2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما همه چی خوبه عزیزم نگران نباش اصلا چون هیچی دست ما نیست خدایی که خوش داده خودشم مراقبه چهارشنبه ...

انشاالله عزيزم قبول كردم 🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
کمتر بیا نی نی سایت من دارم کلی با خودم مبارزه میکنم کم بیام واقعا استرس میگیرم گاهی عجیب نا امید می ...

درست ميگي منم هر اتفاقي واسه كسي ميفته پيش خودم ميگم پس واسه منم شايد بيفته خيلي بد اخلاقمون

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام گلم. خوبم خدا رو شکر . تو خوبی؟ نی نی کوچولو در چه حاله؟ آره عزیزم من درد پریودی داشتم مرکز ...

رویا جون منم ک.اوایل امپول پرولوتون زدم همون زیر 12هفته..بخاطر خونریزی و لک بینی

اینم شنیدم ک.پروژسترون چون هورمون زنانه هست براجنین پسر خوب نیست..حالا نمدونم امثال من ک کل بارداری پروژسترون داریم..چقد تاثیرداره😐

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فشار و قندتو چک کن عزیزم

فشارم که همیشه تو خونه میگیرم نه و نیم هست تا ده و نیم 

قند هم ۷۰ بود تو ازمایشه 

یه ماهه پیش دادم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
بچه هااا من روز ۱۲ انتقالم...دو سه تا لک قهوه ای دیدم‌باز....الان‌ندارم...کسی اینطوری بوده؟ یعنی دار ...

نه عزیزم منم دو روز قبل ازمایش لک قهوه ای داشتم و باردار بودم .انشاللله مامان شدی 

خدا جونم شکرررت  
گلم کجا زیاد بود!!!! تو رنج نرمال بود که مال من پیشم نیست برات بذارم ولی همین حدودا بود روما هم خی ...

من درد پریود شدید ندارم. یکم پاهام درد میگیره تو پریود. بعد گاهی زمان مقاربت درد دارم گاهی نه. تنظیمات پریودم هم جز قبلا یکی دوبار تقریبا هیچوقت تاخیر نداشته. نهایتا چندروز... مرسی از راهنماییت عزیزم. نگران بودم گفتم ca125تو رنج نرمال لب مرزه ترسیدم. ممنونم از لطفت جیگرررررر🥰 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)