2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
واااا يعني چي اونوقت اينهمه آدم با عدم تشكيل قلب مواجه ميشن سقط دارن ايا همه از اسپرمه؟! پس چرا خيلي ...

منم تعجب کردم ولی خب کل ازمایشامو اعم از ایمنی انعقادی تیرویید هورمونی... دید و داروها تو دوره انتقال و بعد مثبت شدن پرسید  

البته تاکیدم کرد که به احتمال زیاد تکرار نمیشه گفت چرا با یک سقط داری اینهمه بررسی میکنی عدم تشکیل قلب تو بارداری اول چیز عجیبی نیست خیلی پیش میاد!

گفتم خانم دکتر یک نگاه به سنم بکنید من زمان ندارم دوبار سقط کنم بعدش تازه برم دنبال علت فکر کنم کاملا توجیه شد چرا اینقدر وارم هم میزنم این داستانو

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
محیا نتونستم ریپلای کنم پستت رو . امیدوارم بخونی منی که الان دارم اینجا پیام میدم تا چند روز پیش فک ...

الهیییییی بمیرم واسه اون دلت 😭😭😭بلایی که سر شما اومده سرمنم اومده،،،،روز،روز خدا نیست گریه نکنم که چرا شادوپشیمونم کرد،،ولی بازم میگم شکرش 😭😭

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نميدونم براي انتقال خوبه يا نه ولي عدم لانه گزيني و انتقال ناموفق هم نوعي سقطه ديگه  لوله هاتو ...

من هر دو لوله مشكل داشت هر دو رو برداشتن ولي دو بار انتقال منفي هم بعد از برداشتن لوله ها بوده دكتر رزاقي گفت احتمالا بخاطره شكل رحممه و قرار شد هيستروسكوپي انجام بده برام مادرزادي رحمم شكل خاصيه گويا 

سلام بچه ها من چند روز دیگه عادت میشم که میرم تو سیکل انتقال از بچه ها شنیدم ماه قبل انتقال سوپر فکت ...

سلام عزیزم، به سلامتی 

سوپر فکت رو به کسی که با آمپول پری میشه معمولا نمیدن واسه همینه فکر کنم

مرسی ممنون من ۵ ماهه بارداربودم نه وزن بچه عالی بود وموقع زایمان هم نزدیک ۴ کیلوبود

خداروشكر. حالا وزن جنين براي من كم و امروز دكتر ميگفت ممكنه نارسايي جفت باشه😔😔😔نميدونم والا. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام دوستان دیشب خیلی استرس داشتم نتونستم درست جواب بدم ببخشید اگه خیلی کوتاه تایپ کردم من بالاخر ...

سلام عزیزم عجب روز پرماجرای داشتی ان شاء الله که جواب میگیرین

اون رو واسه هایپری نوشتن برات، تو رو خدا حسابی مراقب خودت باش عوارضش نیاد، رژیم پر پروتیین فراموش نشه، آب زیاد بخور 

اگر حجم ادرارت هم شد و یهو دور شکمت بزرگ شد حتما سریع برو بیمارستان 

ما رو بی خبر نذار گلم 

واسه همسرتون هم دوستانی که تجربه دارن میان کمکت ان شاء الله زودتر خوب میشن

مادرهمسرتون رو موفق شدین کاری کنین متوجه نشه؟ 

سلام ،،،بچها یه سوال؟من یه بارقبل از عید انتقال داشتم ومتبت شدم ولی قلب جنین تو ۸هفته سقطش کردم،،،ال ...

سلام عزیزم حتما این دفعه بررسی کن 

حتی انعقادی رو قبل از انتقال اول باید چک کرد گلم خیلی اهمیتش بالاست

خب عالیه پس با 6 ماه چیزی نمیشه چرا ویتامین ها مثل ولمن کانسپشن، ویتامین سی 250 روزانه، و ویتامین ا ...

امروز رفتم دکتر گفت اصلا خوب نیست.

ممکنه آی یو آی هم جواب نده.

ولی آزمایشو گفت تکرار کنیم.

میخوام بدونم امکان داره جواب آزمایش کلا اشتباه باشه؟

جدا؟  اتفاقا من حالت عادی ، سال ها پیش چند بار نمونه ادرار دادم ک توش خون بود و تکرار کردم ، ک ...

من حالت عادی اصلا خون تو ادرارم نبوده تا حالا جز یکی دوبار که عفونت ادراری شدید داشتم و لخته های خون رو قشنگ تو ادرارم میدیدم

امروز رفتم دکتر گفت اصلا خوب نیست. ممکنه آی یو آی هم جواب نده. ولی آزمایشو گفت تکرار کنیم. میخوام ...

گلم گفتم که حتما باید تکرار بشه 

گفتم دکتر نرو گلم از الان استرس بی خود میگیری

حالا حسابی همسری رو تقویت کن و خنک نگه داشتن رو انجام بده و زودتر از 3 هفته دیگه تکرار نکن آز رو

اورولوژیست همسرم همیشه با فاصله یک ماه میگفت باید آز داد یا حداقل 3 هفته

سلام دوستان دیشب خیلی استرس داشتم نتونستم درست جواب بدم ببخشید اگه خیلی کوتاه تایپ کردم من بالاخر ...

عزیزم اصلا نگران نباش فقط باید رعایت کنی.من همش ۵ تا تخمک داشتم اما تخمدونام باد کرده بودن و بیش از حد بزرگ شده بودن برا منم کابرگولین نوشته بود دکتر.اینو مرتب استفاده کن.زیاد خم و راست نشو .من کمی پیاده روی هم داشتم.سفیده تحم مرغ هم خوردم.ان شاالله که عوارضش نمیاد سراغت.برا من که تا یک هفته یا بیشتر زیر دلم و تخمدونام تیر میکشید.پریود که شدم بعدش کمتر و کمتر شد.برا من که قرص حالت تهوع نیاورد.فقط بعد از عمل یبوست شدید گرفتم.اووف  تا یک هفته دفع نداشتم😖😖😖😖.چقد اذیت شدم.شما حتما میوه و سبزیجات زیاد بخور که یبوست نشی مثل من.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

شوهرت حالش خوبه؟ اذیت شد؟ 

خیلی برات ناراحت شدم.یاد حال و روز خودمون افتادم بعد از عمل شوهرم.چقد اونروز احساس تنهایی و درموندگی میکردم.ولی ناراحت نباش عزیز دلم این روزا زود میگذره و جاش رو شیرینی وصف ناپذیر بارداری میگیره.ان شاالله که خیلی زود باردار میشی

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
الهیییییی بمیرم واسه اون دلت 😭😭😭بلایی که سر شما اومده سرمنم اومده،،،،روز،روز خدا نیست گریه نکنم ک ...

عزيزم ناراحت نباش توكلت به خدا باشه ايشالا به راحت ترين شكل ني ني بزاره تو دلت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷