبغل مامان وباباش به سلامتی ودل خوش

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
اروز نبريز كجا ميري؟ من اون شهور نميشناسم به خاطر مشكلاتي اونجا ميكرو كردم عين.... پشيمونم

عزیزم من پیش دکتر دانایی میرم بیمارستان بین الملل شما پیش کدوم دکتر میرفتی چرا ناراضی بودی

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

سلام،،بچها هرچی صفحات اول رو نگاه کردم لیست ازمایشات ایمنی وانعقادی رو پیدا نکردم،،،میشه لطف کنید هرکی داره واسم بذاره🙏🙏🙏

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام،،بچها هرچی صفحات اول رو نگاه کردم لیست ازمایشات ایمنی وانعقادی رو پیدا نکردم،،،میشه لطف کنید هر ...

عزیزم.من دارم هر کاری میکنم ارسال نمیشه برات...بذار شماره صفحشو بهت بگم خودت برو ذخیره کن..صفحه5069هست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سما جون پرسیدی خواصش چیه بمن بگو🙏

سلام عزيزم، ببين من امروز رفتم از دكترم در مورد ال آرژنين پرسيدم، گفت روش جديده و براي اينكه روي سلول هاي رحم تاثير داره و خونرساني رو بهتر ميكنه... حالا خدا كنه جواب بده