2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم من، لیانا و خیلی از بچه های دیگه دفعه اول شد چرا نا امید میشی البته بگم داروهای ما خیلی روی ...

واقعا پس ميخوام اميدوار باشم راستى شما كدوم سهر انجام داديد؟تهران هستيد؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محیا نتونستم ریپلای کنم پستت رو . امیدوارم بخونی منی که الان دارم اینجا پیام میدم تا چند روز پیش فک ...

از خدا برات طلب صبر و آرامش دارم. من همیشه به خودم میگم دنیا ادم های قوی رو دوست داره و بالاخره جلوشون زانو میزنه. این روزا هم میگذره مثل همه ی روزای سختی که گذشته. ما باید رویامون رو بسازیم و بعد تبدیل به واقعیتش کنیم. خدا دنیا رو برای ما ساخته و هرچی بخواییم قطعا برامون وجود داره فقط باید با تلاش بدستش بیاریم. وقتی اتفاقی افتاد و برای جبرانش از دست ما کاری ساخته نبود باید با قدرت بپذیریمش و دنبال چراییش نباشیم. این دعای هر روز منه

خدایا به من آرامشی بده که بپذیرم اون چیزی رو که نمیتونم تغییرش بدم. 

گلم منم خون تو ادرارم بود، فکر کنم مال آسپرين بود یه متخصص کلیه بری خوبه راستی الان نگرانیت کمتر ش ...

ببخشید عکس آزم نیمد.

WBC   1-2

RBC     30-35

EPI CELL   4-5

راستش علائمم یک کم اومده ولی خفیف. یک کم سینه هام اذیته ، و کمی تهوع ، 

الان شوهرم سورپرایزی اومد. باور نمیکردم بیاد .

شاید باهاش برم سونو.

راستی اگر امروز نشد ، شنبه برم دکتر کلیه دیر نیست؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
محیا نتونستم ریپلای کنم پستت رو . امیدوارم بخونی منی که الان دارم اینجا پیام میدم تا چند روز پیش فک ...

عزیزم پست خوندم خیلی ناراحت شدم امیدوارم خدا بهت صبر بده و بزودی طبیعی  باردار بشی و سختیهایی که در این راه کشیدی فراموش کنی

خانمی من سر بچه اولم اسباب کشی کردیم خونریزی کردم واب دور بچه کم شد ودستور قطع حاملگی دادن وگفتن امک ...

عزيزم الهي شكر الهي صدهزار مرتبه شكر. تو چند هفته بودي عزيزم؟ به من گفت وزنش هم كمه؟ وزن بچه شما هم كم بود؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
گلم اگر قرار شد هر روز یه مدت سرم بزنی بگو نزدیک مچ بزنن هپارین کپ هم بذارن، حداقل برای دو روز خوبه& ...

خيلي ممنونم عزيزم ممنونم از راهنماييت عزيزه مهربون 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦