2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
یکساعته رنجش 185بود...دوساعته 155بود...برامن هرکدوم ی خرده بالاتربود

ن گلم اصلا زیاد نیس ب هیچ وجه نگران نباش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکساعته رنجش 185بود...دوساعته 155بود...برامن هرکدوم ی خرده بالاتربود

چندم میخوای بری سونو وزن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ن گلم اصلا زیاد نیس ب هیچ وجه نگران نباش

اره دکترم گفت زیاد نیست .فعلا یکم مراعات کنم تا دوباره ازمایش بدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چندم میخوای بری سونو وزن ؟

میخام بذارم.28هفته کامل بشه بعد برم..احتمالا ده روزی دیگه میشه.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام بچه ها من چند روز دیگه عادت میشم که میرم تو سیکل انتقال از بچه ها شنیدم ماه قبل انتقال سوپر فکت اینا داشتن اما من این ماه فقط فرتیل سی ام و آسپرین و فولیک اسید داشتم و قرص پروژسترون برا پریود شدنم چون بدون قرص پریود نمیشم به نظرتون چرا به من سوپر فکت اینا ندادن

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
نبات انشالله بتاي مثبتتو بزاري ببخشيد حال خوبي نداشتم اگر باعث ناراحتي شدم معذرت ميخوام

نههه عشقم کامل درکت میکنم....منم‌مثل توام‌علائمی ندارم...از اون طرف یه جنین گذاشتم‌امیدی ندارم...ولی واسه این چند روز بهتره آرامشو حفظ کنیم...منفی شه‌چند روز گریه است...

من جلسه دومم بود رفتم دکتر غدد 

ازمایشامو بردم و سونوگرافی تیروئید رو 

واسه ندول تیروییدم  FNA نوشت هفته بعد نوبت داد انجام بده

گفت مشکل خود ایمنی داری و لازمه انتقال بعدیت ivig بگیری

لیوتروکسین و ویتامین ای نوشت

متفورین واسه کمک به کاهش وزن نوشت

و گفت اگه بخام باهات راحت حرف بزنم باید بگم که عدم تشکیل قلب بخاطر ضعف اسپرمه و همسرت باید پیگیر درمانش باشه! یعنی بدبختیم شروع شدا چون ایشون اصلا همکاری نمیکنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من جلسه دومم بود رفتم دکتر غدد  ازمایشامو بردم و سونوگرافی تیروئید رو  واسه ندول تیرویید ...

تارا جون درکت میکنم من جنینام اماده هم بودن هنسرم نذاشت برم واسه انتقال حتی گفتم هزینشو خودم میدم حالا تا بهار باید استرس بکشم

تارا جون درکت میکنم من جنینام اماده هم بودن هنسرم نذاشت برم واسه انتقال حتی گفتم هزینشو خودم میدم حا ...

اصلا همکاری نمیکنه ۱.۵ سال چیش ارولوژ بهش گفت واریکوسل داری برو سونوگرافی بده نرفت حتی دو تا دونه قرصم شبا با کلی جرو بحث میخورد منم دیگه ولش کردم حوصله بحث هرشب نداشتم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
محیا نتونستم ریپلای کنم پستت رو . امیدوارم بخونی منی که الان دارم اینجا پیام میدم تا چند روز پیش فک ...

عزيزم خيلي ناراحت شدم واي خدايا رحم كن 😔 انشاالله خدا بهت آرامش بده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام بچه ها من چند روز دیگه عادت میشم که میرم تو سیکل انتقال از بچه ها شنیدم ماه قبل انتقال سوپر فکت ...

دکترت عارفیه

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔