2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
محیا نتونستم ریپلای کنم پستت رو . امیدوارم بخونی منی که الان دارم اینجا پیام میدم تا چند روز پیش فک ...

خيلي سخته خيلي  منم تو ٩خفته يه سقط داشتم دردناكه خدا 

ازت ممنونم كه به م محبت داشتي اين ها رو برام نوشتي تا اروم بشم ، كسي نميتونه بفهمه ماها چي داريم ميكشيم جز كسي كه اين دردو كشيده، از خدا ميخوام ب احترام همين اذان زودي طبيعي باردار بشي دلت شاد شه

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خيلي سخته خيلي  منم تو ٩خفته يه سقط داشتم دردناكه خدا  ازت ممنونم كه به م محبت داشتي اين ...

عزیزم به خدا توکل کن مطمئنم خدا به زودی دلتو شاد میکنه 

درسته دردناکه منم دوبار سونو جنینم رشد نکرد و کورتاژم کردن 

خدا لابد تو وجود ماها صبررو دیده ... خدا خودش عنایتی کنه و زود زود مامان بشی 

الهی مرا  آن ده که آن به 
محیا درکت میکنم‌بیین‌منم‌حالات روحیه تورو دارم....دو روز دیگه رعایت‌کن اونموقع منفی ام شه داغونیم‌ . ...

نبات انشالله بتاي مثبتتو بزاري ببخشيد حال خوبي نداشتم اگر باعث ناراحتي شدم معذرت ميخوام

...
عزیزم به خدا توکل کن مطمئنم خدا به زودی دلتو شاد میکنه  درسته دردناکه منم دوبار سونو جنینم رشد ...

انشالله ب زودي دلت شاد بشه ممنونم كه پاسخ دادي معذرت ميخوام حال بدي رو انتقال دادم اينجا

...
محیا جان اگه میخوای مادر بشی اول باید صبور باشی خودت جای خدا باشی تو این شرایط  به خودت بچه می ...

ممنون دوست مهربانم انشالله عاقبت ب خير بشي و بازم صاحب فرزند  تو خيلي بهم كمك كردي و پاسخ سوالامو دادي اجرت با خدا، انشالله ب زودي دات شاد بشه، من براي ازدواج هم سالها سختي كشيدم چيزي ازم باقي نمونده هرچي مونده بود هم الان طي اين سال ها تلف شد ديگه داغونم شما ميدوني شرايط تخمك اهدايي چيه؟ ميشه از همسرتون بپرسين چ خطرات پزشكي داره؟

...
بله تازه امروز دادم . قند با گلوکز دکتر گفتش ک اگه انجام بدین چون خودتون قند دارین انجام ندین قند دو ...

منم.ازمایش دادم..امروز پیش دکترم بودم..قندناشتام خوب بود84ولی..بعد از خوردن محلول قند یکساعته و2ساعته ی خرده بالابود😖..ک حالا دکترم.گفته برم.مشاور تغذیه بهم رژیم بده ..دوهفته بعد باز ازمایش بدم ببینم چطوره...

من.اینهمه هم رعایت کردم..شیرینیجات هم ک.نمیخوردم باز نمدونم.چرا قندم بالازده😒

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منم.ازمایش دادم..امروز پیش دکترم بودم..قندناشتام خوب بود84ولی..بعد از خوردن محلول قند یکساعته و2ساعت ...

چن بود بعد از گلوکز ؟؟؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
چن بود بعد از گلوکز ؟؟؟ 

یکساعت بعد193بود...دو ساعت بعد 163 ک هر دو از رنج بالاتر بود.الان اینا زیاده بنظرت؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
یکساعت بعد193بود...دو ساعت بعد 163 ک هر دو از رنج بالاتر بود.الان اینا زیاده بنظرت؟

خوب رنجش تا چن بود ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خوب رنجش تا چن بود ؟؟؟

یکساعته رنجش 185بود...دوساعته 155بود...برامن هرکدوم ی خرده بالاتربود