2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطوری رویا جون؟شهریار ما خوبه؟

خوبم عزیزم. خدا رو شکر

شهریارم خوبه الحمدالله

دیگه کم کم دارم به این فکر میکنم بهش یاد بدم نماز شب بخونه. اون که تا ۴ صبح بیداره دست کم ثوابی هم جمع کنه😁

دور از جونت دختر دیگه دست خودمون که نیست ما چون با سختی به دست آوردیم مجبوریم سفت م محکم حواسمون به ...

اره گلم همینطوره.ولی من همش میگم نکنه خیلی حساسم.خیلی غر میزنم،خیلی پیگیر جزئیاتم...ولی حق با توعه همین به سختی باردار شدنمون هم خودش تاثیر داره.هرچند همش میگن استرس خودش باعث مشکلات میشه،باعث زایمان زودرس میشه،باعث کم شدن مایع دور جنین میشه و فلان!نمیدونم چجوری حواسمو پرت کنم.این اخرا که میرسی بیشتر شک میکنی یعنی واقعا چیزی نمونده؟!بعد میشنوی فلانی زایمان زودرس داشته تا مدتها همش میگی وای نکنه این همه زحمتم هدر بره.نکنه نتونم برسونم تا هفته های بالا...دیگه ذهن ادم همیشه بدترینهارو در نظر میگیره!باید خیلی بیشتر رو خودم کار کنم

چون مطمئنم نی نی که به دنیا بیاد مسئولیت و نگرانی ها بیشتر هم میشه...واقعا بارداری تو این دوره زمونه کار سختیه با این همه فشار و استرس و اتفاقات(که ایشالا قسمت همه منتظرا شه).اما نی نیای ما نیاز به مامان صبور و اروم دارن که ارامش بگیرن از ما...ایشالا برای هممون بهترینها اتفاق بیفته

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
افرین.رعایت کن ایشالا که همه چی درست میشه تا هفته ی دیگه.دلستر رو مطمئن شو قند نداری،یا هم زیاد نخور ...

ان شالله بعد اين همه سختي و استرس هفته ديگه خدا به داد دلم برسه .😔نه قند ندارم ميخورم حتما. سرم نمكي برم بيمارستان سونومو نشون بدم به نظرت ميزنن واسم؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
دور از جونت، خاک تو سر من که دیگه حتی توانی برای افدام ب بارداری ندارم چ برسه به تحمل خود بارداری

عزیزم گل به سرت، خدا نکنه

ان شاالله باردار میشی، توانش هم خدا میده، ان شاء الله بارداریت هم راحته🤲🤲🤲🤲

سلام رویا جون خوبی عزیزم؟پسرت خوبه؟صدات زدم نمیدونم چرا آبی نشد رویا جون شما هم اون موقع که هماتوم ...

سلام گلم. خوبم خدا رو شکر . تو خوبی؟

نی نی کوچولو در چه حاله؟

آره عزیزم من درد پریودی داشتم

مرکز بهم شیاف و آمپول پروژسترون داده بود

تا هفته ۱۲ که دکترم رو عوض کردم بهم دوفاستون داد و دوتا آمپول پرولوتون

بعد از آمپولا دیگه هماتومم برطرف شد. ولی دکتر با شک و تردید آمپول رو برام تجویز کرد چون زیر ۱۶ هفته بودم برای جنین پسر خوب نبود

آره گلم همه چی ممکنه، توکل به خدا، هر چی گفت انجام بدین  فقط در راس همه آرامش داشته باشین عزیز ...

چشم.دست شما درد نکنه که برام وقت گذاشتی ممنونم ازت.

انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بهترینشو بده مهربون

سلام خدمت همه دوستان و عزیزانیکه ک جویای احوالم بودنو بعد اونهمه استرس احوالپرسیشون بهم انقد روحیه د ...

عزیزدلم چقد سخته شرایطت😓ولی قوی باش مامان مهربون.ان شاالله که به سلامتی و به موقع بغلش میگیری.اب و مایعات زیاد بخور.استراحت کن.شیاف امپول هرچی داری استفاده کن گلم

خوبه که بتامتازون هم زدی،اگه نی نی یه وقت خدای نکرده عجله داشته باشه مشکلی پیش نمیاد گلم

ولی تو فقط به چیزای مثبت فکرکن.خدا خودش مواظب پسر کوچولوته❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام خدمت همه دوستان و عزیزانیکه ک جویای احوالم بودنو بعد اونهمه استرس احوالپرسیشون بهم انقد روحیه د ...

سلام عزیزم، خیلی به یادت بودیم

خدا رو شکر می کنم هنوز تو دلت هست گل پسری😍😍😍

ان شاالله باز هم می مونه، ما هم براتون دعا می کنیم 🤲🤲🤲🤲🤲