2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
حال خيلي بدي دارم مطمئنم نشده ميخوام در و ديوارو چنگ بزنم

محیا جان من میفهممت.بیقرار شدی حسابی.منم خیلی وقتا اینجوری میشم حتی حالا که باردارم و فقط دعا خوندن و تکرار این جمله که راضیم به رضای خدا بهم آرامش میده.هرچی خدا بخواد همون میشه.ما همه تلاشمونو میکنیم بقیش دست خداست

مريمنازجون چهار ساله هرچي بيبي گذاشتم سفيد بوده ديگه باور ندارم بيبي اي باشه كه دو خط بتونه داشته با ...

عزیز دلم ـ با اینکه هم سنیم گلم بهت بگم من ۱۳ ساله دارم این چشم انتظاری رو میکشم ـ سیزده سال بی بی منفی زیاد دیدم ،ازمایش منفی زیاد دیدم ، باردار شدم ولی ذوقم به چند روز نکشید و درد سقط رو تحمل کردم ، میکرو کردم و مثبت شد ولی بازم چند روز نکشید و ارزوهام تبدیل ب ی رویای تلخ شد ، دوباره ناامید نشدم بازم میکروی ناموفق ... سالهاست دارم این طعم تلخو میچشم گلم ـ حرفای تلخ مردم از ی طرف .... زندگیم تا پای از هم پاشیدن رفت ... ولی بهت بگم دراوج ناامیدی گریه کردم ، از خدا گله کردم ، از زندگی سیر  شدم ولی همیشه بعدش خدا کاری باهام کرد که از کرده خودم پشیمون شدم ... باور کن الان دارم با اشک برات می نویسم ،من با تمام وجود بهت میگم مطمئن باش خدا ی جایی اون بالاها داره نگات میکنه. فقط دعا کن . شاید خدا وقتشو الان نمیدونه ـ امضامو بخون ❤

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خیلی خیلی عالیه وضعیتت 😃😃😃

سلام زینبی جون واقعا ؟اخه رادیولوژیست نگرانم کرد...گف pco..من علائم پرمویی و اینا رو ندارم فقط کمی استرس داشتم این مدت.فولیکولم واس بارداری طبیعی هم خوبه یا نه؟

@نفسی835     @.._niva     سونوی وزن جنین رفتین ؟؟؟

سلام..امروز دکتربودم..برام.نوشت برا28یا 29هفته ک برم

آزمایشات قند دادی شما؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
حال خيلي بدي دارم مطمئنم نشده ميخوام در و ديوارو چنگ بزنم

محیا جان اگه میخوای مادر بشی اول باید صبور باشی

خودت جای خدا باشی تو این شرایط  به خودت بچه میدی!!!؟عزیز دلم باید صبور بودن رو تمرین کنی. مادر شدن که فقط مثبت شدن بی بی چک نیست این اولین قدمشه. هزاران بالا و پایین داره بچه تا بیاد پا بگیره هزار اتفاق جور و ناجور براش میوفته که تو باید سروسامونش بدی و باید محکم بایستی و پناهش باشی اونجا هم میخوای اینطوری بی تابی کنی؟اینطوری میخوای از امانت خدا نگه داری کنی؟میدونم شرایطت سخته خیلی راه اومدی تا به اینجا رسیدی اما الان داری زحمت های خودت رو برباد میدی  به خدا توکل کن ذکر بگو به خودت ارامش بده انشالله که به نتیجه دلخواهت میرسی. 

ببخش اگه حرفام یکم تند بود قصدم این بود که با یه تلنگر بهت بگم که داری راه رو اشتباه میری اما واقعا نگرانتم و نمیخوام با این استرس ها روح خودتو ازار بدی❤️

گرفتگی بینی از علایم بارداری هست.به فال نیک بگیرم ایشالا مامانی

واقعا؟؟؟؟ اخه من تازه الان ۶ روز دیگه باید پری شم ی هفتس گرفتگی بینی دارم. از ی هفته قبل زوده ک. ایشالله ک باشمو نرم برای میکرو. معمولا ی روزو نصفی قبل پری لک میبینم. اگه روز شنبه شبش لک ندیدم بیبی میزارم😍

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
شما کجا انجام دادید ؟ مطلب یه خانمی رو تو یکی از تاپیکهای قدیمی چند سال پیش میخوندم خیلی وحشتناک درم ...

نه بابا در حد خونریزی نیست مگه جراحیه؟من بار اول رویان انجام دادم بار دوم هم مرکز جهاد اهواز. اول اسپوکولوم میزارن بعد یه نوار باریک پلاستیکی تقریبا شبیه همون لوله هایی که واسه انتقاله رو میفرستن داخل چند ثانیه هم بیشتر طول نمیکشه.نمیدونم برای اون خانوم چطوری بوده اما من خودم انجام دادم شبیه ای یو ای هستش

ممنون عزیزم ؛ اخه مطلب یکی از تاپیک های قدیمی رو میخوندم یه خانمی نوشته بود تو رویان عمق اندازه گرفت ...

اگه عکس رنگی درد نداشتی که این برات زنگ تفریحه😂😂😂برای من سختترین مرحله همون عکس رنگی بود که دوبار انجام دادم از شدت درد فشارم افتاد. 

انشالله مثبتي من ديگه خسته م ب درك ك نشد 

محیا درکت میکنم‌بیین‌منم‌حالات روحیه تورو دارم....دو روز دیگه رعایت‌کن اونموقع منفی ام شه داغونیم‌ ....ولی مثبت شه عذاب میکشی که صبر نکردی....آروم‌باش با اینکه سخته💔 یا منفی یا‌مثبت

من كه فعلا دارم مدام مايعات ميخورم . گفتم دوباره برم سونو اگر زياد نشده بود برم بيمارستان سرم وصل كن ...

گلم اگر قرار شد هر روز یه مدت سرم بزنی بگو نزدیک مچ بزنن هپارین کپ هم بذارن، حداقل برای دو روز خوبه 

من این اواخر 3 روز میذاشتم آنژیوکت تو دستم باشه دیگه

سلام به همه دوستای گلم

خانوما دوستم هفته ۲۹ بارداریه. سرطان گرفته و تشخیص دادن پیشرفته شده و باید کبدش پیوند شه و ختم بارداری اعلام بشه و بچه رو در بیارن .ی بچه ۶ ساله هم داره .تورو خدا خانومای باردار .خانومایی که بچه شیر میدین .خانومایی که سر زایمانتونه خیلی خیلی برا دوستم دعا کنید .التماااااااااس دعای فراواااااان😭😭😭😭😭😭